arkadaşlar merhaba herkeze uzun zamandır formu takip edemiyorum yakında motorumun resimlerinide yayınlayacam şu an rektefe ve modifiye aşamasındayım şase dahil komple boyaya soktum, motorda uzun süredir devam eden yağ akıntısı ve balata bv...bir sürü sorun vardı onlarıda hallediyorlar ayrıca bazı dış görünüş modifiyeleri yapıyorum kimileri değer diyor kimileri değmez ama ben mutluyumya kimene...
dış modifiyede regal, keewey sl parçaları kullandım nelermi?
keewey
1-takometre ve devir saati
2-artçı ayaklarının sabitlendiği kromajlı demir sağ ve sol
3-rüzdar camı (siperlik)
4-kromajlı korna
regal
1-arka çanta ve demirleri
2-motor koruma demiri
3-yeni tip regal eksoz
motor kısmına gelince ne gereği vardı diyebilirsiniz ama zealsunun yağ radyatörünü takıcam bu konu üzerine yaklaşık 2 aydır araştırma yapıyorum netten bulduğum resimler ve mondial denizli ile görüşmelerim var motor aynı ama yağ radyatörlü neyse asıl konu janttı galiba hatırlarsanız baı kataloklarda bizim mct de çelik jant vardı regalinkinin aynısı bunun üzerine yaptığım araştırmada MCT nin orjinal çelik jantları olduğunu öğrendim mondialin merkezi i ile yaptığım görüşmede bu jantları 6 aydır denizlide test ettiklerini ve şimdi ise isteğe bağlı olarak servislerden temin edilebileceğini öğrendim fakat komiktir istanbuldaki birçok servisin bundan haberei bile yok bizzat görüştüm ama sancar motorda var jantların tanesi 190 ytl ön arka fark etmiyor arka firen tertibatı ve ön disk tam uyuyor zaten dediğim gibi mct nin orjinal jantı.
lafın kısasına gelince herkezde olduğu gibi bende de bu motor işi bir tutku ama ben motorumu kişiselleştirmek istiyorum biraz daha yani kafamda hayal ettiğim tarzı yakalamak istiyorum yurt dışında insanlar onlarca motor parçasına ulaşabiliyor ama ülkemizde bu böyle değil kaldıki bizler yeri geldiği aman zaman kendi motorumuzun servisinden kendi parçalarımızı bulmakta zorlanıyoruz sonuç olarakta bazı modifikasyonları bezer curiser motorlardan alarak ancak yapabiliyoruz (yapabiliriz) ama ebuy veya benzeri yerlerden siparişle getirebilenler varsa bilemem ben yapamadım.herkeze selamlar yakında görüşmek üere bye bye