Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2009, 11:22
Cantlar nasıl ama depo değişik ve kontak anahtarı kontrol paneline alınmış katalitazor yok çok sade
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
Reklamlar
-
03 Nisan 2009, 13:09
-
03 Nisan 2009, 18:56
Macitime koruma demiri almıştım yaz sonuna doğru hafif karıncalanma vardı bütün kış boyunca o hafif karıncalanma sonra çidi çidi paslandı.
Perşenbe pazarından 16TL ye siyah 630 dereceye kadar yanmaz boya aldırdım bu gün boyadım kömür gibi oldu kısmetse önümüzdeki günlerde de ekzozları boyacağım ekzozlardada paslanma var koruma demiri güzel olduda bakalım ekzozlar nasıl olacak.
Resimlerdeki motorda km ve devir saatine bayıldım bulsam kesin alırım rüzgarlık ise pek hoşuma gitmedi
-
05 Nisan 2009, 09:24
bu arada benim motor baya bi düzeldi sonunda dün sabah ve gece baya bi yol yaptık arkadaşlarla 150 km kadar iyi gidior 50 yı gecmedıkce sorun yok tek sorun vites değiştirirken tak şak şuk sesler gelio zincir bol ondan yapabilirmiki şanzıman daha yeni ?
250 mct (kırmızı) 06 mıp 78
BoLu
-
05 Nisan 2009, 09:37
erks adlı üyeden alıntı
bu arada benim motor baya bi düzeldi sonunda
dün sabah ve gece baya bi yol yaptık arkadaşlarla 150 km kadar iyi gidior 50 yı gecmedıkce sorun yok
tek sorun vites değiştirirken tak şak şuk sesler gelio zincir bol ondan yapabilirmiki şanzıman daha yeni ?
Zincir sesi genelde gaz verirken değilde gaz kestiğinde oluyorsa zırıltı gibi ses geliyorsa zincir boşluğu fazla olabilir birde lastik takozları yıprandığında gaz verdiğin zaman hafif vurma sesi gelebilir
-
05 Nisan 2009, 09:49
ugurapay adlı üyeden alıntı
Zincir sesi genelde gaz verirken değilde gaz kestiğinde oluyorsa zırıltı gibi ses geliyorsa zincir boşluğu fazla olabilir birde lastik takozları yıprandığında gaz verdiğin zaman hafif vurma sesi gelebilir
aynen dediğin gibi oluyor zincir boşluğu takozlardada sorun var demek sizce takozlar bana ne kadar maal olur birde vites değiştirirken şanzımandan şak şuk die 2 vitesli motorladaki gibi sesler cıkarıo diğer choperr lara bakıorum süzülüüp gidio ben genelde geride kalıorum vites sorunu yüsünden dönüşlerde motoru yatırınca direk arka lastık kendini yıyo ve motor düşecekmiş gibi oluyor.... bunların nedenlerını bılıosanız yardımcı olursanız sefinirim...
kazasız belasız sürüşler....
BoLu
-
05 Nisan 2009, 13:29
erks adlı üyeden alıntı
aynen dediğin gibi oluyor zincir boşluğu takozlardada sorun var demek sizce takozlar bana ne kadar maal olur birde vites değiştirirken şanzımandan şak şuk die 2 vitesli motorladaki gibi sesler cıkarıo diğer choperr lara bakıorum süzülüüp gidio ben genelde geride kalıorum vites sorunu yüsünden dönüşlerde motoru yatırınca direk arka lastık kendini yıyo ve motor düşecekmiş gibi oluyor.... bunların nedenlerını bılıosanız yardımcı olursanız sefinirim...
Takozlar fazla bir şey tutmaması lazım.
Sen bide debriyaj balatalarını değiştir bence.
Zincirin bol olmasından sebep lastiğe sürtüyor olabilirmi?
-
06 Nisan 2009, 09:09
erks adlı üyeden alıntı
Kardeşim çok uzaktasın bize yani ne desen görmeden olmayacak bu. Uğur abi biz bu kardeşimizin yanına atlayıp gitsek mi ne yapsak ? çadırları da alalım. İlk MCT toplaşması uzun yol şeklinde olsun
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
06 Nisan 2009, 09:54
Hadi toplayın tası tarağı millet yol gözüktü
-
06 Nisan 2009, 10:10
ne yani şimdi bu soğuktamı bide bolu mu cıktı basımıza ? hemde ben daha ordan geleli 1.5 ay olmadı ve önümüzdeki 5 senede gitmemeye yemin ettim
4 Teker Bedeni 2 Teker Ruhu Taşır ..
-
06 Nisan 2009, 10:25
eMRe-81 adlı üyeden alıntı
ne yani şimdi bu soğuktamı bide bolu mu cıktı basımıza ? hemde ben daha ordan geleli 1.5 ay olmadı ve önümüzdeki 5 senede gitmemeye yemin ettim
Birader Korkularının Üzerine Git
-
06 Nisan 2009, 11:41
evet anlaşıldığı üzere uğur abi geliyor. eemrecim gel sen bence çok şey kaçırırsın. Kutay zaten kesin gelicek İbo (poseidon) sende geliyor musun? pazar günü 20 motorcu arkadaşla gebzenin altını üstüne getirdik. BUrsadan misafirlerimiz vardı çok eğlendik.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
06 Nisan 2009, 13:58
ARBETUS adlı üyeden alıntı
evet anlaşıldığı üzere uğur abi geliyor. eemrecim gel sen bence çok şey kaçırırsın. Kutay zaten kesin gelicek
İbo (poseidon) sende geliyor musun? pazar günü 20 motorcu arkadaşla gebzenin altını üstüne getirdik. BUrsadan misafirlerimiz vardı çok eğlendik.
abilerim arkadaşlarım motorcu dostlarım... wala uğrarsanız sefinirim eğer motor güsel bir şeye benzerse bundan sonraki yolculuklarınızda bende katılırım epğer aranıza benide kabul ederseniz tabiki bana gün vermeniz yeterli sizi karşılarım....
ugurapay adlı üyeden alıntı
Takozlar fazla bir şey tutmaması lazım.
Sen bide debriyaj balatalarını değiştir bence.
Zincirin bol olmasından sebep lastiğe sürtüyor olabilirmi?
balatalar yeni deişti motorun çiğerleri sıfır büyün parcalar değişti ama hala daha tam performans alamıorum motordan açıkçası 70 ı geçmiorum zarar gelmesin die zorlamıorum bide burda gençler kapışma meraklısı herkez kapışalım dıyor ama motoruma güvenemediğimden yanaşmıorum zincir bolluğunu bu hafta halledecem ustama bir uğrayım benzin musluğunuda taktırağım...
BoLu
-
06 Nisan 2009, 14:22
erks adlı üyeden alıntı
abilerim arkadaşlarım motorcu dostlarım... wala uğrarsanız sefinirim eğer motor güsel bir şeye benzerse bundan sonraki yolculuklarınızda bende katılırım epğer aranıza benide kabul ederseniz tabiki bana gün vermeniz yeterli sizi karşılarım....
balatalar yeni deişti motorun çiğerleri sıfır büyün parcalar değişti ama hala daha tam performans alamıorum motordan açıkçası 70 ı geçmiorum zarar gelmesin die zorlamıorum bide burda gençler kapışma meraklısı herkez kapışalım dıyor ama motoruma güvenemediğimden yanaşmıorum zincir bolluğunu bu hafta halledecem ustama bir uğrayım benzin musluğunuda taktırağım...
kimseyle kapışma enaz 500 km zorlama motorunu başladığın noktya dönersin. yağ kaçırma olayına gelince sol taraftan yan ayağın üstünden geliyorsa tamirciler o keçeyi değiştirmedne topluyor genelde yırtılmış olabilir. Zincir bolluğu, zincir ve dişlinini durumu hatta lastik basınçları bile performansa etki eder.
-
06 Nisan 2009, 19:36
kimseyle kapışma enaz 500 km zorlama motorunu başladığın noktya dönersin. yağ kaçırma olayına gelince sol taraftan yan ayağın üstünden geliyorsa tamirciler o keçeyi değiştirmedne topluyor genelde yırtılmış olabilir. Zincir bolluğu, zincir ve dişlinini durumu hatta lastik basınçları bile performansa etki eder.
keçe değişti motorun çiğerleri pistonlar şanzıman ve motorun diğer kısmı herşey 0 motoru zorlamıorum kapışmıyorum tek sorun zincir ve diğer zırıltı halindeki sesler bu arada BoLu ya gelıomusunuz :D
BoLu
-
07 Nisan 2009, 02:01
:)
evet anlaşıldığı üzere uğur abi geliyor. eemrecim gel sen bence çok şey kaçırırsın. Kutay zaten kesin gelicek
İbo (poseidon) sende geliyor musun? pazar günü 20 motorcu arkadaşla gebzenin altını üstüne getirdik. BUrsadan misafirlerimiz vardı çok eğlendik.
Ne zaman olacağına bağlı dostum çünkü bu aralar işlerim açılmak üzere eğer açılırsa krizi atlatma turlarına başlıyorum :D ama bana bi tarih verirseniz bende size daha net cvp verebilirim
-
07 Nisan 2009, 10:13
erks adlı üyeden alıntı
keçe değişti motorun çiğerleri pistonlar şanzıman ve motorun diğer kısmı herşey 0 motoru zorlamıorum kapışmıyorum tek sorun zincir ve diğer zırıltı halindeki sesler bu arada BoLu ya gelıomusunuz :D
poseidon23 adlı üyeden alıntı
Ne zaman olacağına bağlı dostum çünkü bu aralar işlerim açılmak üzere eğer açılırsa krizi atlatma turlarına başlıyorum :D ama bana bi tarih verirseniz bende size daha net cvp verebilirim
Şaka bir yana tarih belirleyelim gidelim kardeşim. Ben yol istiyorum
-
07 Nisan 2009, 23:33
bu krizde zor bence beyler daha motoru toparlayamadım
4 Teker Bedeni 2 Teker Ruhu Taşır ..
-
08 Nisan 2009, 10:02
eMRe-81 adlı üyeden alıntı
bu krizde zor bence beyler daha motoru toparlayamadım
Yahu nesini toparlayamadın. getir bana haftasonu ben onu ayarlayayım. Bakımını yapıp geri sana getireyim.
-
08 Nisan 2009, 18:38
yhaw abilerim arkadaşlarım bi şekilde gelirseniz sefinirim ayrıca kriz yok sadece milletimiz kriz var die die krizi yarattılar...
BoLu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler