Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Mayıs 2011, 16:21
Reklamlar
-
17 Mayıs 2011, 16:30
mct nin üretimi durdu mu arkadaşlar mondialin sitesinde modeller kısmında yok artık?
-
17 Mayıs 2011, 19:06
shadow_1905 adlı üyeden alıntı
mct nin üretimi durdu mu arkadaşlar mondialin sitesinde modeller kısmında yok artık?
2006 yılından itibaren üretimi bitti..bayiilerde de sıfırı neredeyse yok denilecek kadar az diye biliyorum..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
17 Mayıs 2011, 19:25
-
17 Mayıs 2011, 19:50
bbaday adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu model motosikletden almak istiyorum satmak isteyenler bana mesaj gönderebilirler (fiyatta uçmamak kaydıyla
)
dusunuyrsenız 2500e satıyorum lastıklerı yenı degıstı butun bakımları yapıldı cıft xenon far mevcut zaten forumu takıp edersenız motorumun temızlıgını kendınızde gorebılırsınız saygılar.
-
17 Mayıs 2011, 20:10
ve arkadaşlar inanmayacaksınız belki ama güzel bir haberim var sizlere.. beycivan abim hayatta hala başından biraz olaylar geçmiş,ondan sanırım böyle durum olmuş.. kendisi gerekli açıklamayı yapar zaten.. açıkçası ben o kadar sevindimki anlatamam.. sesini duyduğum zaman elim ayağım karıştı valla..
seni seviyoruz beycivan abi.. tekrardan hoşgeldin.. hep aramızda görelim seni..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
18 Mayıs 2011, 18:26
abilerim benim mct'nin servis bakımı geldi. Adamlar benden motor yağı ücreti dahil 70 lira istiyolar.
Normal midir istemeleri? sanki olağan km bakımlarında ücret alınmıyor sadece malzeme değişmesi gerekirse malzemenin ücretini alıyolar diye duymuştum.
shadow_1905 adlı üyeden alıntı
2007 yılında üretimleri bitmiş ama bayilerin ellerinde tek tük var hocam araştırmak lazım.
ben de mart ayında aldım istanbulda yüksel motor var onun elinde vardı üç tane birisini ben aldım. Belki kalmıştır bi sormak lazım
-
18 Mayıs 2011, 18:47
@StyLeOscaR
nasil ya, niye oyle dediler ki bize peki?
neyse, pek bisey anlamadim ama insallah dogrudur dedigin, o kadar uzulmustuk, simdi uzuldugumuzden daha cok seviniriz
-
18 Mayıs 2011, 19:09
Arkadaşlar hepinize sonsuz selam ve kucak dolusu sevgiler. Sevgili Uğur -sytleoscar- kardeşim öncelikle sana anlayışın ve yardımların için teşekkür ediyorum. Forumdaki diğer arkadaşlar gibi sende bana destek oldun ve bugün yine bu forumda olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlar olayın detayı çok üzücü olduğu için özeleyerek vefat haberimdeki gerekçeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Aslında forumda telefon yoluyla görüştüğüm arkadaşlar durumdan haberdardılar ancak birazdan yazacağım olayda kendimi ve ailemi tedbir olarak korumak zorundaydım. İşyerimi eşimle beraber kapatmak üzereyken işyerimin hemen karşısında gece geç saatte bir cinayet olayına şahit olduk. 3 kişi arasındaki bir kavga sonucu birisi diğerini silahla başından vurarak öldürdü. Olayın olduğu yer ve zamanda bizden başkasıda yoktu sadece üst kattaki bir apartman sakini de görmüştü. Ben 112 yi ve 155 i arayınca hemen evime gittim. Sabah olup bitenleri komşulardan öğrendim. Gece işyerimin önüne gelerek reklam panosundan adımı telefon numaramı birisinin kağıda yazarak uzaklaştığını söylediler. Bu durum beni endişelendirince savcılıkta ifade vermeye gittiğimde anlattım savcı bir süre işyerimden uzak durmamı en azından dikkatli olmamı söyledi ancak bir kaç ay sonra doğacak çocuğum eşim ve kendi adıma bir tedbir almak zorunda olduğumu anladım.Bir gün sonra telefonum bir numara tarafından arandı numarası çıkmadı ben açmadan tlf kapandı. Savcılığa tekrar gittiğimde savcı " nabalım şimdi başına polis mi dikelim " deyince anladım ki bu memleketin adaleti kanunu maduriyetimizi engellemiyecek eşimi ailesinin yanına gönderdim. Ve üyesi bağlantılı olduğum adres bilgilerimin olduğu sitelerdeki üyeliklerimi sona erdirdim ve kardeşimin ağzından vefat ettiğim haberini yazdırdım kısa sürede heryerden başsağlığı ve taziye haberleri gelmeye başladı. Nihayet bir süre sonra bursa terminalinde kavgaya karışan kişinin ordaki esnaf tarafından polise teslim edildiğini öğrenince hepimiz sevindik ancak haber hızla yayılmıştı bu sırada ben forumdaki arkadaşlarımı da arayıp bilgilendirdim kendilerinden bir süre bu olayın sürmesini bana yardımcı olmalarını rica ettim. Olay kısaca bu. Ama bu kişi yakalanana dek eşimi kaç kez hastaneye götürmek zorunda kaldım. Hepimizin psikolojisi bozuldu.arkadaşlar hoşgörünüz ve anlayışınıza sığınarak şahsım adına olayı gerçekten doğru sanarak işyerime evime kadar gelen telefonla mail ile mesaj gönderen ve balıkesir mt il grubundan özrümün kabulunü diliyorum. Hepinize saygılar selamlar.
-
18 Mayıs 2011, 19:31
Beycivan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize sonsuz selam ve kucak dolusu sevgiler. Sevgili Uğur -sytleoscar- kardeşim öncelikle sana anlayışın ve yardımların için teşekkür ediyorum. Forumdaki diğer arkadaşlar gibi sende bana destek oldun ve bugün yine bu forumda olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlar olayın detayı çok üzücü olduğu için özeleyerek vefat haberimdeki gerekçeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Aslında forumda telefon yoluyla görüştüğüm arkadaşlar durumdan haberdardılar ancak birazdan yazacağım olayda kendimi ve ailemi tedbir olarak korumak zorundaydım. İşyerimi eşimle beraber kapatmak üzereyken işyerimin hemen karşısında gece geç saatte bir cinayet olayına şahit olduk. 3 kişi arasındaki bir kavga sonucu birisi diğerini silahla başından vurarak öldürdü. Olayın olduğu yer ve zamanda bizden başkasıda yoktu sadece üst kattaki bir apartman sakini de görmüştü. Ben 112 yi ve 155 i arayınca hemen evime gittim. Sabah olup bitenleri komşulardan öğrendim. Gece işyerimin önüne gelerek reklam panosundan adımı telefon numaramı birisinin kağıda yazarak uzaklaştığını söylediler. Bu durum beni endişelendirince savcılıkta ifade vermeye gittiğimde anlattım savcı bir süre işyerimden uzak durmamı en azından dikkatli olmamı söyledi ancak bir kaç ay sonra doğacak çocuğum eşim ve kendi adıma bir tedbir almak zorunda olduğumu anladım.Bir gün sonra telefonum bir numara tarafından arandı numarası çıkmadı ben açmadan tlf kapandı. Savcılığa tekrar gittiğimde savcı " nabalım şimdi başına polis mi dikelim " deyince anladım ki bu memleketin adaleti kanunu maduriyetimizi engellemiyecek eşimi ailesinin yanına gönderdim. Ve üyesi bağlantılı olduğum adres bilgilerimin olduğu sitelerdeki üyeliklerimi sona erdirdim ve kardeşimin ağzından vefat ettiğim haberini yazdırdım kısa sürede heryerden başsağlığı ve taziye haberleri gelmeye başladı. Nihayet bir süre sonra bursa terminalinde kavgaya karışan kişinin ordaki esnaf tarafından polise teslim edildiğini öğrenince hepimiz sevindik ancak haber hızla yayılmıştı bu sırada ben forumdaki arkadaşlarımı da arayıp bilgilendirdim kendilerinden bir süre bu olayın sürmesini bana yardımcı olmalarını rica ettim. Olay kısaca bu. Ama bu kişi yakalanana dek eşimi kaç kez hastaneye götürmek zorunda kaldım. Hepimizin psikolojisi bozuldu.arkadaşlar hoşgörünüz ve anlayışınıza sığınarak şahsım adına olayı gerçekten doğru sanarak işyerime evime kadar gelen telefonla mail ile mesaj gönderen ve balıkesir mt il grubundan özrümün kabulunü diliyorum. Hepinize saygılar selamlar.
sizi tanımıyorum ama o gece kardeşinizin attığı mesajı görünce kendimce detaylı bi aramaya giriştim face profiliniz'i, aynı soyadlı kişileri,arkadaşlarınızı baya bi inceledim haberin doğruluğuna da açıkcası hiç inanmamıştım ve şimdi öyle olmadığını görmek gerçekten çok güzel.başınızdan geçen olay gerçekten çok kötü,büyük geçmiş olsun.
-
18 Mayıs 2011, 23:31
Beycivan abi hosgeldin, sevindik donmene.
bu arada, aranizda 5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar 'a katilacaklar var mi arkadaslar? bizim motor kaldirir mi oyle bir geziyi?
-
18 Mayıs 2011, 23:57
mototor bu geziyle ilgli biraz bilgi verirmisin yuvacık neresi anlayamadım. qm 250 memleketi bir baştan bir başa gider sen merak etme yeterki bakımlarını yap kontorllerini eksik etme. Birde bu pazar susurluk-balıkesir de kross müsabakaları var diğer ülkelerden de katılım olucak arkadaşlara duyrulur.
-
19 Mayıs 2011, 00:08
abi geziyle ilgili linki vereyim, orda google maps'ten gosterilmis yeri;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...011-pazar.html
ben gitmeyi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa, baska gelecekler olursa mct'ciler olarak katiliriz, birbirimize destek oluruz =)
-
19 Mayıs 2011, 00:47
Beycivan adlı üyeden alıntı
oha.Geçmiş olsun abi ama bu mesajın içeriğini yeni bi konu olarak açmalısın bence.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
19 Mayıs 2011, 02:10
-
19 Mayıs 2011, 02:13
herkese slm lar arkadaşlar öncelikle beycivan kardeşim hiç sohbet etme şansımız olmadı ama yazlarını takip ediyordum yeni üye oldum buraya ama o kötü haber beni çok üzmüştü herneyse aramızda olmandan çok mutluyum şimdi arkadaşlar benim mct ile bir sorunum var sanırım pala 333 isimli arkadaşımla aynı sorun motor 70 .80 hızla giderken kesilmeye başlıyo sanki tek piston çalışıyor gibime geldi bobinleri hava filtresini bujileri benzin filtresini değiştim cdı beyinde değişti ama sorun devam etmekte pala nın da dediği gibi yani o zaman tek sorun benzin musluğu kalıyor ama bana mantıklı gelmiyor sizce ne yapmalıyım şimdiden ilginiz için tşk ler....
-
19 Mayıs 2011, 04:54
sefademir adlı üyeden alıntı
herkese slm lar arkadaşlar öncelikle beycivan kardeşim hiç sohbet etme şansımız olmadı ama yazlarını takip ediyordum yeni üye oldum buraya ama o kötü haber beni çok üzmüştü herneyse aramızda olmandan çok mutluyum şimdi arkadaşlar benim mct ile bir sorunum var sanırım pala 333 isimli arkadaşımla aynı sorun motor 70 .80 hızla giderken kesilmeye başlıyo sanki tek piston çalışıyor gibime geldi bobinleri hava filtresini bujileri benzin filtresini değiştim cdı beyinde değişti ama sorun devam etmekte pala nın da dediği gibi yani o zaman tek sorun benzin musluğu kalıyor ama bana mantıklı gelmiyor sizce ne yapmalıyım şimdiden ilginiz için tşk ler....
kesin bilmiyorum ama temizlemekte yarar var. karbüratorün en altta tahliye hortumları var orda ki vidaları gevset pislik bi gitsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:50 ----------
bu hava filitre kutusunu nasıl sökerim bilen varmı arka tarafı dagıtacaz depoyu sökecez yok mu bunun baska bi yolu. açık hava filitreleri geleli iki ay oluyo takmaya vaktim yok sabah sökmeye baslayacam dikkat etmem gereken bişey ya da açmışken yapmam gereken bişey var mı sizce
-
19 Mayıs 2011, 10:40
musi adlı üyeden alıntı
abilerim benim mct'nin servis bakımı geldi. Adamlar benden motor yağı ücreti dahil 70 lira istiyolar.
Normal midir istemeleri? sanki olağan km bakımlarında ücret alınmıyor sadece malzeme değişmesi gerekirse malzemenin ücretini alıyolar diye duymuştum.
Beycivan abi çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna uzun ömür versin inşallah.
Balıkesire gelip sizinle tanışmak isterim müsait olduğunuz bi vakitte.
-
19 Mayıs 2011, 11:38
arkadaşlar yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum. son zamanlarda da sıkıntılarımı paylaşıyordum. Hakikaten böyle forum sitelerini önemsemezdim hatta gereksiz bulurdum. Ama şunu farkettimki bilgi paylaştıkça çoğalır ve hiç ummadığım kişi yardım edebiliyormuş. Bence bir organizasyon ayarlayıp buluşma yapalım arkadaşlar. mct forumun da bunları kim üstlenir bilmiyorum. illaki daha önce yapmışsınızdır. Ne dersiniz?
-
19 Mayıs 2011, 18:43
slm
pala 333 kardeşim merhaba aslında evet dediğini yapmalıyızda
senin motordaki sorunun aynısı bende var benzin musluğunu düz bağladım ama sorun gene devam ediyor ne yapmam lazım 80 den sonra motor tekliyor deli olucam tşkler....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler