bir bakın sizin motoru nasıl yapmışlar ben bayıldım doğrusu görüntüye :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20953
bir bakın sizin motoru nasıl yapmışlar ben bayıldım doğrusu görüntüye :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20953
ön maşayı yükseltmişler güzel olmuş, servise danıştım bende yükseltmek istedim ama değmez dedi usta 3 milyarlık motor dedi denge sorunu oluşur dedi bilginize..
Yaklaşık 1 ay önce 18 ve 25 Ytl olarak 2 tip vardı.
Şu anda ne kadardır bilmiyorum.Önümüzdeki hafta bakar yazarım.
Önümüzdeki hafta bu işi çözerim.
Selamlar
Selam Metemen
Adres bilgilerini özelden yazarsan önümüzdeki hafta memnuniyetle gönderirim.
Hoşçakal
tekno Dostum. Bu dişlinin teknik özelliği nedir? yani sanaiye gittiğimizde ne diye isteyeceğiz adamlardan? (Çap, Dişli sayısı filan...)
arkadaşlar
eminönünde bütün motorsiklet parçacılarına sordum bu dişli yok istanbulda bakabileceğimiz başka neresi var söylermisiniz.
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Selam Metemen
Emanetin hazır ,ofisteki masamın üzerinde duruyor.Adresini verirsen aynı gün içerisinde kargo yaparım.
Saygılar
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
[COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...
VampiReCRoW
motor süper olmuşşşş
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
VampiReCRoW motor harbi on numara olmuş detay verebilirsen egzoz lar hakkında meraktayız..
egzost güzel olmuş ses ve performansındaki değişiklik nasıldır acaba bize yaz
...tın tın giderim abi....
tekrar sLm arkadaşlar
beğenmenize sevindim
detaylara gelince; bu makinadan bundan daha ii bir ses başka bir mct de bulabileceğinizi sanmıyorum tek kelime ile süper
heleki düşük devir ve yükteyken mesela artçıyla 3. viteste tın tın 30-40 la felan giderken duymanız lazım
ama şöylede bişi var aslında motor gücü daha fazla olsa çok daha yüksek çıkar ses
motor gücü düşük olduğu için biraz düşük seviyede ses ama çok tatlı ben köşe oluyorum sürüşte hehe...
başka bir ayrıntı aslında yaptığım ne kadar sağlıklı tartışılır çünkü egzozlar krom değil yani paslanması muhtemel
bir şekilde elemine adeceğim ama şimdilik yağmurlarda başlamadı o yüzden pek üstüne düşmüyorum...
performas olarak az da olsa tabi ki katkısı oldu daha rahatladı motor ...
nasıl yapıldığına gelince izmirden arkadaşlar düşünürseniz yapan arkadaşla konuşurum
uygun bi fiyat söyler bana bende size söylerim hem izmirde gerçek bir motor ustasıyla iş yapmaya başlarsınız.
ayrıca arkadaşım mondial ve motomax yetkili servisidir.egzoz için değil sadece iyi bir servis arıyorsanız da gidin derim
aslına bakarsanız bu markalardan çok daha ustadır işi
asıl işi deniz motoru bilenler anlamıştır ne demek istediğimi babadan yadigar yeteneği...
izmirde olmayanlar ve ben kendim yaptırırım diyenler için nasıl yapıldığını bilahare anlatırım zor bişi değil yani...
bu arada yanlardaki çentikler benim fikrimdi anlık çıktı yani yapalım mı yapalım dedik ve yaptık
daha sonra düşündüm de aslında çentikleri terse doğru yapsaydık belli belirsiz belki çok belli bir ıslık sesi bile alabilirdik
akşam bakarken düşünüyordum o zaman aklıma geldi çok daha ii bir ses alabilirdik tüh ki tüh...
bi öneri ; 8-10cm eninde deri püskül kestirin yada fren debriyaj için mevcut satılan püsküllerden bi tane tek alın (yaprak şeklinde düz açın)
arka stop lambasının vidalarını gevşetin püskülü üste araya sıkıştırın vidaları sıkın çok hoş bir görüntü alacaksınız
ben tigerda da yapmıştım aynısını çok tatlı duruyor tavsiye ederim ama zevk meselesi yani kişiye göreceli bir konu
başka bir öneri; depo kapağından gelen zırıltı için silikonun dışında sıvı contalar var sık aralık yere parmağınla yedir kesin çözüm
bir de bu motorla arkadaşım özel ilgilendi motor içinden felan ve dışından motor kulaklarından şaseye bağlantılarından vs.vs.
motorda titreşim yok neredeyse tiger bile bundan daha titrekti walla
başka mct kullanıcılarından binenlerde oldu servisteyken adamlar şok şok şok hehe
acaip bişi oldu bu 'KuZGuN' yaws walla ben pek keyifliyim
bide para ayarlasam gidonu uzatsam direksyonu ve jantları değiştirsem off offf daha çok çalışmam gerekiyor çooooookkkk
Neyse çok konuştum gene hadin ALLAH'a emanet ben az asfaltı ağlatayım
kazasız belasız keyifli sürüşler
rüzgarınız eksik olmasın...
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
[COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...
herkese slmlar motorumun konjektörü bozuldu ve akü şarj olmuyor motoru servise bırakıcam bana çok çabuk bozulan bir parça dediler.Acaba daha önce başına böyle bir olay gelen varmı..topic i fazla takip edemediğimden bilmiyorum..
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
eğer takip etsen bilirdin yunuscum
bende ilk kez senden duydum...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
kaan abi,[alper(ciks33) ve eren(badmad)] çok çabuk bozulan bir parça dediler hatta eren abiye 2-3 gün önce 1 motor daha gelmiş bu sorun için....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
vampirecrow abi motor güzelde arka sinyaller nerede _? dönüslerde flan arkadan gelen tasıt için kaza sebebi olursun Allah korusun...
sinyalleride takır bence
motorunuz gerçekten çok güzel olmuş.red arkadaşın dediğine katılıyorum.sinyaller önemli...
06.08.2006 gecesi gri mondinin sahibi arkadaş kimdi acaba bi ses ver hhuuuuu
bo topice ne oldu ne sorununu yazan var nede yaptıklarını..........
journ....
nerdesin dostum yalnız kaldım gurbet ellerde.......
...tın tın giderim abi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)