Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2020, 21:34
Tekrar hatırlatmakta fayda olduğunu düşündüğüm bir konu var. Şu grenaj işine girmeyi düşünüyorum. Elimde malzeme var nikelajlı depo önü ve depo altı grenajların üretimine başlamayı düşünüyorum. Gerekli olan tüm malzemeler mevcut. İsteyen olursa aramızda Bi liste yapalım ayrı ayrı dönüş oluyorum ve maalesef işlerimden dolayı ilgilenemiyorum. Komple takımı 300 TL gibi Bi ücret belirledik ama ufak Bi sıkıntı var kromaj olayı biraz sıkıntılı. Sordum soruşturdum nikelaj için çok fazla para istiyorlar bu işi yapan ustalar. Toplu yaparsak az Bi indirim yaparak emeğimizin karşılığında 20-30 TL Bi kar ile bu grenaj sıkıntısından kurtuluruz diye düşünüyorum. Sizlerden de bu konuda Bi fikir edinmek isterim.
Reklamlar
-
21 Mart 2021, 18:16
Merhabalar. Elimde bir mct 250 kelle motor var. buna tesisat çekmek istiyorum. başka bir projede kullanacağım motoru. mondial resmi sayfasından iletişime geçtim firma ile kullanım klavuzu için, gönderdiler ama klavuzda ki diagram okunmuyor. bu konuda yardımcı olacak birisi var ise sevinirim.
kullanım klavuzunu linke yükledim. şimdiden teşekkürler.
https://dosya.co/2tpoqexhpv5u/_05_Kullanma_Kılavuzu_250MCT.pdf.html
-
01 Ağustos 2021, 18:57
scttsv adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Elimde bir mct 250 kelle motor var. buna tesisat çekmek istiyorum. başka bir projede kullanacağım motoru. mondial resmi sayfasından iletişime geçtim firma ile kullanım klavuzu için, gönderdiler ama klavuzda ki diagram okunmuyor. bu konuda yardımcı olacak birisi var ise sevinirim.
kullanım klavuzunu linke yükledim. şimdiden teşekkürler.
https://dosya.co/2tpoqexhpv5u/_05_Kullanma_Kılavuzu_250MCT.pdf.html
Merhaba. Ben elektrik diyagramina ihtiyac duydugumda Honda Rebel'inkine bakmistim, ancak ben lamba sistemiyle ilgili baktigimdan diger kisimlarda da dogru mu bilmiyorum. Semanin linki.
-
02 Haziran 2022, 07:57
Bu makine öldü mü?
Alınır mı?
Parçası bulunur mu?
-
02 Haziran 2022, 09:00
jackonbir adlı üyeden alıntı
Bu makine öldü mü?
Alınır mı?
Parçası bulunur mu?
Öldü.
Alınmaz.
Kısmen bulunur.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
10 Mayıs 2024, 17:29
Arkadaşlar selam, elimde bu motorun bloğuna sahip bir motosiklet var, emme manifoldu üzerindeki hava girişi ne işe yarıyor? Bu açıkta olduğu için motor alt devirde gaz yemiyor. Bilenlerin cevaplarını bekliyorum.
-
10 Mayıs 2024, 22:09
virago 250'nin aynısı olduğu için ne işe yaradığını şöyle anlatayım:
motorun benzin pompası vakumla çalışıyor, o vakum da emme manifolduna bağlı bir borudan geliyor.
O delikler direk olarak motorun benzin musluğuna bağlanıyor, karbüratöre benzin pompalayabilmek için.
-
11 Mayıs 2024, 11:47
fazil adlı üyeden alıntı
virago 250'nin aynısı olduğu için ne işe yaradığını şöyle anlatayım:
motorun benzin pompası vakumla çalışıyor, o vakum da emme manifolduna bağlı bir borudan geliyor.
O delikler direk olarak motorun benzin musluğuna bağlanıyor, karbüratöre benzin pompalayabilmek için.
Teşekkür ederim benim motorumda benzin pompası yok, klasik usul hortum karbratöre giriyor. Dün yaptığım kontrolde elimle kapadığımda çok rahat çalıştı ve gaz yedi fakat sonrasında akü bittiği için işin devamını getiremedim.
Karbratör üzerinde vakum hortumu girişi var mıdır acaba bilgisi olan var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler