Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mayıs 2011, 18:53
craz099 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar benim mctye bi tane arka stop camı lazım sadece, ama hiçbiryerden bulamadım. Bi yardımcı olabilirseniz sevinriim. Komple stop olarak satılıyorsa komplede alacaz artık yapacak bişey yok. Ama hiç bir yerden bulamadım bana bi önderide bulunabilirseniz sevinirim. Birde benim zincir ve dişlileri değiştirmem lazım onun içinde bi marka model tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler
http://www.ugurmondialyp.com/parts/m...parcakatid=101 tıklayarak parçaları temin edebilirsiniz.
Reklamlar
-
12 Mayıs 2011, 18:55
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
_pLay_06 kardeşim verdiğin site için sağol fakat daha önceden ben buraya girdim burdan bayiye yönlendiriyor siparişi yaklaşık 1 ay önce verdim hala daha ses çıkmadı başka bulabileceğim yerler varmıdır?
-
13 Mayıs 2011, 00:32
bnm annem tokatlı tokat gop lısesınde okudum ben . sanırım sen merkezdesın. ben merkezdeydım tokat bahar kundura ( nıke bayi ) benım enıstemın .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------
55w luk sıs farı bıraz buyuk degılmı hocam ?
yok zten zevk için degil ondeki arabanın sürücüsünün gözünü alsın diye taktım 3 kez kaza yaptımda kayseride pek motor yok o yüzden trafikte pek takmıyorlar. sollamaya baslarken kornaya basıyosun tam yan yana gelince sola kırıyo sonra kusura bakma görmedim haklısın.
-
13 Mayıs 2011, 01:04
fatih383838 adlı üyeden alıntı
sa arkadaşlar. benim makina bi şekil oldu.sıcak havada bile çok zor çalısır oldu çalısıyor sag traf çabuk ısınıyor sol taraf 7 8 dakka sonra yeni yeni ısınmaya başlıyor başka bi gün tam tersi sol ısınmaya baslıyo sag buz gibi ilk 5 dakika. o beş dakka geçene kadar gaz koluna elimi değsem stop ediyor rölantiyi açıyım diyorum (malüm aynı iş) yine stop ediyor. arabaların 3. viteste çıktıgı yokuşu ben 5 te çok rahat rahat çıkıyordum şimdi bende 3 e düşüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
bide aküyü 12 v 9 a yapsam zararı olurmu 55w sis taktım farlar yanık yarımsaat geziyim stop marş cıııııızzzzzzz oluyor
dostum seninkine benzer sorun bende var ilk çalıştırdığımda bir taraf az ısınıyor ben tam olarak çözüm bulamadım ama bir kaç gün önce bir türlü çalıştıramamıştım hatta çalıştırmak için aküyü bile bitirdik arkadaşımla meğersem bujiler ıslanmış hep sol taraf ilk önce az ısınırdı bujileri çıkardık baktık uclar ıslanmış temizleyip taktık şimdide sağ taraf az ısınıyor sol taraf normal büyük ihtimal bujilerden kaynaklı bir sorun var tam çözüm bulursan bende bekliyorum cevabını
-
13 Mayıs 2011, 15:25
craz099 adlı üyeden alıntı
_pLay_06 kardeşim verdiğin site için sağol fakat daha önceden ben buraya girdim burdan bayiye yönlendiriyor siparişi yaklaşık 1 ay önce verdim hala daha ses çıkmadı başka bulabileceğim yerler varmıdır?
dostum su anda ısım war hemen cıkmam lazım mesajınıda yenı okudum ama aksam eve gelınce mutlaka sana bulup bır sekılde ıletıcem. sıtelerden ıllakı bır yerden temın edebılırız dıye dusunuyorum.
-
13 Mayıs 2011, 17:32
Arkadaşlar mct 250 kullanıcısıyım... motorum 70-80 den sonra gaz kesiyor... sağa çekip kontağı açıp kapatınca veya biraz bekleyince motor yine kendi haline geliyor... motoru şehir içinde 7-8 saat aralıksız kullaniiim banamısın demiyor yada narin narin 40-50 -60 kmh kullaniiim sahil boyu problem yok.. ama cevreyolu tem gibi yollarda 80 e gelincee güzel bi '' haydaaaaaa yine ne oldu '' diyorum... bunun sebebini hala çözmüş değilim bi kaç yere götürdüm onlarda anlamadı... beyinde de bi problem yokmuş... Anlayacağınız arkadaşlar ayak müşiri dediler o da değilmiş... En son biri hava filitresini çıkar dedi... ne kadar doğru bilmiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.... SAYGILARIMLA!!!...
-
13 Mayıs 2011, 17:38
bu formu tam anlamıyla kullanamıyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar ben mct 205 nin 30- yada 32 lik arka dişlisini arıyorum .. nasıl ve nerden temin edeceğimi bilen ustalarım varsa bi zahmet yardımcı olsunlar .
-
13 Mayıs 2011, 18:05
ARBETUS adlı üyeden alıntı
dostum hortumları kontrol ettiniz mi? çatlak olabilir. Bir de musluğun altında bir vida var o sıkı mı onu kontrol edin.
Sağlıcakla.
teşekkür ederim arbetus hocam yağmurlu havalardan bi kurtulayım da bakıcam dediğiniz şekilde
-
14 Mayıs 2011, 02:02
arkadaslar bende dun aksam bır sorunla karsılastım daha onceden motoru ayaklıkdan kaldırınca motor vıtesdeyken debrıyaja basınca motor calısıodu fakat su anda neden se vıtesdeyken calısmıyor bunun sebebı nedır ?
-
14 Mayıs 2011, 02:04
arkadaslar bende dun aksam bır sorunla karsılastım daha onceden motoru ayaklıkdan kaldırınca motor vıtesdeyken debrıyaja basınca motor calısıodu fakat su anda neden se vıtesdeyken calısmıyor bunun sebebı nedır ?
büyük olasılıkla bu ayaklık müşürü sorun oluyor hep.. ben iptal ettirmiştim kökten kurtuldum
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
14 Mayıs 2011, 02:27
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
büyük olasılıkla bu ayaklık müşürü sorun oluyor hep.. ben iptal ettirmiştim kökten kurtuldum
yok ayaklık kapalıyken olmaya basladı . eskıden ayaklıgı kapayınca vıtesdede olsa mars basıyor calısıyordu ama sımdı ayaklık kapalıykende mars hıc basmıyor vıtesı bosa alıp calıstırmak gerekıyor.
-
14 Mayıs 2011, 02:35
yok ayaklık kapalıyken olmaya basladı . eskıden ayaklıgı kapayınca vıtesdede olsa mars basıyor calısıyordu ama sımdı ayaklık kapalıykende mars hıc basmıyor vıtesı bosa alıp calıstırmak gerekıyor.
sen o müşürü kontrol ettir bence
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
14 Mayıs 2011, 03:19
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
sen o müşürü kontrol ettir bence
tmm sağolasın
-
14 Mayıs 2011, 03:21
ne diyim, aslında bu motorun tasarımı acaip hoşuma gidiyor.
250 yerine ne biliiim bi 600 v-twin filan olsaymış tam oturacakmış.
millet çıldırırdı. yine de süper.
bu arada tek sevmediğim şey sesi ve yüksek devri.
-
14 Mayıs 2011, 09:30
pala333 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar mct 250 kullanıcısıyım... motorum 70-80 den sonra gaz kesiyor... sağa çekip kontağı açıp kapatınca veya biraz bekleyince motor yine kendi haline geliyor... motoru şehir içinde 7-8 saat aralıksız kullaniiim banamısın demiyor yada narin narin 40-50 -60 kmh kullaniiim sahil boyu problem yok.. ama cevreyolu tem gibi yollarda 80 e gelincee güzel bi '' haydaaaaaa yine ne oldu '' diyorum... bunun sebebini hala çözmüş değilim bi kaç yere götürdüm onlarda anlamadı... beyinde de bi problem yokmuş... Anlayacağınız arkadaşlar ayak müşiri dediler o da değilmiş... En son biri hava filitresini çıkar dedi...
ne kadar doğru bilmiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.... SAYGILARIMLA!!!...
senin motorda devir kesici olmasın hocam
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
14 Mayıs 2011, 13:37
naber arkadaşLAr nasıL gidiyor ?
-
15 Mayıs 2011, 01:16
musi adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim arbetus hocam yağmurlu havalardan bi kurtulayım da bakıcam dediğiniz şekilde
sag elcegin orda koblo soketleri var (fiş) onları kontrol et. bide direksiyon göbeginin ordan gecen kablolara bak malum kıstan çıktık oynayan kablolar kırılabilir basıma geldi gecen hafta ordan biliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
pala333 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar mct 250 kullanıcısıyım... motorum 70-80 den sonra gaz kesiyor... sağa çekip kontağı açıp kapatınca veya biraz bekleyince motor yine kendi haline geliyor... motoru şehir içinde 7-8 saat aralıksız kullaniiim banamısın demiyor yada narin narin 40-50 -60 kmh kullaniiim sahil boyu problem yok.. ama cevreyolu tem gibi yollarda 80 e gelincee güzel bi '' haydaaaaaa yine ne oldu '' diyorum... bunun sebebini hala çözmüş değilim bi kaç yere götürdüm onlarda anlamadı... beyinde de bi problem yokmuş... Anlayacağınız arkadaşlar ayak müşiri dediler o da değilmiş... En son biri hava filitresini çıkar dedi...
ne kadar doğru bilmiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.... SAYGILARIMLA!!!...
aynısını bende yasadım. ustaya sordum depoda benzin az olur gerekli basıncı saglamaz benzin filitren kirlenmiş olur benzin akısı yavaslar çok gaz verince benzin yetmez demişti. dedigi gibi benzin filitresini degiştim 30 tl lik benzin canavar gibi oldu. genede kesin bi bilgim yok baska bişeyde olabilir belki ama denemekten zararın olmaz
-
16 Mayıs 2011, 12:47
fatih383838 adlı üyeden alıntı
sag elcegin orda koblo soketleri var (fiş) onları kontrol et. bide direksiyon göbeginin ordan gecen kablolara bak malum kıstan çıktık oynayan kablolar kırılabilir basıma geldi gecen hafta ordan biliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
aynısını bende yasadım. ustaya sordum depoda benzin az olur gerekli basıncı saglamaz benzin filitren kirlenmiş olur benzin akısı yavaslar çok gaz verince benzin yetmez demişti. dedigi gibi benzin filitresini degiştim 30 tl lik benzin canavar gibi oldu. genede kesin bi bilgim yok baska bişeyde olabilir belki ama denemekten zararın olmaz
kardeşim sıkıntı dediğindir büyük bi ihtimal. öncelikle teşekkür ederim sana. bende servise götürdüğümde benzinin basıncıyla ilgili birşeyler demişti min 15 tl lik bnzin olması gerektiğini söyledi... öncelikle bugün onu bi göstereyim. inş problem odur. SAYGILARIMLA...
-
16 Mayıs 2011, 23:18
slm arkadaslar motosıkletın eksozundan duman cıkıo ve buyuk bı ıhtımalle yag yakıo bunun sebebı nedır sızce neden kaynaklanır
-
17 Mayıs 2011, 13:49
Arkadaşlar bu model motosikletden almak istiyorum satmak isteyenler bana mesaj gönderebilirler (fiyatta uçmamak kaydıyla )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler