sevgili dostum hemen bana cevap yazdığın ve bilgilendiridğin için çok teşekkür ederim bu kadar hızlı cevap alacağımı bilmiyordum ve 1 saat öncesi itibariyle motorumu almaya karar vermiş bulundum gidip yetkili bayi ile konuştum kaporamı bıraktım ve yarın gidip motorun parasını ödeyip alacam motorumu
artık bende aranıza katılıyorum ve bundanda büyük mutluluk duyuyorum. sizlerle tanışmak daha doğrusu yazılarınızı okumak benim için büyük keyifti kendimi samimi bir ortamda seviyeli bir sohbetde buldum herşey için çok teşekkürler dostum.
motoru aldıktan sonra bende sık sık buraya ayzmaya ve yardımını istemeye balarım galiba
not: bu arada bayi ile konuştuğumda bujileri boş marka ile değişmesini rica ettim cantların tellerini çelik yapmasını istedim yağı kaliteli koymasını rica ettim birde flaşörlerle ilgili ustadan yardım istedim vida meselesinide söyledim ve ayaklık içinde yardım istedim sağolsun bayi sahibi hepsine olur dedi motorla verilen bütün yedek malzemeleri tam teslim edeceğinide söyledi. bakalı yarın benim için çok hareketli geçecek .
tekrar yazışmak dileğiyle sağlıcakla kalın.
metemen, hakanz her ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim. yarın akşama eğer eve gelirsen erken saatte sizlere duygularımı anlatırım şimidi sabırsızlıkla sabah 9 u bekliyorum. sabırlı bir insan olmama rağmen galiba bu sefer sabredemeyecem en iyisi sinemaya gitmek buz çağı varmış onu izleyip motoru bir süreliğine aklımdan ber taraf etmek lazım bunuda ancak buz çağı2 yapabilir.
herşey için tekrar çok teşekkür ederim.