yav dostum uppeeerrrrrr otesı olmus mubarekte ben ankarada oturuyorum ama bende kendı projemı apacagım senınkını kopya edıp kendım yapacagım
yav dostum uppeeerrrrrr otesı olmus mubarekte ben ankarada oturuyorum ama bende kendı projemı apacagım senınkını kopya edıp kendım yapacagım
motosikletlerde ses sistemine karşıyım
tabi touring hariç bide klima olursa hiç te fena olmaz hani
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Selam arkadaşlar,
Motorumu alalı 1 hafta oldu. Bu bölümde birçok bilgiye eriştim sayenizde,daha da erişeceğim gibi gözüküyor. Herkese verdikleri bilgiler için teşekkürler. Motorum çok temiz bakılmış. 2. el aldım 1100 Km' de. Kapsamlı bir bakıma sokucam ilerki günlerde birkaç sorunu var. Örneğin motordan yağ akarak egzosa damlıyor egsozda sıcak olduğu için dumanlar çıkıyor bunun gibi birkaç sorunum var. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse ne yapmam gerektiği hakkında çok iyi olur. Herkese teşekkürler.
34 BD 9274 MCT 250
arkadaşlar yeni aldım 250 mct.sorun şu ki feci benzin yakıyor.ortalama 40 km. de 3.30 lt yakıyor.tabi motor daha rodajda ama yinede bukadar cok yakması normal mi?şimdilik ehliyet olmadıgından da pek cıkıp gezemiyorum .mahalle civarlarında dolasıyorum.3. vitesi bile pek kullanmıyorum.yorumlarınızı bekliyorumm..
arkadaşlar slm bende artık bi mct aldım kullanmayı yeni ögreniyorum fakat motoru cok sevdim ne problemi olursa olsun ben seviyorum fakat motorumda hiç aksesuar yok neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
ooo millet uyanmış bakıyorumda yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
@tanis yağ tam olarak nereden akıyor keçelerden kaçırma ihtimali var vakit kaybetmeden servise götür motorunu.
@askcocugu20 motorun hayırlı olsun çok yakmasının bir sürü sebebi var yeni motor olduğu için karbüratör ayarsız olabilir tabirodajın da etkisi var dilersen bunu aldığın yere bir danış çünkü senin söylediğin benzinle yaklaşık 100 km gitmesi gerekiyor.
@turunculu eski sayfalardaki resimlere bakarsan neler yapılabileceğini görürsün.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
turunculu arkadaşım,
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,
Aksesuar olarak seçeneklerini sıralıyorum. Tabii diğer arkadaşlarımdanda öneri bekliyoruz.
1. Önce kask, mont ve botlar
2. Modacar angel eye sis farı
3. Modacar 125mm angel eye
4. Ses sistemi
Şimdilik benden bu kadar, kazasız belasız sürüşler
sende saol hacım
arkadaşlar fabrikanın yedek parça fiyat listesi pdf formatında buyrun
burda işte! düzenleme için tatung a teşekkürler
benim yaptığım değişiklikler;
deri çanta
sis farı
küçük ön sinyaller
rüzgar camı
açık egzost
depo üstü çanta
koruma demiri
CC barı yükseltimi
daha işlevsel aynalar
osram far ampulu
yapacaklarım :
çelik jant
yağ soğutma sistemi
devir ve şarz göstergesi
mat siyah boya
smoke head tarzı egzost
sürücü peglerini ileriye alma daha silindirik peg takma
yolcu selesini daha konforlu hale getirme.
akü ve hava filtresi koruyucu kapaklarını deri kaplama
vs.
vs.
sağlıcakla.
Arbetus Çok TeŞekÜrler Fİyat Lİstesİ İÇİn Artik Her Seferİnde Servİse Gİtmek Zorunda DeĞİlİm...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Arkadaşlar 21 Nisan ehliyet sınav sonuçları açıklanmış ve beklediğim gibi 100 almışım, darısı direksiyon sınavının başına...
Bu arada bu forumda yer alıp da Ankarada ikamet eden kaç MCTci var acaba? Mümkünse bir liste oluşturabilinir mi ki acaba? Hani birbirimizi bilsek, tanışsak, şöyle bi yerlerde buluşup kaynaşsak iyi olmaz mı sizce de?...
Arkadaşlar yan çantarı ve arkadaki yük demirini söktüm.. bence çokta guzel durdu.. daha bi choppper gibi geldi bana ..
Sevgili Exile
Aynı şeyi bende hafta sonu yaptım.Lastikleri de arap sabunuyla yıkadıktan sonra gerçek bi chopper gibi durmaya başladı.
Söktüğün tüm parçalar benüm motorumdada aynı bir tek rengi farklı.
Zaten o arka çantalar yeterince canımı sıkıyordu.Hatırlarmısın bilmem 1962 model Volkswagen kaplumbağalar vardı.Git bizim motorun arkadan görünüşüne bak aynı.Eğilmiş hacet yapıyor gibi töbe töbe.
Kurtulduk sırada ön far ve korna var değişmesi gereken.Birde eksozlar sakal gibi duruyor fazlaca dışarıda.
Ama biraları nasıl taşıyacağız onuda düşünmüyor değilim hani.Cips le beraber.
Saygılar
exile hakikaten daha çopır olmuş böyle, yarın bende söküp bakayım.
Bu arada sele nasıl sökülüyor, tırnağı felan mı var?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)