Evet değiştirdim orijinaline göre çok çok daha rahat oldu.
Bence çok da güzel oldu.
Evet değiştirdim orijinaline göre çok çok daha rahat oldu.
Bence çok da güzel oldu.
Mesaja resim koymayı bilmiyorum ama bi deneyim.chooper777 adlı üyeden alıntı
İnşallah becerebilirim.
Arkadaşlar resim nasıl koyacaz bi tarif ederseniz iyi olur.
merhaba ben arka dişliyi iki ay kadar önce değiştirdim çok memnunum vibrasyon yok denilecek kadar azaldı son sürati dişliyi taktıktan sonra denemedim ama şuan çeyrek gazla tek kişi bindiğimde çok rahat 90-100km hıza ulaşıyorum yakıt tüketimimde otomatik olarak düşüyor 10ytl benzinle şehir içi rahat 100km yapıyorum üstelik iki kişi binmeme rağmen.Herkeze tavsiye ediyorum,pişman olmazsınızwarlock adlı üyeden alıntı
[EMAIL="ozgurozkanoglu@hotmail.com"]ozgurozkanoglu@hotmail.com[/EMAIL][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][FONT="Comic Sans MS"]GÖNLÜ GÜZEL[/FONT]
ses problemini deponun üzerindeki iki yanındaki alaşımlı kısımarı birleştiren üstte alyanlı bi civata var onun içine lastik conta takarak ve alaşımlı kısımların benzin deposuna temas ettiği kısımlara lastik takmış servis ve şuan ses filan yok... arka dişliyi değiştirme işini bende yapmak istiyorum ama nerden buluruz bu dişliyi internetten alabileceğimiz bi adres bilen var mı ?
arkadaşlar ben dişliyi değiştirmeden ziyade 5. ci vites dişlisini değiştirmekten yanayım. çünkü 4, ile5, vites arasındaki devir farkı çok az bu da 90 100 gibi süratlerde motorun bağırmasına yol açıyor.dişliyi değiştirmek motorun seriliğini de azaltır . şanzımana da bi el atmak gerek
Çok iyi arkadaşım peki ben bu dişliyi nerden temin edebilirim. Bana adres ve telverebilirmisin.Özgür1980 adlı üyeden alıntı
frosen Arkadaşım evet 4 ile 5. vites oranları çok yakın ama sadece 5. vites dişlisi değişmesi çok zor anca komple takım dişli ile bu mümkün ama bunun içinde yeterli alan ister ve janzımanın içinide bilmediğim için buna yanıtsızım. Ama benim dediğim Arka dişli en az 1 veya 2 diş eksik olursa motor çok rahatlar ve 5000 d/dk çıkmadan 100km yi 3000/3500 D/dk arası bulur buda motor ömrü ve benzin açısından süper olur.
Ekleme yapayım. VIBRASYON yaşayan arkadaşlar mutlaka motor 3000 KM yi devirdikten sonra SUPAP ayarlatmalı ve kaliteli BUJI kullanmalı. Yoksa VIBRASYONDAN takım taklavat uyuşma yapar. Benim makinam 3000 KM de SUPAP ayarına girdi ve Son devir yani 7000 D/dk bile VIBRASYON yok haberiniz olsun. Ve şuan 22,000 Km de ve beni hiçbir zaman yolda bırakmadı. Benzin bitmesi hariç
bu makinaların hepsi piyasada uzun süre satılmış motosikletlerin birer kopyası olduğunu biliyoruz(tabi ülkemizde olmasa da ) MCT kullanan bir arkadaşım var dişliyi bulmuşlar bakalım bişanzımanı indirip deniyeceğiz.yapacağımız testler olumlu sonuçlanırsa bunu tüm arkadaşlara duyurmaktan zevk duyarım.tabi önce uyacağını düşündüğümüz dişlinin gelip denenmesi lazım
birde geçenlerde bi arkadaş direk hava filitresi yapmıştı nasıl hala memnunmu biraz eksoztum fazla ısındı ama performans arttı demişti.ısıdan herhangibir problem oldu mu acaba
arkadaşlar bu eksozun susturucusunu çıkartanlarda bi sorun varmı ben 3 gün önce susturucuları çıkarttım fakat eskisine göre eksozda ve silindirde daha çabuk ve daha fazla ısınma olduğunu farkettim bunun bir zararı olurmu bilen varmı servise bu yüzden gitmek istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen
Merhaba arkadaşlar. Ben de 11 aydır 250 MCT kullanıyorum ve şu an 7.500 KM’deyim. Motorum 1 kez km saati değişti (aldığımda bozuktu) kışın da doğru düzgün çalıştırmayınca bujiler nemlenerek bozuldu başka sorunu yok maşallah…Geçen gün motorumun çantasının kapağı kırıldı. (içine motor montunuzu sıkıştırarak koymayın kapak kırılıyo ) Ben de çantaları söktüm. Bu hali çok hoşuma gitti ve gören herkes hayran kalıyor. İşte fotoları bakalım beğenecek misiniz?
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
çok güzel olmuş, sisy bar demirini nerden buldun hocam ?
Maşallah çok temizmiş makine...kazasız belasız...Sertac_cagdas adlı üyeden alıntı
Dostum, bence kullanmıyorsan o arkadaki bagaj kılıklı, kedigözü olan parçayı da komple al...
Bak nasıl olacak
Bizim arka stop büyük ve alımlı çünkü...epey hoşuna gidebilir benden söylemesi...
Ben bir ara arkadaki herşeyi, ( yolcu minderi, sissy, yan çantalar ve bağlama aparatlarını ) söküp tam tek kişilik bir hale getireceğim...
Fotoğraflarını da paylaşacağım sizlerle...
Sevgiler, saygılar...
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
chooper777 ;
aramıza hoş geldin.
Motorunu kazasız belasız vede servis sorunsuz kullanman dileğimle.
dostum Journeyman 35 ;
Umarım iyisindir.Ehliyet sınavı nasıl geçti.
Senin söylediğin Motorun arkasındaki herşeyin çıkarılıp tek kişilik canavar haline gelmesi konuşunu bende bir ara kafaya tamıştım aslında hala aklımda ama bana iyi bir kaynak ve demir ustası lazım. Nedenine gelince ben güzel bir site bulmuştum zamanında resimleri bende var adam bizim motorun orjinali olan BMW r1200c nin sissy barını iptal etmiş arkadaki artcı oturma yerinide hareketli yapmış yani arka oturma yerini yukarı kaldırınca sürücü sissy barı oluyor indirince artcı için minder oluyor nasıl harka değil mi?ben görünce bayıldım adam satıyorda ama 400 küsür dolar.akşama bakayım resimleri bulursam siteye atayım.
Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.
geçenlerde bi arkadaş direk hava filitresi yapmıştı nasıl hala memnunmu biraz eksoztum fazla ısındı ama performans arttı demişti.ısıdan herhangibir problem oldu mu acaba..
Direkt filtreyi bağlayan arkadaş bendim.700 km dir bu şekilde kullanıyorum.Isıdan dolayı herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Küçük Arka dişliyi nerden alabilirim arkadaşlar adres ve tel verirmisiniz lütfen.
Ya evet arkadaşlar forumda herkes bişi yaptığını anlatıyo ama kimse neyi nerden temin ettiğiniyazmıyor.Küçük dişliyi nerden temin edebiliriz bilgisi olan lütfen yazsın yaa.
1000KM ye kadar makina çok ısınıyordu buda normaldir çünkü RODAj döneminde Hareketli parçaların kendine yer yapması ve SECMAN larında Silindir içerisindeki sıkışmadan dolayı ISI yüksek olur. Ve bu zamanla 1000KM sonrası normlarına döner.
Evet bende Küçük arka dişli istiyom lütfen alan arkadaşlar bize adres yada tel verin :(
Buda Benim 22000 devirmiş MCT250
küçük arka dişlisinin artısını banada anlatın yahu
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Eyvallah dostum sağol.k@os adlı üyeden alıntı
Ostimde çalışan bi arkadaş var o halletti .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)