bizim motorun conta setini nerden bulucaz o sorun var. balansörlü cg conta seti bakıyorum pek yok ortalıkta açıkçası.
bizim motorun conta setini nerden bulucaz o sorun var. balansörlü cg conta seti bakıyorum pek yok ortalıkta açıkçası.
Bu istanbula gelişimde sağlam para harcadım ya. Silindir aldım. diz örtüsü ve el kılıfı aldım. motoru düşürdüğümde eğilen ayak demirinden aldım. Kappa depo üstü çanta aldım çanta çok tatlı ama üzerinde şeffaf göz var harita cep telefonu gps falan konulabilir http://www.feyizoglu.com/TK-746-Depo...a_46733.html#0
La ahmet bugün biraz MX'le gezdim de asfalt ağladı be çok güzel açmışım motoru bugün bi ara çok hafif eğimde dik oturmama rağmen 118 gördüm. daha öncesinde 100'le giderken sarı ışığa yetişemedim kırmızı yandı frenlere bi asıldım zınk diye durdu asfalt yine ağladı tabi hem de orjinal lastiklerle. titreşim de aşırı düşük ya ben şimdi 150'lik silindir atsam herşeyin ayarı değişir. Yalnız böyle tapa gaz sürünce cidden çok yakıyor 100km'de 3.5 litre rahat.
Bugün biraz daha gezim 250km kadarcık depo üstü çanta çok güzelmiş sana da tavsiye ederim. Üzerine harita koydum telefonu koydum. İçine tam boy kask sığıyo kasktan bunalınca köy yollarında sürerken kaskı güvenle saklamak için harika. Ha bu arada bizim km saati 100 km gösterirken gps 96km hız gösteriyo. arabalarda da o kadar fazla gösterme olur km saatinde. yani km saati yüzde 100 doğru diyebiliriz
o çantalardan çok aradım antep de bulamadım.istanbula gittiğimde mutlaka alacagım.abi günde 250 km nasıl geziyorsun ya.nasıl bir aşk bu ufak tefek köy gezilerine mi çıkıyorsun,şehirler arası
Biraz şehirdışına çıkıp geri geliyorum 100km gidiş 100km geliş, ıvırı zıvırı 250km'yi buluyo. Genelde köy yollarında takılıyorum ama gidişi köy yollarından dönüşü normal karayollarından yaparım genelde. yoksa yol çok uzuyo hem aynı yolu geri dönmek saçma, köy yolları labirent gibi.
O zamanlarda daha bu motora acemiydim.
Sen motoru tam açamamışsın ki daha benim motor 4930km oldu yani 5 bin km yaptım bununla çok yakmasını önemsemezsen gazı sona daya uçup gidiyo valla bazen karşıdan rüzgar varsa yada çok yokuşsa sıkıyo ama nadiren oluyo o da. ben uzun yolda hiç bi ybr ile karşılaşmadım o yüzden kesin bi karşılaştırma yapamam. ama beni geçen bi ybr olmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)