Rica ederim kardeş, bilgi paylaştıkça, insanlar yardımlaştıkça güzelleşir...
Valla ben bu haftasonu dahil çalışıyorum ama ondan sonra bi süre boşluğum var... Hafta içi akşam veya hafta sonu akşam üstü tur olayına her zaman varım... Diğer zamanlar çalışmak zorundayım... Bildiğim kadarıyla Ankara'dan şuanda sen, ben ve play06 aktif durumdayız MCT sayfasında... Ama buluşacağımız zaman Ankara ekibine de haber veririm gelmek isteyenler olur, kalabalık tur daha keyifli oluyor...
Bu servislere güven olmaz, onlar yaparken ya başında duracaksın yada servisten çıkar çıkmaz kontrol edeceksin... Servisin umarım Yıba çarşısının oradaki Çayıroğlu mondial bayii değildir... Bugüne kadar onlardan ne yaptırdıysam yada aldıysam hep sıkıntı çıktı...
En basitinden rüzgar geçirmeyen bi eldiven istedim, verdiler, hiç giymesem ellerim daha az üşürdü... 3-5 kuruş kazanmak için her türlü şeyi yapıyor bu servisler... İstisnalar var ama özellikle Ankara'da servis olayı tamamen sorunlu ve kazıkçı... O nedenle artık gitmiyorum... Ustaya gidiyorum genelde paketçilere hizmet verdiğinden hem çok tecrübe kazanmış oluyorlar hemde uygun fiyatlı çalışıyorlar...
Benim arkadaş Mondial 150 ZC aldı... İki kere motor yapıldı... İlkini yetkili servis çayıroğlu yaptı, 300 TL aldı, 1.5 ay sonra yine bitti motor... Benim usta 150 TL'ye yaptı, arkadaş 6 aydır sorunsuz kullanıyor...du. Geçen hafta benzinlikte motoru bırakmış park halinde tuvalete gitmiş... Sen angut tır gel, kenarda duran motora çarp yatır yana... Tabii heryer plastik grenaj, dağıldı... Sigortacı hallederse yapılacak... Bizim arkadaşda da biraz bahtsız bedevinin şansından var...