Ya kardeşim nöbetten çıkmışım hava 30 bilmem kaç derece Motor da malum ikiz yatak gibi geriye birtek şey yapmak kalıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 PM ----------
Akşam 9 'da Etlik Akvaryum 'da görüşmek üzere
Akşam ordayım.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
arkadaslar bızz 4 uye aksam etlik te kesın olarak bulusuyoruz bugun ankarada olupta katılmak ısteyen herkes saat 9 da akvaryumun onune gelebilir...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Selam millet
Motorum son zamanlarda biraz bağırıyordu
ne oldu diye merak ederken karbürotör manifoltların çatladığını gördüm
dün onları değiştirdim
mübarek saat gibi oldu ne ses var nede seda motorda
motorda sesten hoşlanmadığım için
daha önce kerata homurdanıyordu
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Açıkçası böyle birşey süper olur; hem artık motoru ciğerine kadar tanıyan biri olarak senin tarafından test edilmişte olur. Dur bakalım benim ustadan bir haber çıkmazsa bir planlama yaparız birlikte; ya ben seni işten alır götürürüm ya motoru çalıştırıp sana getiririm (üzerindeki aküyü söktüm ama jumpstarter denilen harici akü gibi bir aletle çalıştırabiliyorum motoru). Hem akü sorunumu halletsem bile motoru sana getireyim de sen belli bir süreliğine bir test et benim motoru..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Mt de daha öncede yazmışlardı motor ustası hakkında pek ilgilenmemiştim gecenlerde yine adamı met etmişler
dur şansımı bir deneyeyim dedim gittim
Adam hakikaten ustaymı birde hızlı pire gibi maşallah
Üsküdarda Ferhat usta
Valla tavsiye ederim
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Bu arada dün akşam 5 cruiser motosiklet Etlik'in altını üstüne getirdik Güzel bir gezi daha yaptık. Yine tanışma ve sohbet ağırlıklı bir buluşma oldu. Fotoları işte olduğum için şimdi ekleyemiyorum ama sağolsun abim benim nikim ile öğleden sonra ekleyecek.
Katılan arkadaşlara teşekkür ederim (Ben- Salih - Onur- Doğukan ve Gürkan(Kuregen) abi).
Saygılar.
işte resimleriniz.
bir tane daha
işte bizde geldik
Onur - ben- sALİh - gürkan abi - doğukan
Güzel geceydi katılanlara tekrar teşekkür ediyorum.
hakıkaten cok guzeldi... kimseye rahatsızlık vermeden meraklı gozler arasında gezen 5 cooper ın arasından bır tanesı olmak super bi duyguydur tanısma agırlıklı olan bulusmamız cok samımı gectı ınsallah surekli boyle olur goktas abi aksam yanına geliyorum bende katılanlara cok tesekkur edıyorum
uyu isanbul uyu. Bak ankara atağa kalktı biz hala buluşacaz. Bua rada sizin orda benizn daha pahalı galiba
Abim fotoları eklemiş teşekkür ederim. Salih akşam aynı saatte aynı yerde buluşur bize geçeriz kardeş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------
Orada ne kadar bilmiyorum ama Burada 3.25 'e çıktı yeniden. Pompacı abiden rica ettik foto çek diye oda özellikle tabelayı çekmeye uğraştı. Bedava şipşak yok reklamımız olsun diye
abi ankara ekıbı olarak gercekten masallahımız var.. merak etme senıde bolca andık boberınıde bugun sende bıze katılırsın belkı goktas abı ben bugun ıs cıkısı dukkana gooturucem ııce bı sagı solu sıktırıcam zaten bırde sen zıncır ayarı cektıgın zaman 1100 harleye tas cıkarıcak ınsallah
İşte ekip... Gerçekten çok güzel bir geceydi. Hepinizi yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bu arada akşam aynı yerde olmaya çalışıcam.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)