Şu xenonu bağlayacak yeri hala bulamadım ya. acaba diyorum o cub farını koruma demiri üzerine mi taksam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
MX için arka 38T dişli sipariş geçtim, bakalım nasıl olacak orjinali 40T
Şu honda cg'ye bak tek marşta çalışıp 5 saniye içinde yola çıkıyo ben MX'in motoru sıcakken bile bu kadar kolay çalıştıramıyorum
Ya bu arada bizimm mx'in ön dişli kapağını çıkartmanın yolunu bir türlü keşfedemedim. Kapağı çıkartmak için yolcu basamak demirini sökmek gerekiyo gördüğüm kadarıyla.
Mengu16 cuplarda yağ sızdırıyor heryerinde derken kendi HyX in için konuş bizim mfh ların maşaalahı var benim motorum 6 binde daha sıfır gibi hadi ben sakin kullanıyorum normalde kankamda var 15 binde aynı ay içinde almıştık düşün deli gibi kullanır hep son gaz gider.
Ama motorda hiç bişi yok maşaalah sadece zincir dişlileri felan degistirdi birde agır bakımlar yagını eksiltmedigin sürece hiç bişi olmaz bu 100mfhlara ukh ve tayfası işte..
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bütün cub'lar için konuşuyorum itirazın mı var ? heryerinden sızdırmazsa da egzoz subab tapasından vites mili keçesinden illaki biraz yağ sızdırır. Motoru sürekli yıkayan biri değilsen de bolca iz yapar o yağlar. Ama benim cub bile o kadar abartı yağ eksiltmiyo 1000km'de 50-100ml arası. CBF150'ler o kadar yağdan fazlasını sadece yakıyo o yüzden cubdaki büyük sıkıntı değil.
5 bin km hatırası
Göstergelerin rengi çok mu açık ne
41T;
http://www.rialli.com/ara/9229__arka-disli-41t-ybr/
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)