normal abi :D
tanıdık işi olmuş :D
normal abi :D
tanıdık işi olmuş :D
oke o zaman
yaw bu mereti sen boyatıcan mı harbiden çok iş be abiii
ahanda motorum yaza hazır aynı zamanda satılık
bunlarda çantalı hali acaba hangisi daha hoş ama bişi söyliyimmi çantaları çıkardıktan sonra elim ayağım kesildi ne çok işime yararmış o çantalar meğersem ayrıca aynalarda değişti yuvarlak hesabı
buda ben hehehehe
...tın tın giderim abi....
Yav metemen tipin kask içinde çok tanıdık geldi sen kimlerdensin bakiim
ya bişi daha
15000 km sonra ilk defa arka janttan bi tel kırıldı
nazar değdi heralde vay beeeee siftah yaptım hehehehe
hastayım çantasız mct lere metemen abim :D
ama yan kapaga benim yaptıgım gibi nikelaj şerit çekmeni tavsiye edierim tam siyahla kırmızının arasına..
YA ARKADASLAR NCT SINE DEVIR SAATII TAKAN VARMI VARSA DISARDAMI TAKTIRDI KENDI YAPABILEN VARMI BI YARDIMCI OLALIM BEYLER
devir saati çok gereksiz bence
ya arkadaşlar arkaya kim otursa sag ayagını egzosa dokundurup yakıyo oraya nikelajdan bi koruma yapmayı düşünüyom bu konuda fikri olan varmı
turunculu arkaya nıkelaj koruma yaptırabılırsın sanırım bazı motorlarda gormustum yanılmıyorsam jınlun vs onlarınkıne bak uygunsa al bır tane tak bence
yazdıklarınızı paylaşımlarınızı ilgiyle ve heycanla okuyorum..Bu yazılanları okudukça motor alma isteğim kat be kat artıyor...umarım yakında bende motorumla aranıza katılabilirim....
!iMiTaTe
PPT INSALLAH ALIRSIN VE ARAMIZA KATILIRSIN UMARIM ALLAH KAZASIZ BELSIZ SURMEYI NASIP EYLER SIMDIDEN SANA
DEVIR SAATI ISINDEN VAZGECMEDIM AMA SU AN ATADAKI SISIBARIN ARKA TASIMA BOLUMU OLAN DEMIRI CIKARDIM MOTOR ACAYIP SEXSI DURDU NIYE DAHA ONCE YAPMAMISIMKI BIDE SIMDI ARKAYA UZUN STOP LAMBASI EKLEYECEGIM BAGAJLARIN USTUNE DYMEYIN KEYFIME SONRA
kaya çantalarıda sök çok daha hoş durcak ;)
selam millet! kaya hala mı devir göstergesi ile uğraşıyorsun? Ben sana yardımcı olucam sen azcık sabret 4500 kmyi geçtik şükür bir problem yok. önümüzdeki hafta sonu biyerlere kaçmayı planlıyorum takılmak isteyen olursa sevinirim.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)