O zaman da çok titrer ya.
Siz de iş yok. Bari ben atayım sizin yerinize motosiklet ile alakalı resimleri .
Önce emniyet, sonra hareket...
Ben resim attım baya ama viper'dan tık yok.
Ben ustaya sordum motoru aldığım mondial bayisinde 200'lük olur dedi, ama vites dişlileri kaldırmazmış. Sen de çok sert vites değiştirmezsin olur biter.
Ahmeti 200 yapmak filan kurtarmaz. Gruptan ben ve bir kaç arkadaş 600'e geçiyoruz yazın. Ahmetin bir şekilde bizi kovalaması lazım. Yoksa kurtlar kapar . O yüzdn calibre'den aşağısı kurtarmaz gibi geliyor bana :D...
Önce emniyet, sonra hareket...
Levyemi buldum lastikleri değiştirmem yakındır
Bugün ankaradan çıktım polatlıya gittim çarşısından poğaça alıp haymana yoluna girdim haymanadan gölbaşına yani ankaraya döndüm. 200km'lik bir tur oldu. Çok hafif eğimlerde 110km hız gördüm hatta iniş uzunsa motora yatıp 120'yi gördüğüm anlar bile oldu ama ne kadar zorlasam da 120'yi bi damla geçirtemedim daha 120 son hızı bunun. Ankaradan polatlıya giderken bi ara karşıdan birazcık rüzgar vardı düz yol olmasına rağmen 4. vitese düştüm bağırta bağırta zar zor 80 km hız yaptım. Motor açıkçası beni 150'lik yap diye bağırıyo. şuan 4530km'deyim 5000'e gelince 150'lik silindir takmayı düşünüyorum açıkçası. Sadece sillindir ucuz zaten kranklar 125-150cc diye satılıyo. Debriyaj da gittiği kadar gider. Üst kapağa da dokunmayıcam. Ama balansör olayı korkutuyo beni acaba 150'lik yapsam balansörü de değiştirmek gerekir mi ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)