Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ağustos 2006, 11:43
çanta bende istiyorum aslında ama çok sağlam gelmiyor bana ne dense. arkaya yaslanana bişey olacakmış gibi duruyor...
çantan yakışmış ama cam biraz garip geldi bana
sen beğendikten sonra gerisi boş. güle güle kullan...
bayrak direği için dikkatli olunması lazım. benim çi çok sağlam ama yinede korkutmuyo değil. artçıların sabitse alışırlar.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Reklamlar
-
10 Ağustos 2006, 16:13
slm arkadaşlar ben de katılacam aranıza yakında,çok hoşlanıyorum bu motordan gece artık rüyalarıma girmeye başladı.2. el 250 mct alacağım,helal süt emmiş bi gümüş gri arka çantaları kendi renginde olan alemünyum yani bir motor denk getirirsem alacağım.genelde 1800-2000 ytl ye gidiyo galiba bu fiyatlara bulabilirsem arnıza katılma şansı bulabilecem.haberi olan ,duyan ve satan arkadaş olursa lütfen bana mail atın: tuncayguler14@hotmail.com
herkese iii günler
-
10 Ağustos 2006, 17:02
www.sahibinden.com a bakmanı tavsiye ederim ben ordan aldım
-
10 Ağustos 2006, 18:11
Selamlar Tekrardan birde arkadaslar bu jikle durumunu bir anlatırsanız.. Sevinirim calıstırırken ki durumu ile motor ısındıktan sora nasıl durmalı...
-
10 Ağustos 2006, 21:22
motoru çalıştırırken jikleyi kendine doğru çek marşa bas gaz ver 3 e kadar say sonra jikleyi kapat...
-
11 Ağustos 2006, 08:55
nickmenza aman aklında bulunsun tazzikli suyla yıkama.benim marş motorunun kömürlerini çürüttü bi dünya uğraştım.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
11 Ağustos 2006, 09:24
dostlar bu haftasonu bu motorla ilk uzun yol denememi yapıcam istanbul >> Tekirdag.
yapmam gereken fazla bişey varmı?
ctesi fulla bakım yapıcam motora
-
11 Ağustos 2006, 10:52
Merhaba EXILE,
Ben daha 700km de iken artçım ile birlikte İzmir - Köyceğiz yazlık turu yaptım.
Doğrusu harika bir gidişi var. Çinli değilde başka bir firma bunu üretmiş olsa, Herkes üzerine atlar.
700 km yol yaptım ve Saat gibi çalıştı.Bu arada, 3000km de ve her hangi bir sorunu yok aşırı yakmadışında.
Gelecek ay yine bir İzmir - Marmaris - Köyceğiz - Fethiye - İzmir turu yapacağım nasip olursa.
Lastiklerini iyi kontrol et! batan birşey olmasın! malum değişim ya da tamiri bayağı zor olur! Klasik kontrolleri de yaptınmı, Tak Kaskını BAS Gaza sağ salim git ve dön inşallah.
Kazasız belasız yolculuklar
Özer
-
11 Ağustos 2006, 12:03
-
11 Ağustos 2006, 12:59
benkaan,
lastik patlağını hele arka lastik ise nasıl gidereceksin kardeş?
Sehpa yok bizim Motosikletlerde?
Selamlar,
Özer
-
11 Ağustos 2006, 13:22
vallahi orası biraz allaha emanet
ama yanımıza sprey alıcaz hani şu patlayınca dolgu yapanlardan. ama mecbur kalırsan yapılır kardeş. bi çare bulucaz artık altına bi takoz falan. Allah büyüktür umarım bişey olmadan geliriz.
-
11 Ağustos 2006, 14:08
İnşaallah birşey olmaz. Ama dediğin gibi olunca çare de bulunuyor.
Ben kendim bir sehpa imal ederek monte edeceğim Motosikletime! bitince çizimlerini ( teknik çizim ) den söz ediyorum, Tüm MCT kullanıcıları ile paylaşacağım!
Grand Eagle 250 bizim Motosikletlerin aynı! ve sehpası var
hayırlısı ile bakalım.
Selmalar ve iyi yolculuklar sana.
Özer
-
11 Ağustos 2006, 14:50
teşekkürler özer sanada bende orta sehpa istiyorum çizimlerini biran önce bizimle paylaşırsın değilmi
-
11 Ağustos 2006, 14:58
exile adlı üyeden alıntı
dostlar bu haftasonu bu motorla ilk uzun yol denememi yapıcam istanbul >> Tekirdag.
yapmam gereken fazla bişey varmı?
ctesi fulla bakım yapıcam motora
benim yanımda herzaman taşıdığım sabit malzemeler var bunlar karaköyden aldığım ufak bi lokma takımı debriyaj teli pense tornavida bunları taşırsan allah korusun bir problem olduğunda kullanman için hem fazla yer kaplamıyo
allah kazadan beladan korusun hayırlı yolculuklar
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
-
11 Ağustos 2006, 17:43
Arkadaşlar ben Mondial Yazılıarını söktüm bir tek 250 Mct yazısı kaldı onuda sokucem insallah o biraz saglam yapışmış. Birde Kırmızı şerite uyuz oluyorum onu sokebilen varmı ? . Birde motor için aksesuarları nerelerden bulabiliriz.
-
11 Ağustos 2006, 18:12
NickMenza adlı üyeden alıntı
Birde Kırmızı şerite uyuz oluyorum onu sokebilen varmı ? . Birde motor için aksesuarları nerelerden bulabiliriz.
O şeritleri söktüm ben iz kalmıyor ama şeritlerin yuvası yakından bakınca görülüyor, benim motor siyah olduğu için çok da güzel oldu aksesuar ve yedek parça için www.otmmotor.com
-
11 Ağustos 2006, 18:36
Sağolasın.. Kaos benimde motor siyah uyuz oldum o şeritlere.. Nasıl Söktün peki ben bir iki tırnak darbesi attım ama olmadı
-
11 Ağustos 2006, 19:18
sökmek için seleyi yerinden çıkar, hani kask tutucu varya yan tarafta ordan anahtarı sokarak seleyi açabilirsin, seleyi çıkardıktan sonra o bantların başlama yeri orası ordan tırnakla biraz açtınmı gerisi gelir, kolayca sökersin.. arkadaki şerit içinde plakanın altından falçata ile biraz kazıyarak şeriti tutulacak kadar açtım sonrada tutup çekerek söktüm..ön çamurluk üzerindekilerde kenardan birazcık açtın mı kolayca gelir gerisi..
-
12 Ağustos 2006, 18:54
siyah motorlarada kırmızı serih hos durmuyor gercekten... arkadaslar ben önceki sayfalarda motorun ön dislisinin degiştirilerek daha fazla hız yaptıgını devir sayısının arttıgını okumustum bu konu hakkında tekrar bilgi verebilecek arkadas var mı?
varsda motora faydası nedir yaptırmamızı tavsiye eder mi_?
-
12 Ağustos 2006, 19:39
MERHABA;
KASIM AYINDAN İTİBAREN BU MAKİNAYA BİNMEKTEYİM.OKUDUĞUM VE DUYDUĞUM KADARIYLA KİMSEDE CİDDİ PROBLEMLER YARATMAMIŞ.ŞANSMI NEDİR?MAKİNANIN SIKINTISINI GİDERMEK İÇİN DÖKTÜĞÜM PARA BİR HAYLİ FAZLA.. TEKNİK SERVİS OLAYI BERBAT.4 DEFA MOTOR AÇILDI.TERLETME PROBLEMİNİ BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİLER,VİBRASYON DERSEN GÜZEL MASAJ YAPIYOR,BU ÇİNLİLERDE OLUYORMUŞ.BUNUN YANINDA JANT TELLERİNİN KOPMASI CABASI.TAMAM YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER.ALIMLI VE UCUZ,HATTA UZUN YOLDA BENİ YARI YOLDA BIRAKMADI.MOTOR SEVGİSİNİ BU MAKİNADA TATTIM.ŞİMDİ RÜYALARIMI SÜSLEYEN KAWASAKİ ZZR 600 SİZCEDE GÜZEL MAKİNA DEĞİLMİ?KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler