GÖKTAX adlı üyeden alıntı
Sorununun hallolduğuna sevindim. Parayı önceden verip daha sonra garantiden almak akıllıca olur fazlada bi para tutacağını sanmıyorum en azından motoru boş yere haftalarca yatırmamış olursun.
Sezonun en iyi zamanı yetişir moturun inşallah
inşaallah yetişecek, servisle görüştüm yarın yapacaklar bi aksilik çıkmazsa motoru..
zeytinburnunda oturuyorum burda Mert Motor var fakat hiç yardımcı olmuyorlar ben de bağcılardaki İKİLER'e götürdüm motoru. saolsunlar ilgilendiler, inşaallah yarın yapılacak motorum.
Bağcılardan zeytinburnuna gelirken hipotromun önünde kaza yaptım.. Önümde giden kamyon aniden durdu, stop lamlarıda yanmıyordu, sola kırdım, öküz şoför sola dönecekmiş önüme kırdı sonra sinyal veri. tabi ben freni koyunca kaydım, motor yattı ben ayakta kaldım, çok şükür bişey olmadı,
motorun direksiyonu biraz yamuldu en yakın yer Mert Motor olduğundan oraya gittim. direksiyonu düzeltmek için ben 100TL istediler. prese girecekmiş falan filan. tam tokatçılar. yaptırmadan çıktım başka biustaya gittim eliyle düzeltti. vidalar gevşemiş o yüzden yamulmuş. 5TL aldı.
Evet arkdaşlar ne acı ki Yetkili Servis Mert Motor (Zeytinburnu) 100TL istedi.
Normal bir tamirci Hasan Usta (Zeytinburnu - BEDAŞ karşısı ) 5TL aldı işi bitirdi.
bunları buraya yazmamın sebebi sizde gidip dolandırılmayın. Biraz işten anlamadığınızı fark etsinler yandınız.