arkadaşlar mct si olan bi arkadaşıma 32t dişli uygulayacaz. istandulda taraş ticaret 25tl ye satıyor. fakat internette rialli diye bi site var malum. orada bi 32t dişli var. 10tl acaba denk gelir mi bi bilgisi olan var mı??
arkadaşlar mct si olan bi arkadaşıma 32t dişli uygulayacaz. istandulda taraş ticaret 25tl ye satıyor. fakat internette rialli diye bi site var malum. orada bi 32t dişli var. 10tl acaba denk gelir mi bi bilgisi olan var mı??
Eğleniyor muyuz?
bu taraş ticarete ne zaman sordun 32T dişliyi ? ben geçen aradım yok dedilerde geldiyse korsanxx arkadaşımıza göndercez..
ayrıca her 32T olmuyor diye biliyorum , ben fereze ettirmek gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam . ama regal raptor dd-250 ve ramzeyin dişlisi 32T olup cuk diye oturuyor ve bir sorun çıkarmıyor ama genede denerim olan 10 tl me olsun dersen senin bileceğin iş
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
ihşallah camı taktırdıktan sonra resmini yayınlamaya çalışırım çünkü resim nasıl atılıyor bilmiyorum teknoloji özürlüyüm ama kuzenden yardım almaya çalışacağım
bılent abı bor abı cem abı bır bulusma ayarlayalım olmazmı ? bulent abı benım motorun arka cantayı cıkardım shad 37 taktım ıkı adet pıoner 380 walt hoparlor takdım bırde usb gırıslı teyp taktım super oldu uygun bır zamanında goruselım abi
Arkadaşlar mondial yeni motorunu çıkarmış
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...-MC/index.html
Mondial mct 250 motorların karbüratörü Keihin marka CVK model vakumları fişekli ve iğne ayarlıdır. Bujileri NGK marka CR6HSA kodludur. En iyi performansı 97 oktan benzinle veriyor ancak uzun yolda harareti arttırıyor.Bayırlarda 2 kişi güzel gidiyor, ancak 95 şehir içinde verim veriyor.Motorunuza önceden mineral yağ koyup şimdi full sentetik yağ koyacaksınız motordan gelecek değişik seslerde kulağınızı kurcalamaya başlayacaktır.
evet play buluşma düzenleyebiliriz iftardan sonra
Arkadaşlar geçen c.tesi ögleden sonra mct tenm ile istanbul /Sinop dünde sahil yolundan olmak üzere Ayancık/ istanbul 1500-2000km civarı yol yaptım ben dahil toplam ağırlım 300kg olmak üzere otoban ve bölünmüş yollarda 100-120km, yol yapım çalışmalarında mıcırlı yollarda 20-30km hızla seyir ettim. tüm yolculugum esnasında motorda her hangi bir tık olmadı hiç bir sorun yaşamadım.
detaylar ve resimleri bir iki gün içersinde forum içersinde yazacagım.
Ayrıca dönüşte zonguldak'tan geçerken mondial servisine ugradım hava filitresini yenilemek için ve motoru gözden geçirilmesi için yüzüme dahi bakmadılar
igrenç bir servis zihniyeti var.
ben aldım zaten arkadaşa da geçen gün sordum yok demişti, ondan sordum yarın tekrar soracağım olmadı oraya gidip oralarda esnafların bazılarında da bulunabiliyor ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
bu servis olayı benimde iyicene canımı sıkmaya başladı böyle giderse tüketici mahkemesine kadar yolu var.
bugun gittim satışcıya 4000 km bakımı için dedim neler yapılacak öyle sorayım dedim bilmez hesabı falan neyse adam dedi buji yağ hava filtresi değişecek falan dedi 2000 km de taktıkları buji 1000 km dayanmadı bende ngk almıştım onu taktım hava filtresi bile 2000 de değiştiki kullanım kulavuzuna göre 8000 km ye kadar kullanılabiliyormuş temizlenmesi şartıyla, birde shell in 15-50 full sentetik yağını da kendim koymuştum 3500 km civarında bunları belirtmeme rağmen olmaz tekrardan değişecek falan dedi tamam sorun değil yağı bujiyi tekrar getireyim dedim adam aniden fırladı olmaz garantiden çıkar vs vs bizim parçaları takmak zorundayız vs dedi. O kadar sakin birisi olmama rağmen öyle bir sinirlendirdiki beni hiç sesimi çıkarmadım ayrıldım oradan direk gittim kullanım ve garanti kitapçığına baktım orada periyodik bakım tablosu var ve orada yazan yazıya göre bazı parçalar hariç diğerlerini kullanma talimatına göre kendimizin değiştirebileceği yazıyordu (buna buji,yağ,lastikler,hava filtresi dahildi), bu bana güzel bir koz oldu yarın motoru bırakacağım ve ne takıldığına dairde fatura isteyeceğim kaşeli hemde ondan sonra bakalım kıyamet kopacak.. gittiği yere kadar( Bu arada ustalarla da konuştum aram biraz iyidir adamların suçu yok herşey patrondan çıkıyo abi bizim elimizde değil normalde değişmez bu kadar erken dedi adam.)
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Ankara'daki mondial cilere Yiba'nın altında ki Çayıroğlu'nu tavsiye ederim. Orada Emrah isminde bir arkadas var. Benim 800 km deki mct min şanzıman ı dağalmıştı tıkır tıkır yaptı sağolsun.
aloevera memleket neresi acaba ben de sinopluyum da o yüzden soruyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------
illuminati arkadaşım dediğin kişi emrah daha önce nerde çalışmış bana yabancı gelmedide
arkadaslar bugun motora sonunda tesısatı taktım super oldu en kısa zamanda resımlerı koyuyorum :D
kardeşim yarından itibaren yoğun bir haftaya gidiyorum önümüzdeki salı günü toplanabiliriz hem tanışırız hem iftarımızı yaparız hemde şöyle güzel bir tur atar şehirdeki arabalılara motorumuz var dedirtiriz )
bu arada hayırlı olsun inşallah sıkılmazsın bende 1 haftaya sis farı takıcam camı uzun yola göre sabitleyeceğim ve harleye benzetme işlemine devam edeceğim
bugün camı artık sabit ve uzun yol moduna çekeceğim sessiz sakin yola devam hehehe
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)