2 yılı aşkındır 250 mct bende ve ben değişen parçaları sizinle paylaşayım dedim aslında bunların hepsini ayrı ayrı zamanlarda aldım yaptırdım motor toplatma hariç kışın başlarında motor indirteyim bir bakım yaptırayım dedim aslında sadece yağ tapasının olduğu yerde çatlak vardı onun için motor inmişti ama aynen şöle oldu.
*Motor indi yağ tapasının olduğu yerdeki çatlak kaynak oldu.
*vites hilallerinin takımı değişti vites bazen geçmekte güçlük çekiyodu halen güçlük çekio.
*motor toplanırken alınan takım contaları
*1 çift buji
*manifolt lastiği 1 takım
*karburatör lastiği komple filtre kutusuyla beraber.
*karburatör motoru topladıktan sora garip gurip çalıştı karburatör değişti aman servisten almayı düşünmeyin piyasada yan sanayisini buldum 150 tl ye
*yan mikelaj aksamı serviste iken hasar görmüş galiba yapıştırmışlar kırıldı yada kırıktı 1 takım mikelaj aksam komple
*benzin musluğu
*1 takım debriyaj balatası
*2 litre yağ
ufak tefek değişenlerini yazmıyorum ayıp olurmu bilmem en sonunda hah şimdi oldu yehuuu gidio güzel çalıştı derken bu seferde yolda bırakmaları başladı
şimdi bu kadar masraf ettim satmak istemiyorum die düşündüm sora lanet olsun satiim kurtuliim die düşünüyorum ne yapacaamıda bilemiyorum arkadaşlar açıkçası yukarıda yazdıklarımı zaten toplasak 2. el aynı model bi tane alırdım die düşündüm