Selam arkdaslar motoru komple yenı yaptırdım sıfır sanzuman pistonlar falan degıstı motorcu yagı koydu 3 4 gun gec sonra gel yenı yag koycaz dedı sızce hangı marka yag koydıryım ve 10 40 mı koyduryorum yoksa baska konulcak yag varmı
Selam arkdaslar motoru komple yenı yaptırdım sıfır sanzuman pistonlar falan degıstı motorcu yagı koydu 3 4 gun gec sonra gel yenı yag koycaz dedı sızce hangı marka yag koydıryım ve 10 40 mı koyduryorum yoksa baska konulcak yag varmı
abicim otomatik vitesden bahsettiğim zaten scooter ayrıca tavsiyen için sağol
[B][I][U]TEK RAKİBİM THY[/U][/I][/B]
Selam arkadaşlar, motorunuzun KM sini ve vibrasyon sicilini öğrenebilirmiyim? Ehliyete çok az kaldı artık gün sayıyorum bizimkileri de ikna etmişken şu mct'mi kapayım diyorum Topiğin bi 400 sayfasını okudum devamını okuyamadım bunaldım artık :D 400. sayfaya kadar vibrasyon problemi haricinde kafama takılabilecek sorun görmedim. Kimisininki 1000 km bakımından sonra sıfıra yakınlaşmış kimisininki değişmemiş. Sizinkiler ne durumda ?
Alışman biraz zaman alabilir ama çok zorlanacağını sanmıyorum sonuçta araba mantığı ile kullanılıyor. Önemli olan denge oda zamanla oturur. Boş bir alanda çalışarak tecrübe kazandıktan sonra trafiğe çıkarsın.
100 km'den sonra titreşim olduğu doğru ama çok fazla değil her zamanda yüksek hızla seyretmeyeceğimiz için çok fazla problem olacağını sanmıyorum.
tüm dostların kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim
TECRÜBE, İNSANIN YEDİĞİ KAZIKLARIN TOPLAMIDIR!!!
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
250MCT mi salı günü ödemesini yapıp çarşamba günü teslim alacağım. Biraz geç de olsa istediğim motora kavuşucam. Ama rengine karar veremiyorum. Kırmızı veya Gri olacak. Aslında siyah istiyorum ama fabrikada yokmuş galiba. Siyah olan bir yer varsa söylerseniz sevinirim. Birkaç kısa sürüşten başka motora binmişliğim yok ama kısa sürede kavrayacağımdan eminim. Sıfır alacağım, iyi öğrendikten sonra seneye daha üst modelini almayı düşünüyorum. Önerileriniz varsa paylaşmanızı çok isterim. Şimdiden teşekkürler. İyi kandiller.
vidanın olduğu yerde çatlak vardı ağaz tarafında motorun inmesi kaçınılmazdı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 AM ----------
Yaz için tercih edilen 15-50 ama 10-40 kullananda var genelde servisin dediğinden çıkmican denileni yapmayınca mutlaka sorun oluo yağdan dolayı motor kitlemesi felanda olabilio.
feryth abicim 250 mct de gri daha şekil duruyor kırmızıyı nedense cruıser tarzı motor larda pek güzel bulmuyorum
[B][I][U]TEK RAKİBİM THY[/U][/I][/B]
Rüzgarlıgı ne kadara yapTırdın bende yapcam :D
Dün akşam boş dükkanın ışığı açık kaldığından 22.00 da dükkana gittim.Aklıma birden motoru içeri sokup aklımda olan eksoz açma olayını denedim.Eksoz deliğinin etrafını matkapola delerek ortadaki boruyu çıkardım ve ses o kadar tok ve tatlı olduki, İnsan choppera bindiğini anlıyor.
http://img18.imageshack.us/img18/6691/mzaresmim.jpg
selam arkadaslar mondial 2010 yazına 400 cc chopper cıkaracakmıs bilgisi olan var mı?. mct 400 mu geliyor acaba?
arkideşler gazdan elimi cekince cok rahatsız edici zincir sesi alıyorum çözüm önerisi olan var mı?
Arkadaşlar dün itibariyle 18.000 km'yi devirmiş bulunuyorum Hepinize kazasız sürüşler dilerim
tesekkur ederim gecelerin efendisi. hayırlı olsuun göktax. darısı basımıza. kazasız belasız sürüşler.
ben yeni mct kullanıcısıyım 1000 km devirdim ama motor hız olarak 110km geçmiyo tabiki bu hız motoru değil biliyorum ama 250cc lik motora görede az değilmi ?? ayrıca motor 90km geçince çok titremeye başlıyo sizc bu normalmi yardımcı olursanıx sevinirim şimdiden teşkrler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)