valla racing almam tarzım değil maalesef :( yeni sezona kadar bir şekilde tarz olayını kafamda karar vermem lazım..
seçenekler baya var maalesef:
1-cruiser'a devam: çünkü alıştım bu tarza kullanımı rahat,denge sorunu yok ağırlık merkezi yere yakın olduğu için.. gösterişli motor bakan bir daha bakıyor ve 2 yan çanta ve 1 arka çanta aksesuar koyabildiğimizden dolayı çok işime yarıyor..
2-enduro: çünkü oturuş pozisyonun rahatlığı ve uzun yolda cruiserden daha rahat olması ve taş toprak vb yollara girebilmesi özelliği nedeniyle ayrıca görünüşleri de hoşma gidiyor..
3-naked: görünüşünden dolayı ve biraz hızlı olmasının artısı var .. malum ist trafiğine çıktığınız an yanınızdan vınn vınn arabalar geçiyor..yeri geliyor kamyon sollamak istediğinizde altınızda güç olması, yeri geliyor acil durumlar olduğunda da biraz hız gerekiyor..ayrıca cruiser gibi 3 li çanta seti takınca motor kendimce şahane duruyor
4-scooter: malum ist gibi bir yerde yaşıyorsanız ve trafik akışı aşırı olduğundan yeri geliyor artık vitesli motor bayıyor sürekli dur kalk yapmaktan sol kol debriyaja basmaktan kolumuz uyuşuyor ve motora zararı oluyor, ama scooter otomatik şanzıman olduğundan varlığını çok arıyorum..
5-zaten bir şey kalmadıki
bunlardan cruiser ve scooter kullandım sadece, naked ve enduro kullanamadım maalesef yakın çevremdede arkadaşlarımda mevcut olmamasından dolayı :(
bu arada boyum 1,79 ve kilomda 70..neredeyse yukarıdaki bütün tarzlara da uygun olmasından dolayı arada kalmamak elde değil