Levent666 kardeşim...
İyi yapmışsın desem bi türlü , demesem bi türlü ama sen gene de efendiliğini bozma derim...
Şİmdi o ufaklık, bundan sonraki hayatında her gördüğü yerde motor kullanan herkesi, bay bayan ayırmadan yemeye çalışacak ve her yerde de Yunus dostlarımız olamayacak...
Trafik ya da asayiş farketmiyor, Yunusların zaten bizlere karşı her zaman bir toleransı oluyor, farkındasınızdır...
İyi bişi aslında...
Neyse, Levent kardeş; bi de senden küçük harflerle yazmanı , bizler gibi rica etsem...bilmiyor olabilirsin, hiç önemli diil; büyük harflerle yazmak, "bağırmak" anlamına gelir bu internet aleminde....
Eh allaha şükür görebiliyoz daha yazılanları çizilenleri...
Sevgiler, selamlar...Kazadan uzak, keyifli ve güvenli sürüşler dilerim...
[/
selam journeyman kardeş keyifler nasıl iyidir inşallah yazı konusunda haklısın ama bu durumda biliyorsunki hangimizde olsak aynı şekilde yapardı diye düşünüyorum yapılır yada yapılmaz bu benim düşüncem neyse benim alet yarın servisten çıkacakmış en sonunda rüzgarın tadına tekrar kavuşacaz bu kaza bana bi tecrübe oldu bundan sonra bu motoru başka motorlarla kıyaslamayıp ona göre binerim diye düşünüyorum bu arada bi ricam olacak bu sosis ve yan deri çantaların fiyatı hakkında bir bilgin varmı msj atarsan memnun olurum biyere gittim adam sadece sosis çantaya 120 auro istedi bende motor mu satın alıyoruz dedim yani altı üstü bi çanta nekadardırki kardeşim kendine iyi bak tekrar selamlar keyifli sürüşler dilerim herkeze sesleniyorum kaskımızı takmadan lütfen bu canavarın üstüne binmeyelim herkeze selam bir ay oldu daha 70 km de napacaz bilmiyom allahtan the turk abim var sağolsun benim motorla iyi ilgileniyor onada selam burdan bakalım yarın beraber motoru almaya gidecez bu adam söyleyebilirimki hepimizdende tecrübeli zannedersem çok şey öğretti bana burdan teşşekkür ediyorum