Anlaşıldı merkez..
Anlaşıldı merkez..
ulen kalan iznimde sinop a gitmeyi düşünüyorum motorla. Sırf size inat ankaradan geçicem. Bakalım gene toplanabilecek misiniz?? :D
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
beklerız beklerız bızım coper lerınde zaten bıraz ayar falan gereklıydı
bugun sabah 6da yola cıktım polatlıdan ıznım bıttı ankaraya ıse geldım otabandan ıbreyi 100e dayadım yokuslar harıc hep sabıt durdu derileride cektım yolda nasılda dıkkat cekıyor ya arablardan her gecen bakıyordu
Salihim yapmışın yine yapacağını Akşam kulaklarımızın pasını bir silelim kardeşim.
Arbetus, Naci hocam ile kulağını çınlattık. Lakin seni Ankara'da görmek bizi ziyadesiyle memnun eder. Bekleriz, başımızın üstünde yerin var.
Abiler motorun 5.vitesinden hiç memnun değilim.
4. vitesle 5. vites neredeyse aynı ölçüde, yani vitesi 5 e atınca motor rahatlamıyor.Buna çare bulmam lazım.Çünkü motoru genelde uzun yolda kullanıyorum ve moto 100kmH da çok bağırıyor.
arka dişliyi 32 ye düşürdüm ama yine nafiile, aklımda vites dişlisini büyütmek var ama motorcuda o olmaz diyor, başka bir motorcuda olur diyor anlamadım gitti....HELP ME...
http://img18.imageshack.us/img18/6691/mzaresmim.jpg
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
abi aksam caddede yıne cılgın gıbı gozuken fakat efendı kısılıgımızı zedelemıyecek sekılde kastıracagız ortalıgı :ses ısınde goktay abi bizi bastıracak gıbı ama benımkıde senı bastırabılır bakarsın belkı bı bober gelır hepımızınkını bastırır 100le gıderken benım motorda cok bagırıyor ama sagını solunu ıyıce sıktıktan sonra &90 tıtresım azaldı sımdılık sadece hafıften gıdıklıyor
Slm MaCiT'e gönül vermiş arkadaşlar
1000 km devirdim bugün tıkır tıkır nazarlardan saklasın
bu ön taraftaki nikelajlardan devir yükseldikçe gelen tırrrrr sesi çok rahatsız edici. dün gece söktüm komple nikelaj kısımları ve eriyen silikon yaptım depo ile arasında bir sürtünmedir diye ama ses hala kesilmedi vidaları sıkarken kırıcam diye korkuyordum. kırılırsa kırılsın deyip sıktım vidaları ama hala sesi kesemedim. ses başlayınca nikelajlardan önden asılıp kendime doğru çekince ses kesiliyor. tavsiyesi olan arkadaşlar bekliyorum.
Günaydın bu sabah işe bobber ımla geldim. bayağıdır gelmiyodum biraz paslanmışım.eski zamanımdan yavaş kaldım
Günaydın arkadaşlar dün akşam yine güzel bir buluşma daha yaptık. Fotolar daha sonra gelecek. İmkan olursa birde video var.
Az sonra
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Kardeşim kusura bakmayın yaa size katılamadım keçiörende olmama rağmen sıkıntılar peş peşe gelinde insan da hiç bir şey kalmıyor pazar gününe bi gezi ayarlayalımda gezelim hacım yaa en boş zamanım pazar günleri ne zamandır heveslendim olmadı benim en büyük hayalim uzun yol yapmak ama seneye alanya düşünüyorum bakalım nolcek
Salih06 dostum dün akşam o kadar çaba sarfedilen resimler nerede? :D
Umarım Ankara MT sayfasına da koyarsınız.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
dun cok guzel ve gayet keyıf verıcı hem bır bulusma oldu bycarızma katılmasan bıle 5 dakıkada olsa meraba demek ıcın ugrayabılırdin...sureklı bulusalım dıyosun ama daha hıc bı katılım gerceklestıremedın
dunden bıraz bahsedıyım saat 9da bulustuk sonra dogukan kuragen ben ve goktax bıraz akvaryum onunde durduk sonra yozgat bulvarına gıttık orda uzun bı muahbbetten sonra saat 12 oldu bıraz orda turladık ve cıflıkge gıtmeye karar verdık cıflıkte bısıler yedıkten sonra gerı donduk ve kuragenı bıraktık sonra sırayla herkes evıne bırakıldı sonrakı bulusmayıda cumartesı dıye dusunuyoruz herkese cok tesekkur edıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------
gursel abi resımlerden baska vıdeoda var onları oktay abı halledecek resımler ıcın ne cektıgımızı sen biliyorsun resımler gelıcek hatta dur ben 2 tane kendı cektıgımden ekleyeyım selamlar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)