Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Nisan 2011, 22:56
fatih383838 adlı üyeden alıntı
yaz geldi herkez motora biniyor benim boynum bukuk bir bucuk ay oldu daha servisten çıkamadı amartsorler gidon demiri far falan kople gidik 980 tl masraf var allahtan karsı tarafın sigortası oduyo ehliyetsiz olmama ragmen. arkadaslar korkuluk demirinin üzerine sis lambası gibi ya da presektör düşünüyorum siz ne dersiniz onerebileceginiz bişey var mı benim aklımda su var siz ne dersiniz......
http://www.teknoithal.com/incele-246...li_751201.aspx
bu sis lambasının aynısı bende takılı. arkası komple krom kaplı çok güzel. içinde de 55w'lık ampul var. ama akünü hemen bitirir şarj gücü de yetmez bunları beslemeye. bu yüzden 55wlık ampulleri söküp çakar lamba taktım ve parklara bağladım ben.
Reklamlar
-
08 Nisan 2011, 23:05
fatih383838 adlı üyeden alıntı
yaz geldi herkez motora biniyor benim boynum bukuk bir bucuk ay oldu daha servisten çıkamadı amartsorler gidon demiri far falan kople gidik 980 tl masraf var allahtan karsı tarafın sigortası oduyo ehliyetsiz olmama ragmen. arkadaslar korkuluk demirinin üzerine sis lambası gibi ya da presektör düşünüyorum siz ne dersiniz onerebileceginiz bişey var mı benim aklımda su var siz ne dersiniz......
http://www.teknoithal.com/incele-246...li_751201.aspx
f'yat olarak gayet iyi ama alp 'nde dedigi gibi akuyu bitirir onun yerine ledli lamba alirsan daha iyi olur kanisindayim
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
-
08 Nisan 2011, 23:14
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
12v 9Ah Olmazmı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
http://urun.gittigidiyor.com/12V-7Ah...54579#aciklama bu akü olurmu dediğin tipde bir akü ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
sen alalı ne kdr oldu ?
yeri müsait olmaz kırman lazım akü muhafazasını. ben 2 yıl civarı MZ 301de kullandım ups aküsü hiç de problem yaşamadım. Şu an da MCT'de kullanıyorum 2 ay civarı oldu memnunum
burda da ups akülerinin motosikletlere uyumunu konuşmuştuk daha önce
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-sorunu-2.html
-
09 Nisan 2011, 17:12
abilerim ablalarım ben 16 yaşındayım bitana mondial 250 mct aldım modifiye olarak neler yapa bilirim akıl veriri misiniz
-
09 Nisan 2011, 20:30
merhaba arkadaşlar. bana acil mct egzoz lazım elinde olan varsa bana ulaşırsa çok sevinirim.
-
10 Nisan 2011, 02:40
Evet Arkadaşlar Yaz Başlıyor Motorlarımıza Bakım Yapıp Sıcak Havanın Tadını Çıkarmanın Yavaş Yavaş Zamanı Geliyor.
Ben İlk İşe :
Subap Ayarı
Karbüratör Ayarı
Konjektör Değişimi
Akü Değişimi ( 12V 7Ah )
Buji değişimi ( NGK CR7HSA )
Yağ değişimi ( Sehll Vsx 15 40 )
Debriyaj Balatası Değişimi
Fren Balatası Değişimi
Gaz Teli Değişimi Olarak İşe Başladım
Extra Olarak
Motor Koruma Demiri
Motorun Altına Beyaz Ledler
Xenon Far
Boya Koruyucu Masker
Motosiklet Alarmı Olarak Başladım.
Motorum Şu Anda Tam İstediğim Gibi Değil İstediğimdende Fazlası Oldu.
-
10 Nisan 2011, 19:37
Selam Arkadaşlar;
Benim motorun hareket halinde iken elektrik kesme olayını çözdüm, sorun cdı dan kaynaklanıyormuş. CDI yenisini takınca sorun ortadan kalktı.
Bu arızada yaşadıklarım:
- Motor hareket halinde yaklaşık 2-3 km lik yol katedince aniden elektrik kesiyor.
- Ateşleme haricinde tüm elektrik sistemi normal olarak çalışmakta.
- Yaklaşık 10 dkk sonra motorda hiç bir sorun yokmuş gibi gayet güzel çalışmakta.
kazasız keyifli sürüşler.
-
10 Nisan 2011, 20:12
zeus35 adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar;
Benim motorun hareket halinde iken elektrik kesme olayını çözdüm, sorun cdı dan kaynaklanıyormuş. CDI yenisini takınca sorun ortadan kalktı.
Bu arızada yaşadıklarım:
- Motor hareket halinde yaklaşık 2-3 km lik yol katedince aniden elektrik kesiyor.
- Yaklaşık 10 dkk sonra motorda hiç bir sorun yokmuş gibi gayet güzel çalışmakta.
ben aynı sorunu yaşıyordum benimkinde 60 70 km yol yaptıktan sonra oluyordu herlade ısındıktan sonra oluyordu belli bir zaman sonra tekrar çalışıyordu bende hemen cdi değiştireyim çok teşekkürler bilgin için
-
10 Nisan 2011, 20:23
asi_efe09 adlı üyeden alıntı
ben aynı sorunu yaşıyordum benimkinde 60 70 km yol yaptıktan sonra oluyordu herlade ısındıktan sonra oluyordu belli bir zaman sonra tekrar çalışıyordu bende hemen cdi değiştireyim çok teşekkürler bilgin için
Bilgi paylaşıldıkca güzeldir, bişey değil.
CDI değiştirmeden önce aşırı sıcak olan bölgelerdeki soketleri kontrol edersen iyi olur. Ben bulmak için uğraştım zaman kısıtlı olduğu için arızada bulunamadı motor normale dönüveriyordu. o sırada soketleride kontrol edince soketlerin sıcaktan dolayı özelliklerini yitirdiğini gördüm ve onları plastik kablo bağları ile elden geçirdim.
ilkönce bu işlemi yaparsan belki cdı almaktan kurtulursun.
-
11 Nisan 2011, 00:08
Alp34.5 adlı üyeden alıntı
bu sis lambasının aynısı bende takılı. arkası komple krom kaplı çok güzel. içinde de 55w'lık ampul var. ama akünü hemen bitirir şarj gücü de yetmez bunları beslemeye. bu yüzden 55wlık ampulleri söküp çakar lamba taktım ve parklara bağladım ben.
teşekkürler alp. sislerin sparişini verdim bide hava filitresi istyorum bunun markası modeli nasıl olacak ramzey qm 250 ye iki hava girişine iki hava filitresi takmıslar bende mi oyle yapacam yoksa y hortumun ucuna bir tane mi. daha bide sazumandan gelen hortum var o ne olacak spariş veriyim dedim kaç mm onu bilmiyorum 52 mm diye aklımda. sisleri sen nereye taktın ben koruma demirinin uzerine düşünüyorm ama. verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim bütün soru soranlar adına allah razı olsun.......
-
11 Nisan 2011, 01:41
zeus35 adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar;
Bu arızada yaşadıklarım:
aynı sorun bendede vardı hatta bunu forumda baya tartıştık =))) sorunu çözdük resimler attık. =))) hadı gozun aydın.
-
11 Nisan 2011, 02:22
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak bu CDI dediğimiz parça buji kablosunun geldiği ateşleme bobinimi benim motordada dipgazda keme oluyo ondan olurmu acaba
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
-
11 Nisan 2011, 02:27
QM50 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak bu CDI dediğimiz parça buji kablosunun geldiği ateşleme bobinimi benim motordada dipgazda keme oluyo ondan olurmu acaba
Hayır,bobine elektrik veren yani bobinden önceki alet.istersen resimli mondialin kendi sitesinde var linkini veriyorum incelersin:
http://www.ugurmondialyp.com/parts/m...parcakatid=110
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
-
12 Nisan 2011, 01:34
[QUOTE=kovboy03;2314583]
password48 adlı üyeden alıntı
merhaba ben Afyondan aldım,çok pahalı birşey değildi geçen nette gördüm 30 tl gibi bişeydi ama şimdi aradım bulamadım.Nette araştır kolaylıkla bulursun ben o cama siyah film çektircem bakalım çekebilirlerse o zaman daha şık olur kanısındayım.Sizce?
teşekkürler kardeş aynen nette bulamadım marmaristen bakacam artık orda bulurum kesin siyah film konusunda kesinlikle çok hoş oluyor
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu yüceltir.
-
12 Nisan 2011, 02:44
[QUOTE=password48;2317587]
kovboy03 adlı üyeden alıntı
teşekkürler kardeş aynen nette bulamadım marmaristen bakacam artık orda bulurum kesin siyah film konusunda kesinlikle çok hoş oluyor
dostum ben ankarada 15tl ye almıstım .
-
12 Nisan 2011, 18:04
Merhabalar,
Arkadaşım 2.el mct 250 aldı. Krank keçeleri patladı. Başka arkadaştada aynısı var, oda bu sorunu yaşamış.Bu hep böyle oluyormu, bu sorunu sik yaşayan varmı. Yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa seviniriz.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
-
12 Nisan 2011, 23:21
blueberry adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Arkadaşım 2.el mct 250 aldı. Krank keçeleri patladı. Başka arkadaştada aynısı var, oda bu sorunu yaşamış.Bu hep böyle oluyormu, bu sorunu sik yaşayan varmı. Yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa seviniriz.
ılk defa senden duyuyorum desem yeridir.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------
ArkadaşLar Mct'me Çelik Jant Taktırmak İstiyorum.
1 Aydır Dolaşmadığım Aramadığım MondiaL Servisi KaLmadı .
Fakat Hem FiyatLar Uçuk GeLdi Hemde Jant Sıkıntısı Var .
Jantını DeğiştirenLere Sordum Regal Raptor DD250 Jantı DediLer
Fakat Oda Baya Uçuk RakamLara SatıLıyor.
Bugün Öğrendiğim Bir BiLgiye Göre Kanuni Tiger 250'nin Jantı
Bizim Mct'Lere Uyuyormuş.
Fakat Kampananın Değişmesi Gerekiyormuş.
Bu Konuda BiLgisi oLan ArkadaşLar BiLgi Verirseniz
Çok Memnun oLurum .
SAYGILARIMLA . . .
-
13 Nisan 2011, 12:44
arkadaşlar slm bende almayı düşünüyorum 1 tane mct ama km de kaç kuruş yakıyor bunlar ? kullanıma göre değişir tabi ama ortalama birşey söylemek mümkün mü ?
Ölmek için degil, Ölene kadar...
-
13 Nisan 2011, 13:09
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
ılk defa senden duyuyorum desem yeridir.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------
ArkadaşLar Mct'me Çelik Jant Taktırmak İstiyorum.
1 Aydır Dolaşmadığım Aramadığım MondiaL Servisi KaLmadı .
Fakat Hem FiyatLar Uçuk GeLdi Hemde Jant Sıkıntısı Var .
Jantını DeğiştirenLere Sordum Regal Raptor DD250 Jantı DediLer
Fakat Oda Baya Uçuk RakamLara SatıLıyor.
Bugün Öğrendiğim Bir BiLgiye Göre Kanuni Tiger 250'nin Jantı
Bizim Mct'Lere Uyuyormuş.
Fakat Kampananın Değişmesi Gerekiyormuş.
Bu Konuda BiLgisi oLan ArkadaşLar BiLgi Verirseniz
Çok Memnun oLurum .
SAYGILARIMLA . . .
Sadece arkayı değiştireceksen Ramzey yada jinlunda kullanabilirsin. Onlarda da kampanayı değiştirmen gerekecek. Benim Mctnin arka jantı dökümdü. Arora kaisar diye bir motorun arka jantıydı.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
13 Nisan 2011, 15:23
gurkantosun adlı üyeden alıntı
arkadaşlar slm bende almayı düşünüyorum 1 tane mct ama km de kaç kuruş yakıyor bunlar ? kullanıma göre değişir tabi ama ortalama birşey söylemek mümkün mü ?
150 - 200 civarında diyelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
ARBETUS adlı üyeden alıntı
Sadece arkayı değiştireceksen Ramzey yada jinlunda kullanabilirsin. Onlarda da kampanayı değiştirmen gerekecek. Benim Mctnin arka jantı dökümdü. Arora kaisar diye bir motorun arka jantıydı.
hem ön hemde arkayı değiştirmek istiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
tiger 250 jantı varmış ve ebatları 130x90x15 miş fakat kampanası büyük diyor kampana değiştirmen lazım dedi :( kampanasını buLabiLirmiyim acaba ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler