Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2009, 15:49
arkdaslar benım motor daha cıkmadı ya napıyorlarsa bunlar inş bugun cıkarda kavusum motoruma hafta sonuda goruselim kaynasalımda birbirimizede yardımcı olabilcemiz konular olur sırtımızda yere gelmez servislerdende kazık yemem :D
Reklamlar
-
29 Temmuz 2009, 16:08
turgayonur adlı üyeden alıntı
arkdaslar benım motor daha cıkmadı ya napıyorlarsa bunlar inş bugun cıkarda kavusum motoruma hafta sonuda goruselim kaynasalımda birbirimizede yardımcı olabilcemiz konular olur sırtımızda yere gelmez servislerdende kazık yemem :D
hangi serviste bugun aksam kesin bir bulusma yapacaksak mesaj gonder goktas abıye bı soraym bugun nobetı vardı galıba baska gelen yokmu ya aksam
-
29 Temmuz 2009, 16:20
Salih bu akşam biraz zor olabilir. Ama yarın ben müsaitim. Bu arada servis işine dikkat. Ben Yiba'dan aldım. Ama oradan aldığıma pişman oldum. Şimdi Sincan'da bi servisle görüşüyorum. Bizim yeni olduğumuzu bildiklerinden fiyat extra oluyor, haberiniz olsun. Bilen birileri ile gitmek lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------
Kuregen, Salih, Bycarisma, Turgay, Göktax başka ekleyen varsa lütfen yazsın. Bu arada özelden mesaj ile telefon numaralarını gönderirseniz sevinirim.
-
29 Temmuz 2009, 16:37
servisten istedim motoru şlimdide bilmemnesi deişmesi gerekio dediler 110 liraymıs oda bnde istedeim toplayın motoru getririn dedim beceremediler serefsizler bir hafta oldu ya
-
29 Temmuz 2009, 17:07
turgayonur adlı üyeden alıntı
servisten istedim motoru şlimdide bilmemnesi deişmesi gerekio dediler 110 liraymıs oda bnde istedeim toplayın motoru getririn dedim beceremediler serefsizler bir hafta oldu ya
isin gercekten zor bu yetkılı servıs mı acaba allah dusurmesin bu mereti net olarak arızası ne ıdi
-
29 Temmuz 2009, 18:20
Arkadaşlar İstanbul da hiç MCT sahibi yok mu? Toplanalım, gezi planlayalım.
-
29 Temmuz 2009, 18:49
feryth adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar İstanbul da hiç MCT sahibi yok mu? Toplanalım, gezi planlayalım.
Olmaz mı
Bende gaziosmanpaşadayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------
ARBETUS adlı üyeden alıntı
tam olarak öyle değil. biraz karışık. çünkü uzaktan çalıştırma muhabbeti falan var. o biraz karışık benim alarmım çekmecemde duruyor. elektrik tesisatı ile uğraşmayı pek seven biri değilim
Abi bana uzaktan çalıştırma lazım değil, sadece alarm olsa yeter.
O zaman nasıl olur....
http://img18.imageshack.us/img18/6691/mzaresmim.jpg
-
29 Temmuz 2009, 20:24
Merhaba;
250 Mct için uygun fiyatlı motor bloğu arıyorum, servislerde ve tamircilerde uçuk fiyatlar aldım, motorumu yeni aldığım ve arkasından kaza yağtığım için verilen fiyatlar bütçemin çok üzerinde.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Motor bloğumun sağ kısmında kırık var ve kaynak tutmayacak derecede değiştirmem gerekiyor.
Şimdiden Teşekkür ederim..
-
29 Temmuz 2009, 20:26
tool adlı üyeden alıntı
Merhaba;
250 Mct için uygun fiyatlı motor bloğu arıyorum, servislerde ve tamircilerde uçuk fiyatlar aldım, motorumu yeni aldığım ve arkasından kaza yağtığım için verilen fiyatlar bütçemin çok üzerinde.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Motor bloğumun sağ kısmında kırık var ve kaynak tutmayacak derecede değiştirmem gerekiyor.
Şimdiden Teşekkür ederim..
kaliteli bir tornacıya götür parcayı hallederler ;) nerden bulucan bloğu yoksa
-
29 Temmuz 2009, 20:53
bycharisma adlı üyeden alıntı
Ben vereyim 75 e arka jantı dedim istemedin kardeşim daha ucuza nerde bulacan hem tamir mamir görmüş bişi değil gayet sağlam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
Hacım önceden bildirmen lazımdı benim motor serviste ayrıca yağ kaçırıodu bakalım napcaklar baya yağ kaçırdı bıktım valla tam düzene girdi derken başka bişiler çıkıo bi gün gezi ayarlayak kopalım şef haber ver hafta sonuna felan
YArın kargo yaparmısn jantı.adres versem
-
29 Temmuz 2009, 23:42
salih06 adlı üyeden alıntı
evet isteyen herkes gelebilir abi mesaj attım sana
aksam goktax abi ile bulustuk bulusmaya gıderken yolda bı mct gordum yolda durduk konustuk derken oda benle goktax abının yanına geldı 9 da bulustuk saat 12-30 cıvarında ayrıldık super oldu aksam caddede 3 motor falan anlatılmaz yasanır... goktax abı bıze zaman ayırdıgı ıcın tesekkur ederım...
Evet kardeş çok eğlenceliydi. Salih kardeşim Doğukan ve ben 3 MCT Etlik 'te kimseyi rahatsız etmeden tehlikeye düşürmeden kısa ama çok keyifli ve bol muhabbetli bir buluşma gerçekleştirdik. Ani olduğu için foto çekemedik ve diğer arkadaşlar katılamadı ama daha sonra inşallah planlı olarak daha çok katılımla tekrar buluşuruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------
ARBETUS adlı üyeden alıntı
uzun bi aradan sonra nihayet motorumla aynı karedeyim
Resimlerde koltuk egzos ve ön çamurluklar yok. onlarda geçen hafta takıldı.
Bobber projemde sakin adımlarla ilerlemekteyim. büyük bir kısmını tamamladım.
Bir çok kullanıcı beğenmeyebilir. ama bobber bir yaşam tarzıdır. chopperın atasıdır. yapması binmesi sürmesi çok keyifli. Heleki insanların kendi aralarında harleye bak be diye başlayan konuşmalara kulak misafiri olmak. ya da araç sürücülerinin camlarını açıp kardeş bu ne marka diye sorması dikkat çekmek güzel bir duygu.
Abi makina çok canlı olmuş güle güle kullan. Yalnız merak ettim gidon çok yüksek gibi kullanış olarak nasıl acaba
Tecrübe etmek isterdim
-
30 Temmuz 2009, 00:15
Tamam. Yarın akşam inşallah yanınızdayım...
-
30 Temmuz 2009, 01:12
Kuregen adlı üyeden alıntı
Tamam. Yarın akşam inşallah yanınızdayım...
Güzel bir buluşma daha yapalım. İnşallah katılım çok olur arkadaşların işleri çıkmaz net saati belirleyelim ki kimse madur olmasın yarın haberleşiriz.
-
30 Temmuz 2009, 09:20
GÖKTAX adlı üyeden alıntı
Evet kardeş çok eğlenceliydi. Salih kardeşim
Abi makina çok canlı olmuş güle güle kullan. Yalnız merak ettim gidon çok yüksek gibi kullanış olarak nasıl acaba
Tecrübe etmek isterdim
kullanış genel oalrak çok rahat helei sırtınıda arkaya verdin mi uyumaman için bi nedenin yok uğurapay, player77, jakoben ve diğer tüm istanbul mct tayfası bu hafta sonu toplaşak bir yerlerde
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
30 Temmuz 2009, 09:26
Ben bu hafta sonu yokum istanbulda
Başka bir zamana inşallah
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
30 Temmuz 2009, 10:18
Herkese Gunaydin Arkadaslar;
Dun'den itibaren benimde bir mct'tem oldu. Motor gayet hosuma gitti gidisi rahatli konusunda beni memnun etti.
-
30 Temmuz 2009, 11:18
GÖKTAX adlı üyeden alıntı
Güzel bir buluşma daha yapalım. İnşallah katılım çok olur arkadaşların işleri çıkmaz net saati belirleyelim ki kimse madur olmasın yarın haberleşiriz.
bugun aksam saat 9 da etlıkte bulusalım bırı daha var bana mesaj attı oda katılacak.. sımdılık 4 kisiyiz sanırım gelmek ısteyenler mesaj yazabilir
-
30 Temmuz 2009, 12:06
Barış ben hala yeni bir akü almakla meşgulüm. Ben Gebzeye gece geç vakit gelip sabah erken çıkınca seninle görüşme fırsatımız olmadı ve daha sonra seninle akü alabileceğim yer konusunda tekrar bir görüşmemiz olmayınca akü konusunda bir gelişme olmadı. Ben de Florya sanayide arabamın ustası olan arkadaşla konuşurken akücü bir arkadaşından 40ytlye 12v 7A ya da 12V 9A bosch akü bulabileceğini söylemişti bu aralar ondan haber bekliyorum. Neden bu kadar geç kaldı dersen suç tamamen bende; iş güç yüzünden üstüne düşmediğimden geç kaldı. Dolayısıyla akü olayım halledildikten sonra bir haftasonu Avrupa yakasının sahil kesiminde yapılacak bir buluşmaya katılabileceğimi düşünüyorum.
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
-
30 Temmuz 2009, 12:48
mct lerın onu ayaklıkları fren vb aparatları ayarlanabiliniyormu... bırde benım ayaklıklar sakır sakır ses yapıyo baktım sekmanlı sıkılıcak bıyerı yok cozumu nedir acaba
-
30 Temmuz 2009, 13:43
JAKOBEN adlı üyeden alıntı
Barış ben hala yeni bir akü almakla meşgulüm. Ben Gebzeye gece geç vakit gelip sabah erken çıkınca seninle görüşme fırsatımız olmadı ve daha sonra seninle akü alabileceğim yer konusunda tekrar bir görüşmemiz olmayınca akü konusunda bir gelişme olmadı. Ben de Florya sanayide arabamın ustası olan arkadaşla konuşurken akücü bir arkadaşından 40ytlye 12v 7A ya da 12V 9A bosch akü bulabileceğini söylemişti bu aralar ondan haber bekliyorum. Neden bu kadar geç kaldı dersen suç tamamen bende; iş güç yüzünden üstüne düşmediğimden geç kaldı. Dolayısıyla akü olayım halledildikten sonra bir haftasonu Avrupa yakasının sahil kesiminde yapılacak bir buluşmaya katılabileceğimi düşünüyorum.
Abi gebze uzak geliyorsa fulya da red zone var adaşımdır. gebzeden benim gönderdiğimi söylersen yardımcı olur sana.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler