Arkadaşlar aranıza 2 ay önce katıldım.Ankarada öğrenciyim.
birsuru sorunlarım var,yardımlarnızı bekliyorum.
ilk motorum bu,ehliyet sürecindeyim.kullanmakta sıkıntı çekmedım.ama mekanik olarak bir sürü sıkıntı çektim.
çözemediğim sorunlarımı yazıyorum.
-Arka fren sıkmama rağmen bir türlü beklentilerimi karşılamadı aldığımdan beri,bi tuttu 5 tutmadı falan.balata var diyor usta.
lastik somunu en önde sıkılmış durumda,geri alsam biraz fark yaratır gibime geliyor ?
-konya yolundan gölbaşına doğru yokuş çıkarken,çok hafif bile olsa tekleme hissediyorum.sigortayı söküp düz bağlamıştım.elektirik kesintisinden yaparmı ?
-bugun sanırım manifold patladı,egsoz bağlantı yerindeki vidayı söküp atmış.belkide titreşimdendir ?yaşayan varmı.
-son sorum,egsozu kestirirsem sesi nasıl geliyor,kötü görünmesini istemiyorum ama güzel bir ses istiyorum.
-benzin bitmesi dışında hiç yolda bırakmadı,unutamıyacagım bir motor oldu.
-boyayı kendim boyadım,plasti dip boya.merak eden olursa boyama sürecinin bazı fotoğrafları var.paylaşırım.
bu arad,ankarada olanlar bir haftasonu eymir gezisi falan yapalım,ne dersiniz ?
egsoz konusunda yazayım dedim kardeş susuturucularını aldırdın mı bilmem ama susuturucular alınınca tatlı tok bir ses verir kaliteli bir ses istiyorsan hoşuna gideceğini zannetmem kestirince de rolantide gerçekten bi chopper sesi veriyo ama yüksek devirde çok da hoş olmuyor bide öğrenciymişin maddi durumunu bilemem ama orjinal egsozla 17-20 kuruş yakar açılmış egsozlarla 22-28 kuruşa kadar çıkar benim gibi heryere motorla gidiyorsan aylık göze gelir bi rakam farkı oluyor bence orjinali daha iyi