arbetus bu mct her yere gıder merak etme cık yola saglıcakla gıt gel
ya arkadaslar bu mondıal fıyatları dusurmus canım cok sıkıldı ben motorum deger kazansın dıyorum adamlar ındırıyor alala
nadır 60 o para onlara yetmez kardesım yukselt cıtayı bence
ÖN JANT:118 YTL
ARKA JANT:145 YTL
KAŞLI SİS FARLARI:60YTL
LASTİKLER:??
VAR YAP HESABINI BU ARADA TOPLANMA İŞİ DİYORUM BEYLER MCT DİYORUM HADEEE....
bu resım koyma ısını hala cozemedım bır yardım edın yaaaaa
mottı msn m yokk ama ılgın ve alakan ıcın tesekkur ederım sagol dostum
Yaw titreşim değilde cızırtı beni deli edecek kardeşim!!!
Şu plastik grenaj gibi şeyler devir arttırınca cızırdıyor kanımca ve en kısa sürede bu sorunu gideremezsem deli olacam valla!!!
cızırtıları gidermek için nikelajların depoya olan temas kısımlarına çift taraflı sungerli bant çek kısa parçalarla .. depo kapagının içinde iki tane vida var onları guzel sıkk..
Motte pazar uygunmusun?
hadi mct ci ler pazar gunu ne yapıoruz?
hacılar pazar günü nerde toplanacanız? banada bilgi verin
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arkadaşlar ben dün vibrasyon işini, yakıt işini bakım işini servis yedek parça işlerini tümünü hallettim artık hiçbir sorunum kalmadı, ne vibrasyon var nede başka bişi
Motoru Sattim Darisi Başiniza))
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ne 1000 lirayamı o motor 1000 lirayamı gitti yani ??????????????
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
aykut sıfatına ne etsem bilmem ki
kahrettin beni yaaaaa
ama her işte bir hayır vardır belkide motoru hızla elinden çıkarman bir kazayı bir belayı önledi
demiiii
...tın tın giderim abi....
arkadaşlar bu motor 120 yi geçiyomu çelik 150 tam 100 de kalıyo
ben 130 görüyorum o nası göremiyor
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)