jikle kolu bozuk
Motor sevdası başladı hadi hayırlısı bakalım..
bisikletlerin vites kolu fren teli iç - dış ve debriyaj için kullandığımız tutamak yeterli. Normal jikleden daha kullanışlı oldu. Ben yenisini bulamayınca bu çözüme gittim. İşçilik kendimden bana maliyeti 12 lira oldu. Şimdiden kolay gelsin.
hocam bisiklerde vites kolu varya ondan bir tane ıdarelik dış kablosuyla al dreksıyona tak jiklenın takıldıgıyerde vıdala sabıtlemeyı de telın ucuna bagla bısıkletcılerde vardır cıkma eşi olmayan ondan belese bıle verırler dıs kabloyuda yagla kullan derım uc bes lıra bırsey kolun gelmesı ıkı haftayı da bulabılır sag granajlardan görursun jıkle yerını orada karburatöre vıdalı parlak kapak var onu da cıkarınca takamazsan depoyu sök tak gitsin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0435631/detay/
2500 tl sorunsuz bakımlı
[/COLOR]
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0435631/detay/
2500 tl sorunsuz bakımlı[/QUOTE]
eyw hocam da izmirdeyim buraya getirmek ayrı masraf olucak zaten su an ki bütcem buna musade etmez
otobusle yada bınerek guzel bır havada 5 saat yol surer yada anlasarak otobuse dönuste atabılırsınız ben yardımcı olacagım o konuda termınale kadar sorumluluk bende kucuk bır pazarlık payı var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70234113/detay
ilan no: 70234113
kendim asya as 200 tay kullanıcısıyım bizim asya as 200 kullanıcıları sayfasındanda ulaşabilirsin bana bu motoru zevk için aldım bakımlarını yaptım fazla binmedim
Ulaşmak istersen 0554 464 49 67 (aradığında forumdan olduğunu belirtirsen iyi olur )
kardeşim ben bucadayım bu siteye fazla giremiyorum 250 mct var bende mesajda attım sana özelden 2010 agustos ayı cıkıslı garantisi devam ediyo agustos ayına kadar 2013 agustosa kadar muayenesı var hıcbır cızıgı kazası yok 9000 kmde izmir sakarya istanbul izmir turu yaptım hicbır sorun yaşamadım bakımı yeni yapıldı siteyi fazla takip edemiyorum bana telefondan veya mailden ulaşırsan sevinirim tel:05353120050(çaldırman yeterli) mail:hakanince_54@hotmail.com
arkadaşlar 250 mct marş kömürü almam gerekiyo internette parca olarak satılıo ama motorcular marş motoru komple satılıyo diyolar marş kömürü alabileceğim bi yer biliyomusunuz? nasıl bulabilirim?
Arkadaşlar 3 gündür ön lastik arıyorum karar veremedim. IRC ve Duro hakkında yarı yarıya olumlu ve olumsuz yorumlar var. Geçenlerde hafif nemli bir zeminde ön lastik kayma yaptı ve bu yüzden kaymaya karşı daha dayanıklı bir lastik istiyorum. Michelin ve Metzeler'in lastiklerinin hangisi olduğunu bulamadım. Bu konuda fikri olan var mıdır ?
MCT Grubu pek onnline değil sanırım
bygecce duro nun daha iyi olduğunu okumuştum. bunun dışında metzeller vemichelin biraz pahalı kaçar.
duro hakkında da irc de olduğu gibi yağmurlu havada kaygan olduğunu okudum bir kaç yerde. O yüzden metzeler ve micheline yöneldim fakat bizimkilere uygun ölçüleri nedir veya var mıdır onu bulamadım :(
uzun süredir hiç çalıştırmadığım mct çalışmadı ve vurdurarak çalışıyor marşa basınca akünün gücü yetmiyor bende aküyü söktüm umarım aküyü şarja bağlayınca şarj tutarda akü masrafına girmeyiz durduk yerde benim sizlere sorum aküyü söktük ve uzun bir süre motoru çalıştırmayacağım acaba motorda başka bir arızaya sebeb verirmi uzun süre çalıştırmayacağım için motor kapalı garajda duruyor
karbüratör kurum bağlayabiliyor uzun süre çalıştırmamalarda. dolayısıyla benzin hava karışımı motora gitmeyerek çalışmıyor. benim tavsiyem aküyü şarj ettirdikten sonra haftada 1 onbeş dakika çalıştırmanız.
[QUOTE=bygecce;2552189]Arkadaşlar 3 gündür ön lastik arıyorum karar veremedim. IRC ve Duro hakkında yarı yarıya olumlu ve olumsuz yorumlar var. Geçenlerde hafif nemli bir zeminde ön lastik kayma yaptı ve bu yüzden kaymaya karşı daha dayanıklı bir lastik istiyorum. Michelin ve Metzeler'in lastiklerinin hangisi olduğunu bulamadım. Bu konuda fikri olan var mıdır ?[/QUOTE
sizin motorlara uygun lastik 140-90/15 metzeler fiyat:270 arka lastik tabikide bu lastiğin üzerine tanımam kıy paraya al kafan rht etsin kilometrelerce
arkadaşlar aradım ama bulamadım, 250 mctye uygun ledli sis lambası arıyorum var mı bilgisi olan
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
hocam bendede aynısı oldu orjinalini bulamayınca kanuninin sol kontrol düğmelerini taktrdm on numara calısıyor
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)