Arbetus yani diosinki ya dort dortluk bi usta bulucaksın ya da bulucaksın
malesef ki o da muglada imkansız gibi bişey
cok sagolasın
KAZASIZ BELASIZ sürüsler....
mct 250'nin Aslanları.............
--WhiteCrow Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanman dileği ile kardeşim, makinanın testini yaptıktan sonra eksi ve artıları paylaşırsan sevinirim.Belki birbirimize söyleyeceğimiz önemli noktalar olabilir.
--nadir60 özelden yazdığın soruya cevap, yukarıda gördüğün benim mct bene WhiteCrow kardeşimiz gibi motoru biraz özgün seviyorum.hade bakalım arkadaşlar görelim yaratıcı ruhları....
benzin göstergesi olayı tamamen şamandıra mekanizması ile alakalı. deponun içine müdahale edecek iki delik var birincisi depo kapğının deliği ikincisi benzin müşürünün bulunduğu alttaki küçük delik bu iki delği kullanarak şamandıra yerleştirirsen buna bir de uygun bir gösterge taktın mı tamamdır. devir göstergesi de motorun şarz dinamosu ya da ateşleme sistemine bağlanıyormuş.akü göstergesi malum aküye. vites göstergesi de çok önemli değil ilk 500 km dolmadan zaten o ayağına yerleşiyor 2000 e doğru kemikleşeceksin zaten ben hiç bakmıyorum artık kaçıncı vitesteyim falan filan ama kırmızı ışıkta durduğumda hep 1. viteste olabiliyorum.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
WhiteCrow sen motoru gedizler 2. eldemi yaptırdın anadolu yakasında tanıdık geldi gözüme sanki orada sesini duyumak için çalıştırmıştım sanırım hatta 1-2 turda atmıştım
--şaka şaka parça için giittiğimde orada satılık bir motor vardı 2. el senin motora çok benziyodu özellikle 15cm ön amortisör, sürücü koltuğu inceltilmiş ve eksozlar kesikti sanırım ya senin motor yada senden önceki sahibinin yanılıyormuyum??
MOTTİ valla tebrikler cok i olmusss
senin fikrine ustanın eline saglık
ARBETUS bilgiler için cok saol ortak
Allah kazasız belasız sürüsler nasip etsin hepimize...
Haklısın motti o motor ben birinci sahibiyim bir ara satacaktım kaldı öle üstünde oynadık ismail ustayla atsanda tur farketmes ismail at dediyse mesele yok
yaptıgım degişikliklerde pek sorun olmadı motti eksi durumu yok benim gözümde yani yapılan degişiklilerle alakalı olarak aksine gidonu daha saglam görüyorum lastikte haliyle görüntüde güzel kalınlaştı önde arkada sesleri minumuma indirdim sadece zincir kaldı oda malum işte Allah sanada kazasız belasız sürüşler versin ( cümlemize )
Arkadaşlar,
Çelik Jant için hiç servislerle uğraşmayın.
otm motordan sipariş edebilirsiniz
ön jant :119.-
arka jant :168.- ytl
otm nin msn adresi:
otmmarket@hotmail.com
otm motor mondial'in ege bölge bayisiydi sanırım.
servisler mırın kırıne derse parayı eft geçip isteyebilirsiniz.
birde size MCT nin açılımını yazayım şimdi uydurdum
Mondial Cruiser(Chopper da olur) Team Nasıl?
sağlıcakla
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Iyi Olmus Arbetus Mondial Choprer Team Cok Guzel Bence
Mondial Chopper tema
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Mondial chopper TEAAAAAAAAAAAAAAAAmmmmm
ya daha onceden de muhabbet gecti ama kesin bilgisi olan tecrubeli arklardan bi yol istiormmmm
celik jant kıırılır yok yamulur ayakları yalanmıı
benimki 2005 hiç tel kopma olayı olmadı
celik jant taktırıımmıı nediorsunuss
şekilden suphem yokta
kullanıslı olurmuuu
hangisini onerionusss
hadi bir suru cvp bekliorr
forum olecekk yawwww
yeni macit alacaklara müjde macitin fiyatı 3,250+plaka olmuş.
çelik jantın kırıldığı konumda motor ne halde olur bilinmez çelik jantın en büyük avantajı akord derdi olmaması ve tubelles lastik takılabilmesi.
mondial cruiser team
ben cruiser olması taraftarıyım sebebini linkteki yazıyı okuduktan sonra anlayabilirsiniz.
link
sağlıcakla.
ok dir geliyor sorunun kralı
cebinizde 250-300 ytl olsa ve motorunuzu tek kişilik diilde 2 kişi yola gidecekmiş gibi bir sahil turu yapacakmış gibi düşünsenis hangi modifiyeleri yaparsınızz
fikirlerinizi calıp uygulayacaım dostlar
SISI BARI UZATIRIM ARTCIMA KASK ALIRIM BAGAJLARA BOL BOL BIRSEYLER STOKLARIM AFIYETLE YOLDA DURUP YERIZ
farklı bi akış açısı
zuhahahahahahaha
ozaman sende farklısın
motti60 gigi 2 tane one sis lambası
on arkaya kalın lastik ve celik jant
yetermi bu pra nedionus bakamm
Ankarada bu 31 dişliyi bulabileceğim bir yer var mı dostlar?
motorun dişli takımı mafiş arkadaşlar mehteran takımı gibi gider oldum yolda (çat çut takır tukur) al işte 2 ayda bir zincir yağlarsan böle olur :( cumartesi RR cu arkadaşların toplantısına katıldım gerçekten çok güzeldi bi buluşma düzenleyelimmi mct250 olarak ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)