muayene de ve trafik kontrollerinde sorun olmaz mı çok gıcığım değilmi hep kötü şeyler söylüyorum
muayene de ve trafik kontrollerinde sorun olmaz mı çok gıcığım değilmi hep kötü şeyler söylüyorum
::pala::
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bugun elektrik tesisatı arka camurlugu boyamakla gecirdim.tesisatı sasinin icinden gecirerek kalabalıgı olabıldıgınce azaltmayacalısıyorum fakat elımdekı darbeli matkap bu konuda zayıf kaldı sımdılık sadece aku kablolarının oldugu yerdekileri sasiye sokabıldım depo altındakınıde bır tornacı matkabıyla halletmeyı dusunuyorum,ınternetten sıparıs etmıs oldugum rıser,km saati,peg takımı,krom bırkac ıvır zıvırla kafamdakini yapmıs olacagım daha sonrakı dusuncem kuyrugu kesıp amortisorleri iptal etmek.her turlu gorus, onerınılerınıze ve elestırılere acıgım saygı cercevesınde olmak kosulu ıle
herkese kazasız belasız surusler
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Grey, Şu motoru yıka yahu kardeş
devir göstergesine neden bu kadar taktınız anlamıyorum ben bayağı bir süre kuullandım. kullandım dediysemde taktım sonra sıkıldım söktüm attım. gereksiz hakikaten. sonra ampülü patlar uğraşırsın falan filan gereksiz. km göstergem bile çalışmıyor benim. ihtiyacım olmuyor.
Engin aga sistemi anladım lakin haftasonu dersim var taksimde olacağım. kandi mtorumu bile daha toparlayamadım.
ben en iyisi yağına filan bakıyım sonrada ona gore gerekıyosa yag değiştiriyim yada artık kendımı kontrol edıp sabra baglanıp 2 ay beklıyım
bu arada martta cıkarabılıcezmı motorları sızce gecen sene ne zaman cıkardınız hatırlayan varmı arkadaşlar?
Mesela ben gecen sene maciti hiç garaj veya kapalı bir yere sokmadım kar yağışı ve aşırı fırtına haricinde hep kullandım .
Gecen kış abartmayayım ama her halde binmediğim 30 - 35 gündür
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
valla güzelmiş ya bende ha bu gun ha yarın kar mar yagar dıye koydum kapalı yere ama bı turlude yagmıyo afalladım valla abı yaa sımdı bakım yapsam hava bozacak sonrada martta cıkardıgımda hayde bı daha bakım yap
uğur abi motor 4000 de, zinciri değiştirmeye gerek varmıdır? bide bellı bı markaylamı yapsam ne önerirsiniz?
Genelde 9000 binden aşşağı zincir değiştirmiyorlar ama kullanıma ve bakıma bağlı ben 9000 gectikten sonra değiştirdim ama hiç bakım yapmamıştı ne yalan söyliyeyim
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
yok abı ben yaglıyorum arada bakımsız da sayılmaz cok bakımlıda sayılmaz ozaman ben degıstırmıyım sonrada karakoyden guzel bı zıncır alıp artık kendım takmaya çalışıcam sanırım ozaman ben motoru cıkartıyorum yagına bakıyorum ona gore degıstırıp ruzgar yemeğe devam teşekkürler
bu da benim macit'im..
yaptıklarım:
elektrik tesisatı yeniden elden geçti.(sinyaller çalışmıyordu)
ön fren hidrolik yağı yenilendi.(camı kırıktı yapıldı)
akü bakıma sokuldu..
vitesteki boşa geçme sorunu ve vites atma sorunu halledildi.
zincir gevşekliği yapıldı.
boya üzerindeki çeritleri siyaha çevirdim..çamurluklardaki ve depolardakileri ayrıca yanlara da aynı siyahtan yaptım şerit gibi..
nasıl olmuş sizce?
sağ tarafta depo altında bi parçam eksik onu bekliyorum bugün yarın gelicek o parçada...
yapacaklarım:
daha sonra artçı koltuğunu yeniden döşettiricem.
deri heybeleri değiştiricem(gene deri heybe alıcam)..
sis farlarını alıcam..
güzel bir sticker bulabilirsem depo üzeri kaplama yapıcam..(bilen varsa lütfen yardımcı olsun sticker bulamadım hiç)
MERHABA MTN ,
Evet o sarımsı şeritler berbat . Kapatman iyi olmuş . bende yaz gelince bişeyler düşünecem . Böyle güzel olmuş , güle güle kullan .
::pala::
merabalar MOTORUM yeni sayılır km`den anlaşılıyor saten motorumun ön tarafında korumalık mevcuttur arka tarafında ayak koymalık vardır motoru büyütmek için satıyorm motorumun ne çiziği nede kazası vardır motorumun sıfırdan farkı yoktur chapper motorlarla takas olur
http://www.sahibinden.com/mondial_12...XQQdisplayitem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
merabalar MOTORUM yeni sayılır km`den anlaşılıyor saten motorumun ön tarafında korumalık mevcuttur arka tarafında ayak koymalık vardır motoru büyütmek için satıyorm motorumun ne çiziği nede kazası vardır motorumun sıfırdan farkı yoktur chapper motorlarla takas olur
http://www.sahibinden.com/mondial_12...XQQdisplayitem
düşünmüyorum km saatinide iptal etmeyi düşünüyordum her ihtimale karsı bulunsun dedim.saati degistirdim 3\1 boyutunda,henuz takamadım,yanlız dikkatli bakarsan 120 mil 200km'ye denk geliyor :D hic yoktan iyidir
devir saati super sport alıp yarıslara katılmayacaksan bence hıc gereklı degıl.devrini bir ekrana bakıp takıp etmene gerek yok.sesini dinleyerek vitesi degistirecegin zamanı ayarlıyabılırsın.birde arbestusun dedigi gibi bir dunya sorun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------
dedigin gibi etiketler pek guzel durmuyor ve bır sure sonra soyulmaya baslıyor,etıketlerı cıkarıpta kullanabıılırdın o sekıldede gayet guzel duruyor,en guzeli imkanın varsa komple bır boyat yada boya
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)