'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
lutfen bırı mct ye arka diş sayısı 31 olan dişliyi nerden bulabılacegımı solesın lutfennnnn
tsk ederım alp34 bakacam
Arkadaşlar 3üncüye yazıyorum lütfen yardım edin
motor sag bujiyi karartıyor servis komple elektirik sistemine bakmam lazım dio yolda bırakır seni dedi napmam lazım kara olan yerleri zımparalayıp takıoyrum böyle devam etsem sorun olurmu :(
buji kararması ;elektrik tesisatı ha?seni hayli masrafa sokmaya niyetliler.oradan motoru indirmeye kalkışırlarsa şaşırma
buji'lerin kurum yapmasının en olası nedeni.karburator ayarlarıyla ilişkilidir
sonra diğer olasılıklar değerlendirilmeli
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...kararmasi.html
şu linki bi incele...sanırım sorununa çözüm burada
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
cümleten merhabalar arkadaşlar.
motorumu teslim aldım biraz dolaşma fırsatım oldu beni benden aldı adeta
alnız bi sıkıntım var jikleyi kapatınca motor stop ediyo.
sıkıntısı ne olabilir?
ilgilendiğiniz iiçin çok teşekkür ederim
arkadaşlar bu motosikletin 0 kilometre olanı yok mu? acaba üretimi durdu mu?
kendi sitesinde yok çünkü 250 mct hakkında bilgi
eğer halen satılıyorsa fiyatı nedir 0 kilometre olanının
motor soğukken jikleni kapamışsındır. ısındıktan sonra da oluyorsa rölantini yükselt
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 ----------
evet üretimi duralı 4 yıl oluyor. ama servislerde halen satılıyor arama motorundan mondial 250 mct yazıp ararsan, satan bayilere ulaşabilirsin. en son 3050TL idi. ötv indirimi geldi ama bayi hala aynı fiyata satıyor
hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela göztermesin inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
bu da benim motorum. sis farları ve içinbe beyaz çakar lamba taktım, ön çatalın her iki yanındaki turuncu reflektörler yerine beyaz ledli reflektörler taktım(parklara bağladım), orj fren kutusu içine 2 kademeli led stop(düşük kademesini parklara bağladım) ve ön fara 5 ledli beyaz park ampulü taktım. Arka dişli de 30T. talep gelirse gece bu yazdığım lambalar aktifken de çekerim.
çok hoş duruyo alp hocam ellerine sağlık kazasız belasız sürüşler dilerim.
valla akşam lambalar aktifken bi fotoğrafını sana zahmet koyarsan çok memnun kalırım.
ben daha yeniyim motor konusunda hiç bir tecrübem de yok. En yakın zamanda ehliyet alıp rahatça dolaşabilmeyi düşünüyorum. İnşallah motorda bi sıkıntı çıkmaz da hevesimiz kaçmaz
Alp kardeşim motorun çok güzel duruyor,maşallah diyelim.resimleri bekliyoruz bende ön siperlik taktım resimleri yakında eklerim.
Sevgilerle
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
arkadaşlar motorların görüntüsü çok hoş gerçekten
ama yedek parça konusunda çekince oluştu siz üretimden kalktı deyince
hiç bu konuda sorun yaşayan var mı
diğer modelleri ile uyumlu mudur mondial'in
Bu siteye gir bak iğneden ipliğe hangi parçayı ararsan var.Mondialın resmi sitesidir.
http://www.ugurmondialyp.com/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------
geçen hafta hava filtresini temizlemek için açtım.Ama pekte temizlenecek yeri yokmuş..ve siperlik taktım.resim yükleme olursa benim aygır huzurlarınızda
endişe edilecek birşey yok. üretimi kalkan motorun yedek parçası da üretilmiyor anlamına gelmiyor. Aydın Nazilli'de fabrikası üretim yapıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------
senin Macit de gel yola gidelim diyor.
hava filtresinin plastik kabının içi tozlanıyor kuru bezle silersin. filtren de yeniyse sadece zevk olsun diye açtıysan filtreyi yerinden söküp sert bir yere vur birkaç kez toz varsa uçsun gitsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------
teşekkür ederim en kısa zamanda akşam da çekeceğim resimlerini.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)