teres adlı üyeden alıntı
selam MCT ciler,
bu forum ne kadar faydalı imiş, sizlerden farklı bir sorunum olmuş olsa ve yazsa idim ama şunu uyarı olarak yazabilirim arkadaşlara, bundan 3 ay kadar önce 2000 km de 2005 model yani garantisi devam eden bir motor aldım, hem de 12 taksite, ben böyle seviçten göklere uçarken tescil işlemlerinde motorun hacizli olduğunu öğrendim, yani bizim yığınlarca para verdiğimiz noter hacizli motor satışını engellemiyormuş, aslında karşı tarafta kötü niyetli değil, şimdi haczi kaldırmak için uğraşıyor ama aklınızda olsun arkadaşlar, eminim bu olayı bilmeyen kişi sayısı çoktur,
motorumdan bahsedeyim biraz, hiç bir modifiye yaptırmadım, benzin kapağından gelen ses kendiliğinden yokoldu, bikereliğine zincir kendiliğinden bollaştı, ama o da servisin vidaları yeterince iyi sıkmamasından bence, tabi titreşim de tetiklemiş olabilir, 1000 km bindikten sonra motoru temizlerken arka jant telinden 10 tane kadarının kopuk olduğunu farkettim, geçenlerde kız arkadaşımla binerken S çizmeye başladı, anlayacağınız artık telleri yenilemeden yola çıkamıyorum, tellerin tanesine servis 3,6 ytl dedi, fakat otmmotor.com'da 2 ytl yazdığını gördüm, bu siteden hiç parça alan var mı? acaba bu yazdıkları teller kalın yani 3mm'lik teller midir? bilen biri varsa sevinirim.
Bir de benim de sitedeki arkadaşlara bir faydam olsun istiyorum, arka dişli yaptıracam kendime, belki sisibar ve motor koruma da yaptırabilirim, bunlardan bulmak zormuş sanırım ama benim tanıdığım tornacı var ona yaptırabilirim, isteyen arkadaşlar var ise onlara da yollayabilirim böylelikle pazarlık gücümüz artar, ya da sana bunları hazır yollayabilirim diyen varsa bana söylesin,
izmir bornova da güvenilir servis bilen varsa bana söyler mi?
arkadaşlar ben bu otmmotor.com'a acayip merak sardım, siperlikle ilgili 3 çeşit siperlik var safebet markanın, hangisi bizim motora uyar bilen var mı? ben 1 numaralı olanı beğendim ama, yardım lütfen