Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
arkadalar mct ıcın farımı degıstırmek ıstıyorum nerden bulabılırım alacasgım bır kac parca daha var sızler bu tarz urunlerı netten sıparıs vererek alabılecegım bır sıte bılıyormusunuz?
yok farklı ıstıyorum bugun cıft h4-3 uzun -kısa k8000 xenon aldım
motorsıklet alarmı aldım yaza motoru super bır hale getırmek ıstıyorum yarında buyuk ıhtımalle 4lu sınyal cekecegım . sımdıde netten buldugum bır farı sızlere gosterıp yorumlarınızı almak ıstıyorum.
[
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
çift ampüllü far sistemi aldıgım xenonların ıkısınıde bırını sagdan bırını soldan olmak uzere takmayı dusunuyorum sızce nasıl olur ?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
Selam bende far için yardımlarınızı rica edicem Ebay.com dan şu ürünü buldum
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SLIM-...Q5fAccessories
kargo dahil fiyatı 58$ yada sizin tavsiye edeceğiniz başka bir marka model varmıdır?
burada mct için jant var bak bakalım
http://www.ugurstore.com/urun/urun_detay.php?uid=42
80 TL ye aldım. uzun kısa 6000 K (ileride 8000 k ampul takıcam balast 12000 e kadar destekliyor) Motosiklet için tasarlanan bir ürün olduğu için. Balastı çok küçük. Deponun altına montajladım. Memnunum genel olarak. tesisattan 35w çekiyor. motorumun ampul gücü 55-60 w arasında olduğu için tesisatı rahatlıkla kaldırıyor. Uzun yolda denemeden kesin birşey söyleyemeyeceğim. selektör yaparken sıkıntı oluyor. Pek farkedilmiyor. Ama sis farı da takacağım motora uzunlara.
Bua rada linkteki ürünü kullanıorum ben Yeni farkettim
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ustamla görüştüm bunu oturtacak .
xenon hakkında bilgi verecek olursak
aldıgım xenon
2 beyin
2ampül şeklinde
h4-3 ( yani uzun - kısa aynı devrede )
k8000 K : kelvin
once mavı gıttıkce beyaza donusen bır renk
110tl ye aldım . tunıngcılerın hepsını dolastım aynı marka xenona 160 170 dıyolar.
2 yıl garantılı adınıza faturalı - çantalı
pek iyi anlatılmıyor bu motor tip olarak benim hosuma gidiyor ama
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
kardeş ben sana o xenonun 8000k sını 110tl ye alırım
senın baktıgın xenon hem tek hemde k6000
benım sana bulacagım xenon ıse k8000 bence bunu alma aydınlatması cokda ahım sahım degıl. ama yınede sen bılırsın + ampulunu degıstıreceksen mutlaka farınıda degıstır derım saygılarımla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------
o sıte 2008 yılında ılanı vermıs sonrada ne duzenleme yapmıs nede elınde urun bulundurmus ıstanbulda aramadıgım servıs konyada - ankarada - boluda - izmirde bıle aramadıgım yer kalmadı jant yok :( regal raptor dd250 nın jantı ıle bıre bır uyumluymus belkı onu alabılırım .
fabrıkaylada jant ıcın gorusunce fabrıkada su bılgıyı verdı on jantımız elımızde mevcut tane fıyatı 220 den 150e dustu ama arka jant elımızde yok sıparısını verdık cınden kargolandı su anda gumrekde olması lazım ama gumrukden gecmesı 1ayı bulur denıldı. olmazsa 1ay daha bekleyım dıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------
arbetus hangı lınktekı urun ? eger benım bu cıftlı far ısı olmazsa farın bırını korsanxxx bulent abıye verıcem bakalım hayırlısı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 ----------
yani ? laf nereye baglancak merak ettım sımdı :D
Selam kardeş. Ben de mct alıyorum bugün nasip se. Ön camı nereden temin edebilirim? Bilgi verirsen sevinirim.
arkadaşlar slm.
bugün mct ile dolaşmak için garajı açtığımde içerde hafif bi benzin kokusu vardı.jikleyi çektim marşa bastım güzel bi şekilde çalıştı.
bi kaç dakika sonra benzin göstergesi yandı.
motoru garajdan çıkardım yan ayaklık üzerinde dururken farkettim ki depodan benzin musluğuna bağlanan hortumdan benzin akıyor. hortumun uç kısmı yarılmış.
hemen motoru durdurdum hortumun yarık uçlu kısmını çıkarttım ve bi iki santim keserek tekrar taktım benzin musluğunun olduğu yere ondan sonra motor çalışmadı. bu arada benzin muluğunu çevirirken yuvarlak kısım elimde kaldı.
şimdi ne yapmam gerek. yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.rialli.com/urunler/motors...uk-boy-ms3891/ adresinden bu ürünü alabilirsin alıp taktıranlar gayet memnun .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------
dostum muhtemelen musluk kırılırken off ( kapalı ) konumda kırılmıs. bence hıc dert etme hemen bır mondıal bayısıne ugra bır tane musluk al cok ucuz bır parca pahalı degıl. servıs uzak motoruda goturmek ıstıyorum dıyorsan elıne bır tornavıda al muslugun ıcındekı yerı bıraz cevır acık olacak konuma getırecek kadar. sonra benzını koy calıstır sıkıntı yapacak bır sorun yok. eger alyan anahtarın varsa degıstırmen 5dkıkanı almaz. eger yoksa ustaya degıstırt derım . bu arada bu ıslemı yaparken bırde benzın fılıtrene bak derım eger degısmesı gerekıyorsa onuda mutlaka degıstır gıtsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
bu arada sımdıden hayırlı ugurlu olsun mct ' en
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------
[[COLOR="Silver"]
farım kedıgozum gaz telım sıbor kapagım ve fren basamagı koruyucum alarm setım kargoya verılmıs gelıyormus =)) heyecanla beklıyorum motorun son resımlerını cekıp atacagım :D uzun zaman oldu resım koymayalı :D
arkadailar meraba.aranıza yenı katıldım sayılır.motor konusunda pek bı tecrubem ve bılgım yoktur.sızden ogreenecegım cok sey var.bundan 2 ay once sıfır teşir yuki150t almıştım.motor servisten cıkmadı.gece gunduz bı arıza.en son karbıratoru hastaydı grenajındada kırık catlak ve cızıkler vardı.bı kac defada dustum : yalnız kendımı ıyı gelıstırdım o motorda.kılometresı 2500deyken gecen hafta takas yaptım ve 9000kılometrede mct250 aldım uzerınede 450tl verdiim.motor temiz.sadece tıtremesı cok oda kesiliyormus sanırım.simdi size sorum sizce mantıklı bı takasmı yapmısım yoksa kazıkmı yemısım
? etratakı tanıdıklar cok ıyı yapmıssın falan dediler.o scootera 750 tl veriolardı en azından bunu degerınde satma dururum olucak sanırım.dusuncelerınızı paylasırsanız sewınırım saygılar..
dostum scooter ıle mct arasında cok fark var eger aldıgın motor temızse ıyı yapmıssın :D gule gule kullan allah kaza bela nasıp etmesın derım .
saol hocam scoterdan sonra mct araba gıbı geldı zaten.motorun tek sorunu tıtremesı bıde cok yakması .sanırım 150den assaa yakmıyor?
rica ederim fatih. ben sisleri sinyal lambalarının çatala bağlantı kelepçelerinden aldım ve farın biraz aşağı ekseninde sağına ve soluna yasladım boşluksuz. hava filtresinin orjinalini kullanmanı öneririm. hava filtresi kabını da iptal etmemelisin bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------
benimkisi 0.16TL yakıyor (4.13TL litresi)
benımkı 200 yakıo ama ben abartılı suruyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------
en son resımde sıyahla belırttıgım parcanın sıparısını verdım gelıyor bu parca benı resmen sınır ettı . bu arada arkadakı sınyallerı stopa cevırme sıstemım nasıl olmus arkadaslar ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
yarın motorum 3 günlüğüne garaja girecek =)))) yenı cift ampüllü farım takılcak xenon farlarım takılcak aynalara kor nokta aynası ( dikiz aynası ) takılacak lastıkler degısecek eger bulurda alabılırsem jantlarım celık jant olcak depo on sag - sol kapaklarım degısecek alarm takılcak ledlerım baglanacak 4lu sınyal sıstemı cekılecek. zaten motor koruma demırını ve arka stopları yapalı cok olmadı. bu dedıklerımıde yaptıkdan sonra sızlerle yenıden resım paylasacagım .
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)