Doğrusunu yapmışın Salihim. Bu gün bendenizin işi yatar dostlarım. Akşam bir dostun düğünü varmış Pazar sabahı kısmet olursa Sivas yolundayım, salı burdayım. Yine haberleşiriz, akşam için aman dikkat! Gözlerinizden öperim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 PM ----------
Bu arada şu İstanbul ekibiyle Abant'da buluşalım derim. Tabi İstanbullular gelirse
Hooorrrrnnnn !! Vay Ankaranın chopper'a gönül veren milleti selamlar olsun tanıştığımız ve tanışacağımız dostlarımıza... Fotolar +10 numara göürşmek üzere ;)
Bekleriz Zihni. Kalbimiz dost bilen herkese açık...
evet beklerız kuragen abi saglık olsun.. dun aksam goktas abıyle bulustum 12 ye kadar muhabbet ondan sonra onlara gıttık goktax abının abısı motor uzmanı benım tesısatı yenıledı.. gece saat 2de bizim eve geldık 2-30da anca ayrılabildik yıne super bı geceydı.. tabı sen suan yolda oldugun ıcın yazdıklarımı okuyamayacaksın goktax abı selamlar salı gunu yenıden toplanırız galıba yenı kısılerde gelebilir yer belli etlik akvaryum onu
Selam saygı bizden Onur abi buluşmamıza geldiğin bizleri şereflendirdiğin için çok teşekkür ederim.
Çok doğru söyledin Gürkan abi katılmak isteyen herkez arzu ettikleri zaman buluşmalarımıza katılabilir
Aleyküm selam kardeşim. Salı günü gece nöbetim var ama siz buluşursanız ben de başka zaman size katılmaya çalışırım
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Aradaslar ıyı gunler mct arka canttan arıyorum celık jant alıpta kenarda duran yada ardkasında esınde dostunda bıldıgı olan varsa yardımcı olursa sevınırım...0554 610 08 53 bklıorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 AM ----------
Kac gundur sıteye yazıorum hıckımse yazdıklarımı gormuor sanırım sebebını anlkıyamad
Maşallah Forum Canlanmış eski günlerine dönmüş
Şimdi Ankarada olmak vardı
Nihayt arka kuyruğu kestim. Artık geriye dönüşsüz tek kişilik oldu. Birde ufak istanbul turu attım. Giderken bir minibüs dolusu insanın alkış ve tezahüratları ile e-5 i geçtim. Koltuğum olmadığı için fazla hızlı gitmedim. Beni sollayan her araba bu güdonla nasıl sürdüğümü tartışıyorlardı el hareketlerinden anlayabiliyorum. Dönüşte de 131 doğan daki elemanların alkış ve tezahüratları ile günü bitirdim
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Mondial 250 MCT sahibi arkadaşlar
Ben mondial ZAT 150 formu üyesiyim..Sizlerden bir ricam olacak.....Ben motoru çokça market ve pazar alışverişlerinde kullanıyorum..Arka 42 Lt lik çanta var ama yetersiz kalıyor..Sağa ve sola MCT nin çantalarınından takmak istiyorum....Fakat çevremde MCT olmadığı için çanta ölçüleri elimde yok....Şipariş etsem , olmadığı taktirde 150 tl boşa gidecek...
Bu sebepten sizlerden ricam........ MTC yan çantasının , en , boy , ön yükseklik ve arka yükseklik ( yatay açıyı çizebilmem için ) ölçülerini yazabilirseniz sevinirim..
Koli kartonundan bire bir örneğini yapıp , arka seleye bağıntı yerlerine ve görünüşüne ve stop ve sinyal lambalarını kapatıp kapatmayacağına bakmak istiyotum....
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Kazasız , masrafsız ve keyifli sürüşler..
ARBETUS ,Arkadaşım ilgine teşekkür ederim..
Fakat deri veya vinil tipi çantaları epey araştırdım.Fakat bu tip çantalar cooper larda güzel duruyor Benimki Max Scooter ..Scooterlerde yapmacık gibi duruyor..Epeyce bir yan çatada ( İnternet te ) aradım fakat çok pahallı ve büyük geldi...Deri veya VİNİLLER toz tuttuğu için pek tercih etmiyorum.. Teşekkür ederim..Sağol..
deri yada vinil değil bahsettiklerim. textil su geçirmez kumaş.
http://www.sahibinden.com/armode_sof...XQQdisplayitem
bahsettiğim ürün bu. araştırırsan uygun fiyatlı bulabilirsin.
Arkadaşlar yarın (Çarşamba) akşam yeni bir buluşma düzenlemeyi düşünüyoruz. Şimdiden 3 kişiyiz. Gelmek isteyen arkadaşların katılımlarını bekliyoruz. Programı buluşma esnasında oy birliği ile belirliyoruz. Kimseyi zor durumda bırakmadan şartlar dahilinde hareket edilecektir. Buluşmalarımız genellikle uzun sürmekte fakat işi olan veya vakti sınırlı olan arkadaşlar kısa süreli de katılabilir. Önemli olan kaynaşmak eğlenmek.
Buluşma yerimiz 05.08.2009 saat 21:00 Etlik Akvaryum önüdür.
Saygılar.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)