Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Mayıs 2011, 01:03
motoru yenı aldım nasıl böyle bi sorun çıktı anlayamadım ama haklı olabılırsın zıncır tarafından gelıyo heralde yarın plakalıg söküp deneyecem eger devam ederse kesınlıkle zıncırdendır pekı bunun mailiyeti ne olur veya ıyı bır usta varmı ankarada tanıdıgınız
Reklamlar
-
20 Mayıs 2011, 01:09
bahacan06 adlı üyeden alıntı
herkese slm benim bir arkadaşımda mct var ama yarım depodayken hep stop ediyo ama depoyu fulledikten sonra yapmıyo bu olayı anlayamadık bir türlü nedenini yardımcı olursanız çok sevinecez bende motor olmadığı için tek motor takılıyoruz buda bizi zor durumda bırakıyo
Ben yazıcaktım sen yazmışsın Bahadır... Beycivan usta bilir sanırım bunun cevabını...
NİSANCİOZGUR adlı üyeden alıntı
motoru yenı aldım nasıl böyle bi sorun çıktı anlayamadım ama haklı olabılırsın zıncır tarafından gelıyo heralde yarın plakalıg söküp deneyecem eger devam ederse kesınlıkle zıncırdendır pekı bunun mailiyeti ne olur veya ıyı bır usta varmı ankarada tanıdıgınız
Kardeş, benim zincir de şıkırdıyor hatta lastiğe sürtünmeye başlamış... Bende gidicem ustaya... İstersen seni de götüreyim... Zincir sadece gerilecekse 3-5 lira işçilik alır en fazla benim usta belki almaz bile... Ama başka sorun varsa bilemem...
-
20 Mayıs 2011, 01:10
birde kanuni tiger 250_s hakkında bilgisi olan varsa aramızda motor çok hoşuma gitti tavsiye edrmisiniz benim pek bilgim yok bugün bayiye gittim işte bu dedim sizce alınırmı yardımcı olursanız sevinirim dostlarım
-
20 Mayıs 2011, 01:11
style oscar numarayı aricam yarın inşallah iyi ustadır fazla kitlemesinde bize artık masraftan sıkıldım bana deneme yanılma şeklinde usta lazım değil budur dicek usta lazım dur bakalım....
-
20 Mayıs 2011, 01:15
bahacan06 adlı üyeden alıntı
birde kanuni tiger 250_s hakkında bilgisi olan varsa aramızda motor çok hoşuma gitti tavsiye edrmisiniz benim pek bilgim yok bugün bayiye gittim işte bu dedim sizce alınırmı yardımcı olursanız sevinirim dostlarım
bEN 250 MCT ALMADAN ÖNCE TIGERI GÖRMUSTUM VE TAVSİYE ETMEDILER NEDENDİR BILMEM TITRESIMI OLDUKCA FAZLA DEDILER AMA BENIMDE COK HOSUMA GITMISTI KARDESIM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
Tam olarak nerden kaynaklandığını anlayabılseydım sana kesın bir şey söylerdim gidelim diye kardesım şimdi şöyle anlatıyım gaz kolunu cevırdıgımde sorun yok ama bıraktıgımda veya kıstıgımda ses gelıyor sendede böyle bir şey oluyormuydu kardesım
-
20 Mayıs 2011, 01:21
şuan 250 lik motor çok piyasada bir türlü karar veremedim ama en çok tiger hoşuma gitti çok heybetli duruyo arap atı gibi ben yeni başladım motor sevdasına aslında araba hastasıydım ama şimdi gözüm motordan başka bişey görmez oldu sizlerin tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var dostlarım
-
20 Mayıs 2011, 01:24
Kardeşim chopper tarzları harıka bende tam bır motor hastasıyım bu sayfadakı herkez gibi ekonomık durum olsa honda bmw veya harley davıdson'a gırmek lazım ama 250 liklerde iş görüyo ben her gun gezıyorum ayrı bır keyif tavsiye ederım
-
20 Mayıs 2011, 01:25
sefademir adlı üyeden alıntı
style oscar numarayı aricam yarın inşallah iyi ustadır fazla kitlemesinde bize
artık masraftan sıkıldım bana deneme yanılma şeklinde usta lazım değil budur dicek usta lazım dur bakalım....
dostum dediğim gibi, numaranızı eski mct si olan migrosta çalışan uğurdan aldım onun arkadaşıyım dersen sana yardımcı olur.. mehmet usta insan kazıklayan birisi değildir.. ben servise giderken hiç extra masraf açtığını görmedim bana karşı.. sonuçta kendisi serviste çalışmış birisi.. illaki bir şekilde seni yönlendirecektir
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
20 Mayıs 2011, 01:29
NİSANCİOZGUR adlı üyeden alıntı
Tam olarak nerden kaynaklandığını anlayabılseydım sana kesın bir şey söylerdim gidelim diye kardesım şimdi şöyle anlatıyım gaz kolunu cevırdıgımde sorun yok ama bıraktıgımda veya kıstıgımda ses gelıyor sendede böyle bir şey oluyormuydu kardesım
Aynen dediğin gibi oluyor... Gaz verince zaten zincir geriliyor, bıraktığında ''şık şık'' diye bi ses geliyor... Yani zincir bi yere sürtüyor... Benimki eski motor ama zincir eski-yeni ayırmaz gevşeyebilir bence... Zaten elinle de anlarsın aslında gevşek olduğunu boşta dururkende belli olur gevşekse eğer... Yine de sen bilirsin... Eğer gitmek istersen götürürüm... Maksat sorunun çözülsün yoksa usta ile bi bağlantım yok... Bende parasını verip işimi yaptırıyorum...
Hiç bişey olmasa bile tanışmış oluruz... Hatta eğer istersen seni sitemizin Ankara ekibi ile tanıştırırım... Ortamımız güzel, zevkli buluşmalar, sohbetler olur istersen aramıza katılabilirsin... Hatta Ankara başlığınıda bi oku istersen... İyi insanlar var...
-
20 Mayıs 2011, 01:32
~~NEO~~ adlı üyeden alıntı
Aynen dediğin gibi oluyor... Gaz verince zaten zincir geriliyor, bıraktığında ''şık şık'' diye bi ses geliyor... Yani zincir bi yere sürtüyor... Benimki eski motor ama zincir eski-yeni ayırmaz gevşeyebilir bence... Zaten elinle de anlarsın aslında gevşek olduğunu boşta dururkende belli olur gevşekse eğer... Yine de sen bilirsin... Eğer gitmek istersen götürürüm... Maksat sorunun çözülsün yoksa usta ile bi bağlantım yok... Bende parasını verip işimi yaptırıyorum...
Hiç bişey olmasa bile tanışmış oluruz... Hatta eğer istersen seni sitemizin Ankara ekibi ile tanıştırırım... Ortamımız güzel, zevkli buluşmalar, sohbetler olur istersen aramıza katılabilirsin... Hatta Ankara başlığınıda bi oku istersen... İyi insanlar var...
saol kardesım evet tanısmıs oluruz bu site ve ınsanlar cok ıyı hıc olmazsa sorunlarımızı çözüyoruz ankara ekibi ile tanıstırmansa muhtesem şimdi okuycam ankara başlıgını
-
20 Mayıs 2011, 02:16
amanin mct sayfasına bak dolmuş taşmış :D
-
20 Mayıs 2011, 04:06
Hepinize İyi Geceler
Tabi Böyle Bir Şey Mümkünse
( sadece ben kalmısım sayfada )
-
20 Mayıs 2011, 06:24
-
20 Mayıs 2011, 11:41
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
mrb..hoşgeldin aramıza..
genelde plakalıktan gelir..çantalardan pek sanmam..tabi içinde ses çıkaracak anahtar takımı vb şeyler yoksa
sesin tam olarak nereden geldiğini söylersen yardımcı olabiliriz
zincir sarkıksa gazı kestiğinde o da ses yapar...
-
20 Mayıs 2011, 11:44
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
selamlar..motorun kaç km de _?
normalde 2000 km de bir bakımı var..
bakımlarında ise yağ kesin değişmesi gerekirken, hava filtresi, buji ve diğer parçaların durumuna göre değiştirirsin
500 km bakımı da yok mu abi? benim motor da 460 km'de
-
20 Mayıs 2011, 12:02
istanbul grubu ne zaman toplanıyoruz bi organizasyon yapalım!!!
-
20 Mayıs 2011, 13:47
Bu gibi toplantı olaylarını duyurmakta fayda var ben birkez yazdım ama tekrarlamak istiyorum 21-22 mayıs Balıkesir ili Susurluk ilçesi Çaylak mevkinde TMF moto kros müsabaları vardır TMF takviminden de bakabilirsiniz.
-
20 Mayıs 2011, 15:22
@pala333
ben bikac sayfa geride yazdim, onumuzdeki hafta(29 mayis) bu forumun bir gezisi olacakmis, etkinlik sayfasinda var, 100'den fazla motorlu katiliyor.
ben de katilmayi dusunuyorum, burdan baska gelen varsa mctciler olarak beraber katilabiliriz =)
-
20 Mayıs 2011, 17:57
-
20 Mayıs 2011, 18:11
etkinligin linki asagida. ben katilacagim, grup surusu tecrubemiz olur hem de eglenceli olur gibi.
bir de yeni insanlarla tanisiriz, hepsi de motorcu =)
mctciler olarak da tanisma babinda katilinabilir, sonrasinda da allah kerim, kendi aramizda da bseyler duzenleriz gerekirse.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2355370
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler