Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Şubat 2010, 01:20
Ozzysse adlı üyeden alıntı
emın ol turkcem ve egıtımım senınkınden oldukca fazladır.
karşınız da bir öğretmen var (osbourne), siz de eğer türk dili edebiyatı vs de akademisyen değilseniz kusura bakmayın eğitiminizin türkçe üzerinde arkadaşınkinden daha iyi olabileceğini sanmıyorum bu arada bende akademisyenim ve doktoram var, uluslararası bir sürü yayınım var, acaba benimkinden de üst bir eğitime mi sahipsiniz, merak ettim www.yildiz.edu.tr/~dalkilic
Reklamlar
-
20 Şubat 2010, 01:35
arkadaşlar kanuni caracalmı yoksa mondial 250 mct mi daha iyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
20 Şubat 2010, 02:04
tattoocu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kanuni caracalmı yoksa mondial 250 mct mi daha iyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mct al.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
Selim, o foto da ne öyle
Termodinamiğin kurallarını bellerken gitti saçlar diyorsun he?
-
20 Şubat 2010, 02:14
Osbourne adlı üyeden alıntı
Termodinamiğin kurallarını bellerken gitti saçlar diyorsun he?
benim konu ısı transferi, transfer esnasında yandı dermişim neyse konu geyik yeri değil, arada sırada bu olayda olduğu gibi bazı arkadaşlar bazı çıkışlar yapıyorlar hoş olmuyor, birbirimizi kırmaya gerek yok ama görülen yanlışlarda illa ki söylenecek, eleştiriler kabul edilecek, önemli olan her zaman söylerim "sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir" başkası öyle dedi diye öyle olmazsın, biri öyle dedi diye de o birine (haklı olabilir) seviyeli cevap vereceksin ki yarın bugün karşılaşırsan konuşacak yüzün olsun, yazın bir gezi düzenleniyor 50-60 kişi gidiyor icabında di mi ? ...
-
20 Şubat 2010, 02:19
polo34 adlı üyeden alıntı
karşınız da bir öğretmen var (osbourne), siz de eğer türk dili edebiyatı vs de akademisyen değilseniz kusura bakmayın eğitiminizin türkçe üzerinde arkadaşınkinden daha iyi olabileceğini sanmıyorum
bu arada bende akademisyenim ve doktoram var, uluslararası bir sürü yayınım var, acaba benimkinden de üst bir eğitime mi sahipsiniz, merak ettim
www.yildiz.edu.tr/~dalkilic
oo birilerinin egosu kabarmış..
-
20 Şubat 2010, 02:21
benim konu ısı transferi, transfer esnasında yandı dermişim
neyse konu geyik yeri değil, arada sırada bu olayda olduğu gibi bazı arkadaşlar bazı çıkışlar yapıyorlar hoş olmuyor, birbirimizi kırmaya gerek yok ama görülen yanlışlarda illa ki söylenecek, eleştiriler kabul edilecek, önemli olan her zaman söylerim "sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir" başkası öyle dedi diye öyle olmazsın, biri öyle dedi diye de o birine (haklı olabilir) seviyeli cevap vereceksin ki yarın bugün karşılaşırsan konuşacak yüzün olsun, yazın bir gezi düzenleniyor 50-60 kişi gidiyor icabında di mi ? ...
Doğru elbette ama gene de üzerinde çok durulack bir durum değil..Boşver canım..
Yarın işin varmı onu söyle sen bana?
fthinky adlı üyeden alıntı
oo birilerinin egosu kabarmış..
Buyur burdan yak
-
20 Şubat 2010, 02:26
yok mct hakkında bişeye bakmak için girdim -topiğinizi takip etmemde-, lakin türkçe yazım kuralları hakkındaki bir tartışmaya polo34 abimiz bende makina mühendisiyim doktora yaptım akademisyen oldum tavırları içerisinde girmesini garipsedim, nese size ii topikler
-
20 Şubat 2010, 02:34
fthinky adlı üyeden alıntı
yok mct hakkında bişeye bakmak için girdim -topiğinizi takip etmemde-, lakin türkçe yazım kuralları hakkındaki bir tartışmaya polo34 abimiz bende makina mühendisiyim doktora yaptım akademisyen oldum tavırları içerisinde girmesini garipsedim, nese size ii topikler
bir arkadaş "emın ol turkcem ve egıtımım senınkınden oldukca fazladır." çok sevdiğim arkadaşıma böyle demiş, bende cevabını verdim, biraz daha fazla okursaydınız olayı çözmeniz zor olmazdı, karşındakinin kim olduğunu bilmeden senden daha eğitimliyim, daha iyi türkçem var vs vs demek bu kadar kolay olmamalı, bak bende hodri meydan dedim, var mı ötesi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------
Yarın işin varmı onu söyle sen bana?
yarın gene karışık benim, aile saadeti içinde de geçebilir, bu arada motorum çalışmıyor, hava ayarı mı yoksa akü mü bilmiyorum, biraz yattı kendisi, bir ara uğraşmam lazım, pazar ankara olayım var ama gitmezsem birşeyler yapmak isterim, öncelikle yarın vakit bulursam motorla uğraşmam gerekiyor, uygun olursam cepten haber veririm, tünal abilerin kerpe olayı iyi ama min sürat 150-160 km/h olur diyorlardı istanbul yol grubu değil gazcı grubu oldular
-
20 Şubat 2010, 02:36
öle diyorsanız öle olsun ama ben bi "akademisyen"e yakıştıramadım tutumunuzu
-
20 Şubat 2010, 02:47
yarın gene karışık benim, aile saadeti içinde de geçebilir, bu arada motorum çalışmıyor, hava ayarı mı yoksa akü mü bilmiyorum, biraz yattı kendisi, bir ara uğraşmam lazım, pazar ankara olayım var ama gitmezsem birşeyler yapmak isterim, öncelikle yarın vakit bulursam motorla uğraşmam gerekiyor, uygun olursam cepten haber veririm, tünal abilerin kerpe olayı iyi ama min sürat 150-160 km/h olur diyorlardı
istanbul yol grubu değil gazcı grubu oldular
Tünallar uçuştalar resmen..Ne düşünüp kurduk grubu ne hale geldi
Pazar ben gelemem orası kesin ama cumartesi olaydı uyardı, neyse artık fuarda görüşürüz..
Bu arada o sataşan kişi bana değil başkasına yazmıştı onu ben müdahale etmiştim olay o yani..Dediğim gibi boşver
-
20 Şubat 2010, 10:44
akademisyen arkadaşın herhangi bir kötü sözü veya hakareti yok . neden ve neyi yakıştıramadınız ki ? ayrıca bende katılıyorum cep telefonundan bağlanıyorum diye anlaşılmaz bir yazı yazmak da uygun değildir .
-
20 Şubat 2010, 13:32
ARBETUS adlı üyeden alıntı
Millet günaydın. Motorum olduğu gibi tüv muayenesinden geçmiş bulunmakta. Darısı sizlerin başına
sağlıcakla.
ne demek apçi değil uzay motoru yaparım sana sen iste yeterki bu eski hali avatardaki'de yeni halii okey hocam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------
ugurapay adlı üyeden alıntı
Bende motorumu bu şekle sokabilirmiyim çok masraflı olurmu bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
Barış tebrikler sorun olmamıştır inşallah [/QUOTE]
Ne demek apçi değil uzay motoru yaparım sana sen iste yeterki bu eski hali avatardaki'de yeni halii okey hocam
-
20 Şubat 2010, 14:49
-
20 Şubat 2010, 16:55
selam herkese. kusura bakmayın topiginizi cok alakasız yerlere cektım. ancak cok saygı deger ınsanlar var sayfanızda. bı ara mct almayı dusundugum ıcın bastan sona cok zevk alarak okumustum topıgı ve cok yazılar gordum , motosikleti dogru yazamayan ınsanlar gordum. ancak o kadar cok bılen kısıler asla karsısındakını asalayacak gıbı ne bıcım turkce bu dememıstı. duzeltırmeye calısıyordu ancak su an bole olmadı saglık olsun. yazdıgım yazı gayet anlasılır bı sekılde. turkcenın ole kullanılmasına bende karsıyım ancak gunumuz durumu faturalı hatlarda msj ı kısaltmak ıcın her turlu numara yapılıyor. bu gune kadar attıgım dıyer mesajlar o sekılde mı ısteyen bı bakar.
ayrıca sız benden buyuksunuz saygım var kabahatım varsa af ola. ıst unı ıng ısletme mezunu kendı ısının sahıbı bı gencım bende
rahatsız ettım topıgınızı kusura bakmayın bundan sonra sırf okurum.
saygılarımla
-
20 Şubat 2010, 19:04
kardeşim motorun üstündeki yazıları nası sildirdin iz kalmadn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
bu yazıları nası siliniyo bana yardımcı olun arkadaşlar
-
20 Şubat 2010, 19:49
Hem bilmeden atıp tutmak ayıptır diyor hem de emin ol türkçem seninkinden oldukça fazladır diyorsun..Bu da enteresan..
Herneyse..
Banada enteresan geldi , bu ne yaman çelişkidir böyle ??
-
20 Şubat 2010, 21:35
SAYFO adlı üyeden alıntı
kardeşim motorun üstündeki yazıları nası sildirdin iz kalmadn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
bu yazıları nası siliniyo bana yardımcı olun arkadaşlar
Mondial yazısı tırnakla sökülüyor..
Yan kapaklardaki yazıları elinizle ya da falçatanın ucuyla çok hafif kazıyarak sökebilirsin..
Ama kapaklardaki yazılar sökülünce altında izi kalıyor, o kaçınılmaz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
selam herkese. kusura bakmayın topiginizi cok alakasız yerlere cektım. ancak cok saygı deger ınsanlar var sayfanızda. bı ara mct almayı dusundugum ıcın bastan sona cok zevk alarak okumustum topıgı ve cok yazılar gordum , motosikleti dogru yazamayan ınsanlar gordum. ancak o kadar cok bılen kısıler asla karsısındakını asalayacak gıbı ne bıcım turkce bu dememıstı. duzeltırmeye calısıyordu ancak su an bole olmadı saglık olsun. yazdıgım yazı gayet anlasılır bı sekılde. turkcenın ole kullanılmasına bende karsıyım ancak gunumuz durumu faturalı hatlarda msj ı kısaltmak ıcın her turlu numara yapılıyor. bu gune kadar attıgım dıyer mesajlar o sekılde mı ısteyen bı bakar.
ayrıca sız benden buyuksunuz saygım var kabahatım varsa af ola. ıst unı ıng ısletme mezunu kendı ısının sahıbı bı gencım bende
saygılarımla
Bu mu düzgün kullanım?
Motosikleti düzgün yazmaktan önce Türkçe'yi düzgün kullanmaktan bahsetsek daha doğru olmaz mı?
Cep telefonunda Türkçe'de karakterler olan ı,u,o,u kullanıldığında karakter sayısı artar, oysa ki sen mesajında ikisini de karışık kullanıyorsun..Bu ne olacak peki?
Hayır benim için rahatsızlık verici hiçbir bir durum yok ama kendi yazdıklarınla mütemadiyyen çelişiyorsun, sonra da üstü kapalı suçu bize atıyorsun..
-
20 Şubat 2010, 21:35
bende o büyük mondial yazısını sökücem
-
20 Şubat 2010, 22:40
saygılarımla
Sevgili Ozzysse arkadaşım,
Lütfen yanlış anlama hiç kimse senin kişiliğine karşı bir şey demiyor, diyemez de zaten. Malum burası internet ortamı.
Sevgili arkadaşım. Bizler (Seni de bu grubun içerisine katarak konuşuyorum.) eğitimli insanlarız. Bu topikleri 10 yaşında henüz neredeyse yazmayı yeni yeni pekiştiren insanlardan tut da bizi örnek alan yeni yetişmiş gençlere kadar pek çok insanlar var. Adam kişi kelimesini "kyhci" biçiminde yazınca kendini daha bir kültürlü sanıyor. Seni tenzih ediyorum. Sen böyle yaptın demiyorum. Ama bizler böyle ünlüleri kullanmadan yazınca imam cemaat ilişkisi ortaya çıkıyor.
İnan bizlerin etkilediği insanları (internet sitelerine yazı yazanları kastediyorum) düşünsen giden kontörlere hiç acımazdın.
Lütfen arkadaşım yalvarıyorum Türkçemize sahip çıkalım. Kendimiz için değil önümüzdeki neslin Türkçesi için.
-
21 Şubat 2010, 00:25
arkadaşlar şunun farkına vardım ki bu konuda yazan mctci arkadaşların hepsi mct konusunda uzman olmuş çünkü artık mct den bahsetmek bizi açmıyor... türk dili falan kopmuşuz gene polemikte akedemisyen arkadaşın cv sini yayınlamasını biraz tasvip etmesemde cv sini görünce kendisini takdir etmeden de olmaz diye düşündüm, alnı boşuna açılmamış ........
neyse haftaya motorum 304cc oluyor inşallah en az 5 beygir artış bekliyorum bakalım ne olacak ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler