Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Ocak 2010, 01:14
bakoyoko adlı üyeden alıntı
hani acil ilac derler ya aynen oyle oldu.cok tesekkur edıyorum yardımın ıcın .hemen ırtıbata gecıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
evet aynen haklısın cok ıyı oldu ya
ne mutlu yardımım olduysa. sahibinden de gezerken gözüme çarptı, hemen aklıma geldin.
Reklamlar
-
20 Ocak 2010, 16:10
Osbourne adlı üyeden alıntı
Var..ARBETUS a özel mesaj at..yardımcı olacaktır..
tamam attım teşekkürler ;)
-
20 Ocak 2010, 17:08
Hadi gözünaydın
Şimdiki halinin bir fotosunu eklesene görelim malı..
Muayene işini ne yaptın bu arada?
O bilgiler 5 yılda oluşmuş, yavaş yavaş ekleniyor işte
motorun neresinden çıkıyor tam olarak?
sol yandaki benzin filtresinden bahsetmiyorsun sanırım?
Alttada 3 tane ince boru vardır, benzin, yağ tahliye boruları ama onlarda siyah olur genelde..
Siz tamamen motorun içini gördünüzmü önemli olan başkalarının yazdığı değil kullanıcı ağzınduymak güven veriyor kafama takılan tek soru buydu geri kalnları zaten en baştan okudum iyisiyle kötüsüyle kabulümdür amacım 60-70 le bursa bazende şehirler arası seyahat etmek keyfi geziler yani acelem yoktur.
-
20 Ocak 2010, 17:34
mtn adlı üyeden alıntı
parça bulmakta sıkıntım var muğlada..
arka jant teli kaç para ve para yollasam yollayabilecek birisi varmı?
izmirde istersen galeri gülhan var mondial servisi 02322787026 02322776061 numaradan ulaşabilirsin yardımcı oluyorlar her konuda internet siteleride ilgili bir servistir
-
20 Ocak 2010, 21:45
erhdec adlı üyeden alıntı
Siz tamamen motorun içini gördünüzmü önemli olan başkalarının yazdığı değil kullanıcı ağzınduymak güven veriyor kafama takılan tek soru buydu geri kalnları zaten en baştan okudum iyisiyle kötüsüyle kabulümdür amacım 60-70 le bursa bazende şehirler arası seyahat etmek keyfi geziler yani acelem yoktur.
Motorun indirilmiş halini gördüm ama motor bloklarına kadar açılmış halini görmedim..
Şimdi bu plastik şey bir borumu zincir mi?
Eğer zincir ise motor kısmında minik bir zincir daha var..vites kutusunun civarlarında ama dışarıdan görünmemesi lazım onun..Tamamen kapalı ortamda..Rengide beyaz değil..Zaten plastikte değil..Bir foto olsaydı..
-
21 Ocak 2010, 01:25
Motorun indirilmiş halini gördüm ama motor bloklarına kadar açılmış halini görmedim..
Şimdi bu plastik şey bir borumu zincir mi?
Eğer zincir ise motor kısmında minik bir zincir daha var..vites kutusunun civarlarında ama dışarıdan görünmemesi lazım onun..Tamamen kapalı ortamda..Rengide beyaz değil..Zaten plastikte değil..Bir foto olsaydı..
forumda aradım buladım daha önce arakdaşın biri motoru tamamen açmış bulusam link eklerim
-
21 Ocak 2010, 15:30
ol_gu87 adlı üyeden alıntı
izmirde istersen galeri gülhan var mondial servisi 02322787026 02322776061 numaradan ulaşabilirsin yardımcı oluyorlar her konuda internet siteleride ilgili bir servistir
teşekkürler..internet siteleri nedir acaba=?
-
21 Ocak 2010, 23:25
Selam herkese..
Biraz önce motorumla minik bir tur yaptım ve kapalı garaja çektim..Malum kar geliyor..
Motor 6 gündür ayazda, yağmurda, karda dışarıda branda altında yatıyordu..
Aküler pert olmuştur diye düşünürken 2. basışta motor marş aldı vallahi beklemiyordum hiç, memnun oldum, paylaşayım dedim
Haftasonu İstanbul'da aşırı kar yağacağını unutmayın ve dikkatli olun arkadaşlar..
-
21 Ocak 2010, 23:57
Selam herkese..
Biraz önce motorumla minik bir tur yaptım ve kapalı garaja çektim..Malum kar geliyor..
Motor 6 gündür ayazda, yağmurda, karda dışarıda branda altında yatıyordu..
Aküler pert olmuştur diye düşünürken 2. basışta motor marş aldı vallahi beklemiyordum hiç, memnun oldum, paylaşayım dedim
Haftasonu İstanbul'da aşırı kar yağacağını unutmayın ve dikkatli olun arkadaşlar..
abi hava buz gibi donmadın bende bugün servise gittim yağını değiştirdim 14.500 km oldu bide zincir gerildi, benzin filtresi değişti sağolsun ismet usta gözden geçirip bide kontrol amaclı test etti teslim etti bende bakım niyetine motorla tur atmış oldum...
-
22 Ocak 2010, 21:51
oncelıkle osbourne ve makın nıcklı arkdaslar tesekkur ederım arka canta demirini bulmada yardımcı oldular dun bostancıdan bırebır elden teslım aldım ve gelır gelmez montajınıda yaptım .
cokta hosuma gıttı acıkcası fotograflarını koyacagım tekrar tesekkurler.ıyı aksamlar arkdaslar
Bir yumruktan daha serttir bir kadının sözleri ;
Biri dişlerini döker digeri düşlerini .....
-
22 Ocak 2010, 22:33
canicellat adlı üyeden alıntı
abi hava buz gibi donmadın
bende bugün servise gittim yağını değiştirdim 14.500 km oldu bide zincir gerildi, benzin filtresi değişti sağolsun ismet usta gözden geçirip bide kontrol amaclı test etti teslim etti bende bakım niyetine motorla tur atmış oldum...
Valla aslında soğuktan ziyade vizör buğulanmasından şikayet ettim..
Deli gibi buhar oluyor hava çok soğukken ve motora hemen binmişken..
Bakımlarda iyi olmuş, motor kendine gelmiştir..
oncelıkle osbourne ve makın nıcklı arkdaslar tesekkur ederım arka canta demirini bulmada yardımcı oldular dun bostancıdan bırebır elden teslım aldım ve gelır gelmez montajınıda yaptım
.
cokta hosuma gıttı acıkcası fotograflarını koyacagım tekrar tesekkurler.ıyı aksamlar arkdaslar
HAdi bakalım gözün aydın..Şimdi tek eksiğin yan çantalar değil mi?
-
23 Ocak 2010, 00:11
anladım abi benim vizor bugulanınca camı tek kademe açıyorum oda geçiyor tabi bitek durdugum zaman oluyor oda...
iyi oldu walla yaza hazırlıklı şimdiden canavar gibi oldu bitek sorunum war oda akü sisleri yaktığımda sorun yok ama motoru akşam bırakıyım sabah baktığımda akü bitmiş vaziyette oluyor oda benim için baya büyük sıkıntı seninkisi gibi çift akü yapıcam
-
23 Ocak 2010, 00:26
canicellat adlı üyeden alıntı
anladım abi benim vizor bugulanınca camı tek kademe açıyorum oda geçiyor tabi bitek durdugum zaman oluyor oda...
iyi oldu walla yaza hazırlıklı şimdiden canavar gibi oldu bitek sorunum war oda akü sisleri yaktığımda sorun yok ama motoru akşam bırakıyım sabah baktığımda akü bitmiş vaziyette oluyor oda benim için baya büyük sıkıntı seninkisi gibi çift akü yapıcam
Sislerin o kadar da çabuk bitirmemesi lazım aslında aküyü..
Ama aynen çift akü taktır derim ben
-
23 Ocak 2010, 00:40
aslında bende eskı derı cantalar vardı onları taktım bende :(
-
23 Ocak 2010, 01:09
aslında bende eskı derı cantalar vardı onları taktım bende :(
Hee ben hiç çantan yok sanıyordum..Neyse fotoları bekliyorum
-
23 Ocak 2010, 14:07
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takp ediyordum..280 sayfalık topiğin tamamını okudum..Geçtiğimiz ağustos sonunda bende sizin gibi (MCT)lendim. 2005 Model,Siyah, 13650 Km.de, sürekli olarak kapalı garajda muhafaza edilmiş,(Sevpa) kaynaklı,meşhur İsmet Usta'nın(adaşım)tahle-i tedrisinden geçmiş,çok bakımlı tertemiz,pırıl pırıl,hiçbir problemi olmayan harika bir motorum var artık.Satın aldığım kişi Alper Bey, inanılmayacak kadar hatta tahammül edilemeyecek kadar titiz bir insandı.Şimdi kendisi Ninja kullanıyor..1,5 senedir de bu motor kapalı garajda beni beklemiş :-)..
-
23 Ocak 2010, 15:19
Koparal adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takp ediyordum..280 sayfalık topiğin tamamını okudum..Geçtiğimiz ağustos sonunda bende sizin gibi (MCT)lendim. 2005 Model,Siyah, 13650 Km.de, sürekli olarak kapalı garajda muhafaza edilmiş,(Sevpa) kaynaklı,meşhur İsmet Usta'nın(adaşım)tahle-i tedrisinden geçmiş,çok bakımlı tertemiz,pırıl pırıl,hiçbir problemi olmayan harika bir motorum var artık.Satın aldığım kişi Alper Bey, inanılmayacak kadar hatta tahammül edilemeyecek kadar titiz bir insandı.Şimdi kendisi Ninja kullanıyor..1,5 senedir de bu motor kapalı garajda beni beklemiş :-)..
Hayırlı uğurlu olsun diyelim o halde..Motor ve servis seçiminiz çok güzel
Aramıza hoşgeldiniz..
-
23 Ocak 2010, 15:27
güle güle kullanın , umarız kaza bela yaşamazsınız . keyifli sürüşler ....
-
23 Ocak 2010, 16:20
Koparal adlı üyeden alıntı
alper bey dedıgın arkadasın avcılarda motor servısı varmı acaba?
-
23 Ocak 2010, 19:03
Hayır, sanmıyorum.Alper Bey büyük bir sigorta şirketinin genel müdürlüğünde çalışan bölüm müdürlerinden biri. İş yeri Karaköy Bankalar caddesinde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
Motoru aldığımda beri yaklaşık 1000 km. yaptım. Erenköy-Kadıköy, Erenköy- Kartal, Maltepe Sahil gibi şehiriçi trafiği, bir kere de Plonezköy'e gittim.Daha evvel ki yazılarda okuduğum olumsuzlukların hiçbirini yaşamadım.Zaman zaman 1-boş-2. vites geçme problemi dışında..bu da sanıyorum bu tip motorların genel karakteri..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
İyi temennilerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Aranıza katılmaktan çok memnunum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler