Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mayıs 2011, 09:04
su anda henuz far ayarı yapılmadı bunu oylesıne koydum far ayarı yapılsın yenı fotoları atıcam . ( eskısıyle beraber )
Reklamlar
-
02 Mayıs 2011, 11:24
vitesli motor kullanmak sıkıntı olur mu gibi bişey sormuş arkadaşımız.
ben hayatımda taş çatlasa 50 km yol yapmışımdır vitessiz motorla o da köye gittiğimiz yaz aylarında olmuştur.
direk mct 250 ile başladım. ilk hafta biraz sıkıntı yaşadım alışana kadar şimdi bi sıkıntımız yok ehliyet dışında tabi.
bu musluk problemi bende de var. daha 250 kmde motorum yaklaşık bir haftadır benzin musluğundan benzin damlatıyor.
Musluk sipariş ettik inşallah sıkındı düzelir yeni muslukla.
Depoyu fullemeye korkuyoruz yahu. şıp şıp liralar akıyo motordan :S
-
02 Mayıs 2011, 16:05
forumdan motorunu satmayı düşünen varmı acaba
Benim motoru satıcam ama otobüslere geri dönmek istemiyorum motoru sattığım gibi yeni motoru bulmam lazım yani öyle denk gelse süper olurdu takas düşünen olursada mesaj atın görüşelim.
Boyum çok uzun sıkıntı oluyo bu motorda o yüzden değişmek istiyorum açıkcası hem vitesli tecrübesi edinirim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
02 Mayıs 2011, 16:39
Felon adlı üyeden alıntı
forumdan motorunu satmayı düşünen varmı acaba
Benim motoru satıcam ama otobüslere geri dönmek istemiyorum motoru sattığım gibi yeni motoru bulmam lazım yani öyle denk gelse süper olurdu
takas düşünen olursada mesaj atın görüşelim.
Boyum çok uzun sıkıntı oluyo bu motorda o yüzden değişmek istiyorum açıkcası hem vitesli tecrübesi edinirim
maddi durumun ne bilmiyorum ama, mct yerine gv alman daha makul kanka.. tabii bulabılırsen o ayrı 3 tane baktım buralarda 3 üde tırt çıktı..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
02 Mayıs 2011, 16:45
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
maddi durumun ne bilmiyorum ama, mct yerine gv alman daha makul kanka.. tabii bulabılırsen o ayrı
3 tane baktım buralarda 3 üde tırt çıktı..
gv şimdilik kalsın hocam 1500-1700 benim maddi durum
-
02 Mayıs 2011, 16:49
Felon adlı üyeden alıntı
gv şimdilik kalsın hocam 1500-1700 benim maddi durum
anladım ali..hayırlısı olsun bakalım..dikkatimi çeken mct ilanı olursa paylaşırım seninle
-
02 Mayıs 2011, 17:01
anladım ali..hayırlısı olsun bakalım..dikkatimi çeken mct ilanı olursa paylaşırım seninle
Saolasın bekliyorum o zaman
-
02 Mayıs 2011, 18:47
250 mct ye celik jant aldım on arka neyse
arka lastıgı 150-90-15 takmayı dusunuyorum daha once takanlar varmı?
bıryerlere degermı
-
02 Mayıs 2011, 18:54
erdemed adlı üyeden alıntı
250 mct ye celik jant aldım on arka neyse
arka lastıgı 150-90-15 takmayı dusunuyorum daha once takanlar varmı?
bıryerlere degermı
mrb kaça mal oldu ön-arka çelik jant ? aldığın yeri fiyatı belirtirsen sevinirim..
-
02 Mayıs 2011, 20:38
musi adlı üyeden alıntı
vitesli motor kullanmak sıkıntı olur mu gibi bişey sormuş arkadaşımız.
ben hayatımda taş çatlasa 50 km yol yapmışımdır vitessiz motorla o da köye gittiğimiz yaz aylarında olmuştur.
direk mct 250 ile başladım. ilk hafta biraz sıkıntı yaşadım alışana kadar şimdi bi sıkıntımız yok
ehliyet dışında tabi.
bu musluk problemi bende de var. daha 250 kmde motorum yaklaşık bir haftadır benzin musluğundan benzin damlatıyor.
Musluk sipariş ettik inşallah sıkındı düzelir yeni muslukla.
Depoyu fullemeye korkuyoruz yahu. şıp şıp liralar akıyo motordan :S
muslugu yerinden sök kelebegide çıkar alt tarafta bi vida var onu da sök içinde lastik var git tüpçüden yenisini al onlarda oluyor yenisini tak olay tamam bi musluga 20 lira vermek bana göre ölmekle aynı şey
-
03 Mayıs 2011, 00:18
StyLeOscaR
hocam bu açık hava filitresini takmak için illede kututu sökmek mi lazım... eger oyleyse nasıl olacak geçen söküyüm dedim. salıncagı indirdim deponun altında da bi vida varmış vazgeçtim. bilmeden iş yapmamak için ilk önce sizden ögrenmek istiyorum bilen söken varsa tarif edebilir mi. şimdiden teşekkürler iii geceler
-
03 Mayıs 2011, 02:02
fatih383838 adlı üyeden alıntı
StyLeOscaR
hocam bu açık hava filitresini takmak için illede kututu sökmek mi lazım... eger oyleyse nasıl olacak geçen söküyüm dedim. salıncagı indirdim deponun altında da bi vida varmış vazgeçtim. bilmeden iş yapmamak için ilk önce sizden ögrenmek istiyorum bilen söken varsa tarif edebilir mi. şimdiden teşekkürler iii geceler
evet kutuyu sökmen gerek..ama tam olarak nasıl yapıldığını maalesef bilmiyorum.. çok eski sayfalarda bu konu tartışılmıştı..o sayfayı bulabılırsen açıklayıcı bilgiler mevcut idi
-
03 Mayıs 2011, 10:17
fatih383838 adlı üyeden alıntı
muslugu yerinden sök kelebegide çıkar alt tarafta bi vida var onu da sök içinde lastik var git tüpçüden yenisini al onlarda oluyor yenisini tak olay tamam bi musluga 20 lira vermek bana göre ölmekle aynı şey
valla garantide olmasa uğraşırdım da garantiden değiştiricekler fatih hocam.
Bi yerlere not ettim söylediklerini başıma gelirse yaparım.
teşekkür ederim.
-
03 Mayıs 2011, 19:04
arka jant 200, on 175 gıbı geldı ben usaktayım buradakı mondıal bayıısınden getırttırdım nerden aldıklarını bılmıyorum sanırım bırazda kar almıslardır neyse
neyse 150-90-15 lastıgıde getırtecegımm fakat motora degıp degmeyecegını bılemıyorlar bende bır bılen vardır dıye sorayım dedım eger lastık olmassa ıade almayacaklar
-
04 Mayıs 2011, 00:41
erdemed adlı üyeden alıntı
arka jant 200, on 175 gıbı geldı ben usaktayım buradakı mondıal bayıısınden getırttırdım nerden aldıklarını bılmıyorum sanırım bırazda kar almıslardır neyse
neyse 150-90-15 lastıgıde getırtecegımm fakat motora degıp degmeyecegını bılemıyorlar bende bır bılen vardır dıye sorayım dedım eger lastık olmassa ıade almayacaklar
ben 2aydır arıyorum bulamaedım mondıalın fabrıkayıda aradık ama malesef yıne termın edemedım. janbtları guzel fıyata almıssın kardes hayırlı olsun.
-
04 Mayıs 2011, 20:48
Jant arayan arkadaşlar, şu siteye bi bakın, bi telefon açıp bilgi alın, belki işinize yarar...
http://www.ugurstore.com/urun/urun_detay.php?uid=43
-
05 Mayıs 2011, 05:20
-
05 Mayıs 2011, 13:44
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
allah bunların belasını versın dıyecem olmayacak burayı 50defa aradım jant hem ellerınde yok hemde fıyatlar eskı fıyat 2006dan kalma. o zaman ılanı kaldırın dıyorum 50defa tamam abı kaldırıcaz dedıloer halen kaldırmadılar gitti.
Nette dolaşırken gördüm, paylaşayım dedim, demek ki ilgisiz bi esnaf... Kendi kaybeder, yapacak bişey yok...
Bende, dün arkadaştan 250 MCT aldım. Küçük çaplı toparlamalar yapmayı düşünüyorum... Bakalım neler olacak...
-
05 Mayıs 2011, 16:15
~~NEO~~ adlı üyeden alıntı
Nette dolaşırken gördüm, paylaşayım dedim, demek ki ilgisiz bi esnaf... Kendi kaybeder, yapacak bişey yok...
Bende, dün arkadaştan 250 MCT aldım. Küçük çaplı toparlamalar yapmayı düşünüyorum... Bakalım neler olacak...
yaptıklarını resımlendırır ve bızımle paylasırsan daha guzel olacagını dusunuyorum. bu arada ankaranın neresındesın ?
-
05 Mayıs 2011, 20:03
bugun bana jant getırten arkadasla gorustum ıstersen bulurum dedı sanırım on arka 400tl ımıs gercekten almak ısteyen varsa bı sorayım
150-90-15 lastık kullanan yok herhalde soruma bı cevap alamadım?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler