mct nin yağ pompasının dişlisi plastikmiş artık gerisini bilemem ama görüntü ve güç olarak harika bir motor ah şu plastikler olmasa hayatımızda bari motora takmayın şu plastikleri kardeşim motor güzel ama yağ pompasının dişlisi bile plastik olmazki
mct nin yağ pompasının dişlisi plastikmiş artık gerisini bilemem ama görüntü ve güç olarak harika bir motor ah şu plastikler olmasa hayatımızda bari motora takmayın şu plastikleri kardeşim motor güzel ama yağ pompasının dişlisi bile plastik olmazki
Merhaba,
yağ pompasını hareketlendiren dişli plastik fakat öyle bildiğiniz türden plastik değil
bu tip dişliler mutlaka Derling denen malzemdendir ve dönme yönünün dışında aksi kuvvet uygulanmadıkça kırılmaz.
Aşınması ise, yağlı ortam olduğu için çook zor.
Merak etmeyin. Dişlim kırıldı şikayeti olmayacaktır olsa bile milyonda bir bana göre.değişimi son derece basit ve bu tarz dişliler bir çok motorda kullanılmaktadır.
Selamlar,
Özer
mondial keeway junlin ve diğer aklıma gelmeyen tüm 0-250 cc choopper tarzı motosikletlerin hangisinde devir saati var...ben almayı planlıyorumda devir saatsiz yapamam onun için sordum...
Merhaba...
Dostum, bu tarz cruiser motorlarda devir saati olmuyor...pahalı japonlara da baksan durum aynı...
Ben bi tek Ramzey ve Pioneer larda gördüm...bi de bu marauder yazıyo kenarında Jinlun galiba , onlarda olması lazım...
Sadece merakımdan, ne yapacaksın deviri? bu motorlar zaten keyif motoru, öyle 8000-9000 fln , bi de bu sıcaklarda hava soğutmalı aletlerde akıllara ziyan olur
Selamlar, saygılar...
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
arkadaşlar 250 mct şimdi 100km de tam olarak ne kadar yakıyo rodajı bitmiş bi arkadaş bana bunu net bir şekilde söyleyebilirmi?bu ara da ne yakarsa yaksın bu güzel motoyu alacam kafaya koydum.alırsam artık bi uzun yol turu düzenleriz dimi arkadaşlar ben boludayım şu anda bu motordan bolu da bi kişide var şu anda başka yok,arkadaşlar lütfen cvp bekliyorum???net olsun ve kesin
Tuncay kardeş,
Ben 29.14.06 da Trafiğe çıkardım MCT'mi ve şu anda 3200km de.
4000km bakımından sonra mutlaka daha az yakacaktır sözünü servis arkadaşımdan aldım.
şu anda 4.5lt/100km de yakıyor ama bana yinede büyük keyif veren bir Motosiklet bu Çinli.
Kurallara uyarak rodaj süresini atlatır ve bu arada tüm ama tüm vidalarını sıktırırsan en doğru start olur.
Güle Güle ve kazasız belasız kullanman dileği ile
Özer
özer bu baya baya çok diilmi ya bi motor için? nerdeyse 100 km 12 -13 milyona patlıyo valla beni ürküttü ama düzelir inşallah nasıl olsa alacaz kurtuluş yok eğer bi gelişme olursa beni haberdar et kardeşim.bu arada diğer arkadaşlarda yazarsa ne kadar yakıt harcadığını şimdi tam olarak, ben gibi daha yeni alacaklar için bir bilgi olur.saygılar
slm beyler ben şirinevlerde oturuyorum.
benim gibi şirinevlerde oturup 250 mct kullanan varsa tanışmak isterim ama sadece tanışmak deyil tabi toplantılar ve gezilerde düzanleriz ne dersiniz.. bi düşünün..
Mondial 250 MCT
şu deponun anahtar deliği çok zınlıyo.çıldırtacak beni. elimle hafif dokunuyorum geçiyor ama kesin çözüm? bi arkadaş yapıştırdığını anlatmıştı. dağıtırda geri toplayamazsam diye korkuyorum!!! acaba üstten 1-2 damla japon atsam bi zarar veririmi.( deliğin yan tarafına tabii deliğe değil )
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
arkadaşlar levent666 carsamba itibariyle vatani borcunu odemeye gitmiştir. kendisine hayyırlı tezkereler dilerim. canavarı dukkana cektik 1,5 sene yatacak
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
motorum pazartesi alıyorum arkadaşlar helalinden bi 250mct buldum sonunda.artık ben anlamam alırsam ki alacamda bi toplanıp grup halinde motor sürmenin keyfini çıkaralım 250 mct ciler.ben boludayım abant çok güzel bi yer mesela illerinizden bir 4 -5 kişilik grup oluşturabilirseniz boluda abanta veya gölcüğe gideriz çok da güzel olur ayrıca bu okumuşsunuzdur bi topic var 10 eylül abant gezisi diye o da olabilir istanbuldan gelecek arkadaşlar için böle bi etkinlik düzenliyelim isterseniz tabiii.
herkese saygılar................
arkadaslar slm...
bu egzosda ki susuturucu nasıl cıkartılıyor motora zararı var mı_? egzos garanti kapsamından cıkıyor mu _? motorunsesi nasıl oluyor _? tasiye eder misiniz_?
bu gün itibariyle motorum 11.000 kmk oldu abuk subuk bi sorunum yok şans heralde
tek sıkıntı vibrasyon onuda yakında halledeceğim bilgileri sonra veririm
ayrıca topic ten uzak kalan hakanz arkadaşımı merakn ediyorum
...tın tın giderim abi....
Slm Beyler Uzun Zamandir Yazmiyordum
Umarim Hepİnİz Sorunsuz Ve Keyİflİ Şekİlde Motorlariniza Bİnİyosunuzdur
Bu GÜn ArkadaŞ Motoru BaĞlatmiŞ Onu Almaya Gİttİk
Bİze Balİyetİ 780 Ytlyİ Buldim Biktim Bu Polİslerden Adamlar Tarladan TopĞlar Gİbİ Ehlİyetsİz Topluyorla Ve Devlet Bİzİm Üzerİmİzden Kendİne Kaynak Yaratiyor Sanirim Ehlİyet Yoksa Sakİn Yakalanmayin Beyler
Bey Bu Arada Elİmde Sİyah Bİr Mct Var Fİyat 1.900 Ytl Pazarliksiz 2000 Kmde Allah Sahİbİnde BaĞiŞlasin
Telefon 0537 320 90 24
kozmiktohum tamam japon yok bi sökelim bakalım. inşallah toplaya bilirim.teşekkürler.
red egsozdaki ilk susturucuları söktüm. motora bi zararı yok hatta azıcık daha seri oluyo egsozun garanti dışı kalır.ama bu güzel sese bence değer.ama unutma bence bir çok arkadaşta söküyo zaten...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
benkaan cevabın için sagol sitedede byle bir form acılmıs oradanda okudum yazını.. iyi bir egsozcu bulup bende sesi biras actırmak istiyorum ...
yolunuz acık olsun ....
Şu an bu konu içerisinde 108 kullanıcı var. (0 üye ve 108 misafir)