Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ağustos 2009, 04:47
arkadaşlar öncelikle herkese çok teşekkürler.burada motorda oluşabilecek sorunları,İHMALLERİ,bakımı vb konuları araştırıp söylemissiniz.
çok sağolun daha motoru almadan sorunları vb olaylar hakkında bilgim oldu.HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN.LÜTFEN 3,5 KURUŞ İÇİN CAN GÜVENLİĞİNİZİ TEHLİKEYE ATMAYALIM ARKADAŞLAR
Reklamlar
-
27 Ağustos 2009, 02:17
arkadaşlar merhaba herkese ben mct almayı düşünüyorum fiyat ve görüntüsü gayet hoş.fakatbenim bir sorunum var bu benim ilk motorum olacak hayırlısıyla ama bu benim için nasıl bir başlangıç olur problem yaşarmıyım çokçok amatör bir sürücü olarak zor ve ağırbir makine olurmu benim için?önerilerinizi bekliyorum cruiser tutkunları tecrübelerinize dayanarak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
-
27 Ağustos 2009, 12:16
teanofı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba herkese ben mct almayı düşünüyorum fiyat ve görüntüsü gayet hoş.fakatbenim bir sorunum var bu benim ilk motorum olacak hayırlısıyla ama bu benim için nasıl bir başlangıç olur problem yaşarmıyım çokçok amatör bir sürücü olarak zor ve ağırbir makine olurmu benim için?önerilerinizi bekliyorum cruiser tutkunları tecrübelerinize dayanarak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Korkmadan alabilirsin.Bakma motor gösterişli ama alışınca kullanımı kolaydır.Zaten 2 haftada da alışırsın.Motorun ağırlığı normal bir motora görede 25 kg daha fazla buda büyük bir rakam değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 AM ----------
Bu arada yoldaşlar İstanbuldaki mct cilerin oluşturacağı bir ramazan yemeğinde toplansak güzel olmaz mı?
Fikirlerinizi yazın güzel bi akşam yemeği yiyelim birlikte.
http://img18.imageshack.us/img18/6691/mzaresmim.jpg
-
27 Ağustos 2009, 17:14
YARDIM EDİİİİİİİNNN !!!!!!!!!!!!!
Merhaba arkadaşlar servis problemi yaşiyorum ve daha yeni aldım mct yi iiyi bir mondial servis onerebılırmısınız istanbul avcılar sefakoy ıkıtellı vs. baska yerlerdede olabılır lutfen yardımcı olun cok sınırlerım yıprandı .....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 PM ----------
hee bide herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
-
27 Ağustos 2009, 19:01
MONDİMOTOR - ÖMER ARAS
İKİTELLİ ORG. SAN. BÖLGESİ DOLAPDERE SAN. SİT. 22 ADA NO.19 İKİTELLİ KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Tel : 0 212 671 64 66 - 0 212 671 64 68
mondiali ararsan servis öneriyorlar
eyüb adlı üyeden alıntı
YARDIM EDİİİİİİİNNN !!!!!!!!!!!!!
Merhaba arkadaşlar servis problemi yaşiyorum ve daha yeni aldım mct yi iiyi bir mondial servis onerebılırmısınız istanbul avcılar sefakoy ıkıtellı vs. baska yerlerdede olabılır lutfen yardımcı olun cok sınırlerım yıprandı .....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 PM ----------
hee bide herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
-
28 Ağustos 2009, 10:12
çok sağol biliyorum orayı aslında tşkrlr
-
28 Ağustos 2009, 18:03
Arkadaşlar bende yeni MCT kullanıcısıyım scooter tarzı otomatik vitesli çok motor kullandım ilk defa vitesli motor denedim ve kararı MCT de kıldım...gayet kullanımı basit süper bir makine ne kadar ağır görünsede çalıştıktan sonra seri bi o kadarda kullanışı hızlı bir motor.
-
28 Ağustos 2009, 18:10
-
29 Ağustos 2009, 18:08
Alınık mct arıyorum..düşük km li satmak isteyen olursa P.M. atarsa sevinirim..
-
29 Ağustos 2009, 18:16
osbourne adlı üyeden alıntı
Alınık mct arıyorum..düşük km li satmak isteyen olursa P.M. atarsa sevinirim..
Hayırlı olsun vitesliye geçiş yapaçaksın
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
29 Ağustos 2009, 20:03
-
29 Ağustos 2009, 20:52
Evet abi, sonunda baskılara dayanamadım
İkinci el alacağım için motoru tanıyan bilen birisiyle almaya gidebilsem iyi olacak aslında..
Belki bana yardım etmek isteyen birisi çıkar buradan
Birde motoru alınca ilk etapta nelerini kontrol etmeliyim? Ne önerirsiniz?
Yani debriyaj telidir, gaz telidir, bujisidir, aküsüdür
Valla bildiğin iyi bir ustaya göstermelisin
Benim gittiğim bir usta var üsküdarda
Yinede alacaksan sıfır al derim
-
29 Ağustos 2009, 22:32
ugurapay adlı üyeden alıntı
Valla bildiğin iyi bir ustaya göstermelisin
Benim gittiğim bir usta var üsküdarda
Yinede alacaksan sıfır al derim
700 km de bir tane buldum..bakalım şu bendekini hayırlısıyla bir satayım pazartesi..
-
30 Ağustos 2009, 01:09
dişli
arkadaşlar dişli değiştirmek isteyenler z.burnunda adnan şensesin benzin istasyonun karşısında bir motorcu var. oraya giderseniz anında halleder
-
31 Ağustos 2009, 12:13
_lethe_ adlı üyeden alıntı
cevap için cok tesekkur ederim göktax =) bana bir depo bile aylık rahat yeter=) ben istedigim seyleri bir mesajda aldım cidden=) peki forumda izmirden mct sahibi birileri varmı? nerden alabilirim yada en azından nerden almayı dusunebilirim bir fikir veririlerse sevinirim=)
izmirin neresindensin karşıyakaya yakınsan anadolu caddesinde var..ordan al..bizde yarın abimle gidip mct bakcaz beğenirsek yarın alıcaz
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
-
31 Ağustos 2009, 19:57
700 km de bir tane buldum..bakalım şu bendekini hayırlısıyla bir satayım pazartesi..
Km güzel
fiyatı ne kadar
-
31 Ağustos 2009, 23:41
Km güzel
fiyatı ne kadar
oluruna 1750 diyor..çok az değil mi?
kıllandım yani..
-
01 Eylül 2009, 08:36
oluruna 1750 diyor..çok az değil mi?
kıllandım yani..
Fiyat güzel
Yapacağın masraf :Arka jant tellerini komple değiştireceksin rahatın için
İlerde Debriyaj balatalarını değiştireceksi hondanın ki ile Rahatın ve yumuşak bir kullanım için .
İkinci vites dişlisi biraz sorunlu nadirende olsa birden ikiye geçtiğinde boşa düşer ama sorun olmuyor nadiren atıyor
İlk zamalarda titreşim fazla daha sonra rahatlıyor.
Yedek parça bol ve ucuz
Alternetör kapağının ordan hafif ya sızıntısı var çok basit bir şekilde hallediliyor
http://www.mondialmotor.com.tr/MODEL...-MODELLER.html
-
01 Eylül 2009, 09:53
Fiyat güzel
Yapacağın masraf :Arka jant tellerini komple değiştireceksin rahatın için
İlerde Debriyaj balatalarını değiştireceksi hondanın ki ile Rahatın ve yumuşak bir kullanım için .
İkinci vites dişlisi biraz sorunlu nadirende olsa birden ikiye geçtiğinde boşa düşer ama sorun olmuyor nadiren atıyor
İlk zamalarda titreşim fazla daha sonra rahatlıyor.
Yedek parça bol ve ucuz
Alternetör kapağının ordan hafif ya sızıntısı var çok basit bir şekilde hallediliyor
http://www.mondialmotor.com.tr/MODEL...-MODELLER.html
Uğur abi balataları değiştirmenin belli bi km si varmı yoksa ses çıkarıp haber veriyomu bu arada benim motor 1250 km de sanırım daha var
bu arada gunaydın abı
-
01 Eylül 2009, 12:21
selam arkadaşlar ben manisadan mustafa mct 250 mondial motorum var fakat üstün zekaya sahip olan bir servisyok motorum 2. viteste giderken boşa geçiyordu arkadaşım denizlide servise vermiş 15,20 gün kulandıktan sonra sağ motor pistonu koptu silindir ve krank darbe aldı 700ile 800 tl arasında masraf çıktı fakat yedek parçasıkıntısı çekiyorum tedarik için önere bileceginiz fiyat uygunlugu bulunan yerler tavsiyeniz olurmu yardınlarınız için şimdiden teşekürederim sarsilmaz_45@hotmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler