gidonu hafiften yukari kaldirmayi denedim ben de, daha bi guzel durdu, algida secicilik muhtemelen ama bana baya yukselmis gibi geldi.
bu arada, bir kac mesaj yukarida sordugum, gaz elciginin bozulmasi uzerine gaz telinin sokulup yaglanmasi hakkinda biraz detayli bilgi verebilecek kimse var mi acaba?
Halen satışta...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41928691/detay[/QUOTE]
Selam arkadaslar 125 ukt kullanmaktayim ama 125 ukt baslikli forum cok cansiz size birkac sorum olacakti kiyafetlerle ilgili.
1) Pantolonumun icine giyebilecegim ince ruzgar gecirmez bir pantolon bulabilirmiyim acaba ? Varsa onerebildikleriniz ve fiyatlarinida belirtirmisiniz ?
2) Bide biraz sacma bulunabilir ama malum bolgemizi ( erkeklik organimizi ) korumak amaciyla bir giyisi yada baska bisey bulabilirmiyiz acaba ? Aslinda en onemli yerlerden biride orasi ama takan yok.
3) Birde 50 - 75 TL civari saglam bir kask onerebilirmisiniz ?
Simdiden tesekkurler herkese kazasiz belasiz surusler dilerim.
herkese slm lar google de forumu arattırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım o yüzden yorumlarınızı bekliyorum. ön ve arka lastiklerin hava basınçları ne olmalıdır, yaz ve kış ayları için fark edermi?
ön için 28 psi , arka için ise 40 psi kullanıyordum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------
termal içlikler satılıyor..
http://www.hudsonderi.com/?urun-389-...torsiklet.html
burada mevcut bu tarz birşeyler kullanabilirsin.. o bölgeyi korumak için yapılmış bir koruma ben henüz görmedim.. eğer olursada bu motosikleti kullanmamızza engel olacağından kullanımı pekte sağlıklı olmaz kanaatindeyim..
kask olarakta 100 tl civarına çıkarsan Ls2 marka mevcut..bahsettiğin fiyata pek dayanıklı bir kask bulman zor gibi..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Bende aranıza yeni katılmıs bulunuyorum eskisehirden mct sahibi oldum sigorta işlemlerini hallettim ve ehliyeti alana kadar 1 ay yatırcam haftada bir calıstırıyorum akü zayıflamasın diye ama sadece rolentide çalıstıgı sürece akü şarj oluyormudur acaba ?
herkese selam olsun;
arkadaşlar kendi motorumu (zat 150) satıyorum.Bugün sahibinden.com'da bir ilandan teklif geldi,mct250 takas öneriyor... nedersiniz???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50-mct-5/detay
buda benim ilan;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-zat-150/detay
Tesekkurler StyleOscar yardimin icin.
merhabalar..
ilandaki mctnin km si 14500 dü sanırım.. km si yüksek biraz tabi bakımlarını düzgün yaptıysa bir sorun yok.. ama tabi bunu bilmek zor.. güzel bir ustaya gösterirsen bir sorun olacağını sanmam..mct güzel makinedir.. bakımlarını yaptığın sürece seni üzmez..kullanımı zevklidir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------
motorun hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin..
motorunu sadece rölantide çalıştırman maalesef şarjı dolmasını sağlamaz.. en az 10 km kullanman gerekir..
eğer motoru kullanımıyacağım dersen aküyü sök komple.. motoru kullanacağın zaman kullanmadan önce bir oto elektirikçisinde veya servislerde aküsünü doldurtabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------
4. viteste gidiyorsun ve boşa mı atıyorsun ? bence yapmaman gerekir.. o viteste gidip boşa atıpğ tekrardan 4 e falan atıcam dersen elbette gelir sert bir ses.. debriyajı yiyiyorsun çünkü.. düzensiz kullanmanı tavsiyte etmem açıkçası.. motosikleti kullanırken boşa atılması iyi birşey değildir..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Arkadaslar benim motor 125 ukt fakat diger baslik cok cansiz sadece kisa bir soru soracam eminim bilginiz vardir. Motosikletimle BOS viteste gaz verirken (COK BAGIRTTIM) ve motordan CAT diye bir ses geldi ve bidaha calismadi nedeni nedir acaba ? Birde motoru 9.000 devire kadar cikartiyorum bir sakincasi olurmu acaba ?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Işin aslı şu ki;
mct'yi alıp bobber yapmak istiyorum... Tabi çıkacak olan masrafta önemli!!!
Arbetus;
yorumun benim için önemli,ne dersin?
komple şanzıman değişti demiş. Burda usta faktörü giriyor devreye. eğer usta iyi toplamışsa motor alınabilir kmsi abartılacak gibi de değil. eğer kesip biçeceksen sorun yok ufak tefek kaporta sorununu dert etmezsin varsa tabi.. senin için önemli olacak olan yürürü ve motoru olmalı.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
akü zayıflasın dert etme kardeş. akünü sök motorundan, koy odana ve 12v 500mA'lik akü şarj cihazı al 13.5TL'ye kafan rahat olsun. motoru kullanmadan bir gün önce de bi gece tak şarja...... ;)
http://www.merterelektronik.com/ATAB...U,PR-2389.html
[quote=arbetus;2265943]
dostum yeni motorunu güle güle kullan
ayberk
macit iyi bir secim
hayırlı olmasını dilerim
bir güzel calısmada senden bekleriz
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
[QUOTE=korsanxxx;2266320]
bu senin motor değilmi?
geçmiş olsun
umarım kısa zamanda bulunur
[QUOTE=greyhorse;2266161]Teşekkür ederim dostum. hiç sesin soluğun çıkmıyor Yeni Atıma aksesuar almak için senden yardım talep edeceğim. facebook hesabın da kapalı sanırım. yağ basınç göstergesi montajını anlattığın motordaki sürücü pegleri hoşuma gitti onlardan almak istiyorum nerden almıştın onları?
Sağlıcakla.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)