merhaba arkadaşlar,
bi kaç gündür bu başlık altında yazılanları okumaya çalışıyorum. bitiremedim hala. nakit para gerektirdiği için ikinci el bir motosiklet alamıyorum o yüzden mct 250'de karar kıldım (sanırım
).
1. ben motosiklet kullanmayı bilmiyorum. bisiklet kullanırım ama motosiklet sadece bi sefer sürdüm o da bi scooter idi (iki sefer düşmeyi başardım onda da
) Honda'nın kursuna gideceğim 10 gün kadar sonra. Sizce bu motosiklet ile başlamak uygun mudur?
2. etrafımda motosiklet kullanan kimse yok, kayseri'deki arkadaşlardan bu konuda destek bekliyorum. kayseride nerden alacağız, alırken neye dikkat edeceğiz, hangi servise götüreceğiz.
3. korumaya çok önem veriyorum, gerekirse motosiklete verilen paradan daha fazlasını bu iş için harcamak lazım bence. şu robocop benzeri bir koruma yeleği var kullanan oldu mu? onu mu almak lazım yoksa parça parça bel sırt dirsek vs vs mi almak lazım?
4. benim chopper istememin sebebi, belimde fıtık olması. görebildiğim kadarı ile bi tek bu modellerde dik oturulabiliyor. tercihim doğru mu? ne dersiniz?
kurs sonrası bisikletimi satıp bir mct 250m alarak ben de aranıza katılacağım inşallah (bi de ehliyet almak gerekcek tabii
).
güvenli ve keyifli sürüşler