---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------
[/COLOR]yahu kimse resmim hakkında birşey demedi görünmüyormu :D[/QUOTE]
bıyıklı valla
ama motor bellı olmuyokı be kardesım
Arbetus, Lifan firması Virago 535'e benzeyen modelini yılbaşından sonra kendisi getirecek. Eğer Lifan.com.tr adresine bakarsan o modeli görürsün. Bizim buradaki bayii fiyatının 6000 lira olacağını söyledi ya bakalım.
Mondial'in yeni modelleri benim de çok hoşuma gitti ama fiyatlar biraz yüksek olacak gibi, modelin birine (hangisi hatırlamıyorum) 9000 lira fiyat çekecekmiş ki bence tuzlu.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Mondial in yeni modelleriyle ilgili başlıkları yarın açacağım, normalde o modeli 5600 TL civarı ama vergilerle 9000 TL ye çıkıyor devlet %50 ye yakın vergi alıyor anasını satayım..
Ama yeni gelenlerin içerisinde cruiser olmaması beni çok hayal kırıklığına uğrattı..neyse ileride başka modellerde getirilecekmiş..
Bu arada ARBETUS, acil özel mesaj atarmısın bana..Teller hemen lazım çünkü..
sagol bakoyoko henuz eksıkler var tamamlayamadım
arkayı tamamen ıptal etmeyı dusunuyorum tek kısılık olacak sekılde,ben ekledım fakat onlıne degılsın,evet ıyı olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
ne tarz çamurluk istiyorsun? bisan roadstar çamurluğu güzel ondan yollayayım sana.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 ----------
Son halimiz hem benim hemde macitin [/QUOTE]
dostum sende camurlugu aldıgım kaynakla ugrasıcam onu halledebılırım
fakat seleyı takabılırmıyım delıkler denk gelıyormu?
detaylı fotograf isterim
kuru kafa farklı bır hava vermıs gozlerındede ısıkmı var :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------
iyiiiiidiii )))9
detaylı fotograf isterim
kuru kafa farklı bır hava vermıs gozlerındede ısıkmı var :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------
iyiiiiidiii )))9[/QUOTE]
tek kişilik düşünüyorsun diye tavsiye etmiştim bunu. tek kişilik düşünüyorsan uyum sağlar. iç parça denk gelirse artçı selesini takabilirsin. delikler uydurulur. kurukafada led yok şu an hafta sonu ilgileneceğim onunla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Barış efendi, özel mesajlar...
Dışarı çıkacağım seni bekliyom
yenı katıldım aranıza ama forumu bı seneden berı takıp edıyorum sızlere tesekkuru borç bılırım.4 aydır bende macıt kullanıyorum izmir mersin anamur arasnı katettım.makınem hıc uzmedı benı.anamuurda bı kaza gecırdım makınam su an orada yatıyor.sormak ıstedıgım depo ezıldı el ayası kadar bı gocuk bunu duzeltebıırmıyım yada depoyu mu degıstırsem fıkırlerınızı beklıyorum.arbetus bu arada senı çlok okudum inan ağzına sağlık
kucuk bır gocukse rıske gırmeden dolgu malzemesi ile doldur,ustunede at boyayı.tamir ediliyor depoyu alt kısmında kesip deopyu acıyor daha sonra cekıcleyerek duzeltıyorlar saglıklı bır yontem degıl,deponun ıc kısmındaki paslanmayı onleyen katman zarar gorebılır,bırde cekme makınelerı var,kucuk olmayan gocmeler ıcın tabıkı gocugun kosede olmaması gerekıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------
detaylı fotograf isterim
kuru kafa farklı bır hava vermıs gozlerındede ısıkmı var :D[COLOR="Silver" adlı üyeden alıntı
tek kişilik düşünüyorsun diye tavsiye etmiştim bunu. tek kişilik düşünüyorsan uyum sağlar. iç parça denk gelirse artçı selesini takabilirsin. delikler uydurulur. kurukafada led yok şu an hafta sonu ilgileneceğim onunla.[/QUOTE]
tamam dostum hafta sonu camurlugu aradan cıkarırız,led'leri ekledıgınde cok guzel olur,internette bir kuru kafa gormustum motora takılı sanırım adam fosforlu boya ıle boyamıs karanlıkta parlıyor gozlerde kırmızı kırmızı dehset bırseydi ))
Osbourne şöyle bol resimli ve güzel bir tanıtım bekleriz inşallah. Hatta 9000'lik modeli daha fazla bir incele neymiş ne değilmiş anlarız.
Arbetus o fotoğraftaki bıyıklı sen misin gerçekten ?
Ben seni daha önceki yıllardaki fotoğraflarınla (geçmiş sayfalardaki) gözümde canlandırıyordum. Yaşlanmışsın arkadaşım.
geçmiş olsun arkadaşım. ben mct min deposunu değiştirdiğim için elimde bir tane depo var. Almak istersen msne ekle konuşalım.
tamam dostum hafta sonu camurlugu aradan cıkarırız,led'leri ekledıgınde cok guzel olur,internette bir kuru kafa gormustum motora takılı sanırım adam fosforlu boya ıle boyamıs karanlıkta parlıyor gozlerde kırmızı kırmızı dehset bırseydi ))[/QUOTE]
ben bunu kum kalıpta aluminyum döküme çevirmeyi düşünüyorum. gözlerinin içine çakar koyayım diyorum.
Evet benim. Piyasa olgun seviyor neyapacaksın Geçen haftaya akdar uzun saçlarımda vardı ama kestirmek zorunda kaldım. :D Ama Amerikadaki kenar mahalle çetelerine mensup göçmen bir motorcuya benzememiş miyim
arbetus kardeşim ;
motor görünmüyor onun için bi yorum yapamadım . eminim iyi olmuştur ama bıyıklar yakıyor o kesin ve net
::pala::
Sağol kardeş. Ayrıntılı fotoları haftasonu ekleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:14 ----------
uğur abi çok uygun fiyata platinyum buji buldum sipariş ettim. deneyeceğim. randıman alırsam sanada tavsiye ederim.
Engin ürünü kargo ettim dişli, içlastik ve tel. Telleri inceledim çok kaliteli eski model jawalarda da kullanılıyormuş. kolay kolay kıramazsın dedi usta. 37 tane yolladım. bir tane yedek bu tür şeylere ihtiyacı olan arkadaşlar benimle irtibata geçsin. Dün yeni tip chopper far, arka balata, buji, ybn marka oringsiz zincir sipariş ettim. fiyatları çok makul.
MT üyelerine özel t-shirt hediye edilecektir.
Sipariş için ; http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=86468
merhabalar hakan bey bende bu tarz bir şeyler düşünüyorum benim istediğim kırmızı renk değil de sırf siyah yada siyah üzerine gri renkte olanı varmı ayrıca kışın motora pek binmem bu ürünü yazın kullanılabilirmiyim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)