Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Vibrasyon rodaj süresinde her motorda olduğu kadar.Ancak şuan 950 km deyim konuyla ilgili çok rahatsızlık yaşamıyorum.Jant teli konusuna gelince teller anahtarla sıkıldığında problem olmuyor.Benim tüm teller orjinal kırılanda yok.Teller garantiden değişmiyo diye biliyorum.Detayları The Türk biliyordur.Hız olarak ben 110 km gördüm zorlanmadım.Sonrasında tırstım zorlasam 120 olurdu.
Çantalar konusunda ben orjinal kutuları söküp deri çanta taktı.Resimde görüldüğü üzere şık oldu bana göre...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
Reklamlar
-
jant telleri
bir hafta once bir mondial satıs-servis noktasına ugradım...servis elemanı yeni bir 250 mct topluyordu...sohbet sırasında jant tellerinin 2006 icin gelen modellerde kalın takıldıgını ve artık kırılma problemi yasanmayacagını iddia etti...onceden kırılanların garantiden degistigini ama zaten bundan sonrakilerin kalın olması dolayısıyla bu problemin giderilmis oldugunu soyledi... o anda orada baska bir 250 mct olmadıgı icin karsılastırma fırsatımda olmadı...konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar paylasırlarsa sevinirim.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
redboyx adlı üyeden alıntı
güzel kardeşim akira , ben olaya espri yönünden yaklaştım ayrıca bende de mct var. sendede bakıyorum ki orta makul zekalı üçüncü şahısların espri anlayışı bile yok..ayrıca insanların yüzüne söylüyemiyeceğin lafları böyle endirek olarak yazma..
Walla kusura bakma arkadaş. senin yazdığın mesajları arattım genelde jinlu la ilgili mesajların gözüme çarptı, ben de jinluncu birisi başlığa sızıp provokasyon yapacak diye müdahale ettim. tekrar özür dilerim (Ama sen de o kadar ince espri yapmışsın ki görünmüyor, yok gibi bir şey )
-
Süper Moderatör (BBRR)
motor piyasada bayadan beri var özellikle km yapmış arkadaşlar başlarına ne gibi aksilikler geldi hangi servis buna nasıl yaklaştı yazarsa başlık çok faydalı olacak
ayrıca eğer modifikasyon yapan varsa ne yaptı bunlarıda resimli anlatsın hadi bakalım başlığımız olsun başlığımız olsun alın başlık yazın bakalım şöle deneyimleri sorunları sorunların çözümlerini......
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
choppersile adlı üyeden alıntı
Vibrasyon rodaj süresinde her motorda olduğu kadar.Ancak şuan 950 km deyim konuyla ilgili çok rahatsızlık yaşamıyorum.Jant teli konusuna gelince teller anahtarla sıkıldığında problem olmuyor.Benim tüm teller orjinal kırılanda yok.Teller garantiden değişmiyo diye biliyorum.Detayları The Türk biliyordur.Hız olarak ben 110 km gördüm zorlanmadım.Sonrasında tırstım zorlasam 120 olurdu.
Çantalar konusunda ben orjinal kutuları söküp deri çanta taktı.Resimde görüldüğü üzere şık oldu bana göre...
hadi hacı bakalım kapağı da takmışın bana arkadaşlar benım iki kere jant telim kırıldı ve aldığımda jant ayarlarını yaptırmıştım hatta eminim jant problemini duyan ilk kişilerden biriyimdir ancak ne yaparsın kırıldılar işte ilk seferde 6 tane birden kırıldı yaptırdık 60 ytl ye şimdide ikisi kırık ugurun bu servis işini bi duzene koyması gerek bence bi serviste ole bi serviste bole durumları yaşıyoruz devamlı artık napak kalınları geldiyse yaptıracaz zaten ben kendiminkileri değiştirebilim baharda deneyecem en olmadı gotururum serviste toparlarlar benım motorda vibrasyon problemi yok ama son hız ve yakıt tketimi konusunda problemlerim var saon hız en baba duz yolda 100 yapıo ve belki biraz daha artar diye samsun yolunda cok aglattım motoru ama yok 4 te de 100 5 te de 100 (4 te tırstım ha yanık kokuları geldi burnuma) ayrıca tuketim biraz fazla gibi 150 160 civarı yakıyo benımki ama ben memnunum motorumdan şimdilik ancak yetmemeye başladı 400luk falan olsaymıştı daha ii olurdu tahminimce gerci 400lukle motor ogrenmek benım acımdan zor olurdu bakalım şimdi bi tane virago 1100 buldum ona kastırıyorum bide 600luk kawasaki alacam bunun için bile motorumu seviyorum 1 sene once motora binecen deselerdi hade leeen derdim şimdi iki motor birden almayı dusunuyorum
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
Merhaba arkadaşlar.daha önce siteye sadece bilgi almak amacıyla giriş yapıyordum ama bu topici görünce üye olmaya karar verdim.Ben de sizler gibi ilk motosiklet deneyimini yaşayanlardanım.bu ilk deneyim için de ben de mondial 250 mct'yi seçmiştim.motorum beni bazen üzüyor ama yine de memnunum.
benim mondial da ilk yaptığım şey bujiler,fren balataları ve debriyaj balatalarını değiştirmiştim.şimdi jant tellerinde kopmalar başladı ama bu jant tellerini garanti kapsamında çelik tellerle değiştiriyorum.kilometreler arttıkça tabi çeşitli sorunlar yaşayacağız ama şu vibrasyon olayı tamamen kesildi kilometrelerin artmasının en iyi yönü bu olsa gerek..istanbul'da bulunan arkadaşlarla da bire bir görüşmek isterim.sevgiler,saygılar hepinize.
-
Abzah,
Hoşgeldin...250 mct cruiser 250 cc grubunda ilk gelen çin lilerden.Bu anlamda gerek fiyat yapısı gerek görünümü gerekse performansı açısından alabileceğin en uydun alet.Ben ilk K.way 150 sl. ile başladım oda çok iyi bir alet özellikle donanım ve aksesuar ancak 150 cc oluşu bana yetmedi ve onu satarak 250 mct aldım.
Ben sana 250mct yi üstüne basarak öneriyorum.
Bu süreçte jikle kolunun kırılmasından (fazla asıldığımdan) başka hiçbir problem yaşamadım.Kış boyunca uzun süre çalışmadan yatmasına rağmen geçen gün tık demeden problemsiz çalıştırdım.Aküde bir problem olmadı.Anacak herkese bujilerini iyi marka buji ile değiştirmesini özellikle tavsiye ederim.
Sevgili BBRR,
Topice verdiğin destekten dolayı tüm 250 mct ciler adına sana teşekkür ederim...
-
choppersile,
sen de istanbul'da olduğuna göre bir ara görüşürüz..sana msn imi vereyim bajmurat@hotmail.com
bu arada titreşimden dolayı aynalardan şikayetçiydim.titreşimle beraber gevşiyordu ve sürekli sıkmak zorunda kalıyordum.honda titan ın aynalarını takarak -cuzi bir ücretle tabi- bu sorunu hallettim.bilginize..
-
arkadaşlar bende 250 MCT mondial kullanıyorum memnunum ama satıp kawasaki en 500 düşünüyorum cevrenizde almak isteyen olursa 0555 441 81 59 dan bana ulaşabilir 1850 kmde gri kapalı garajda duruyor bekliyorum
-
250 mct'ye telli jant yerine alimüyum alaşımlı jant taktırma imkanı varmı?Motor jantı satan yerleri bilen varmı? arka jant göbek uydurulurmu?
-
choppersile.ben jant tellerini yaptırdığım güngören'de ki sancar motor'a sordum.kesinlikle tel olmasını öneriyorlar.senin teller koptu mu hiç?çünkü zamanla kopuyormuş.gerginliğine ve kopup kopmadığını kontrol etmen sağlıklı olur.3-4 tel koptuğunda sana sorun çıkarabilir.zaten bu teller hep sorunluymuş.bu takılan teller garanti kapsamında yaptırılıyor.
-
Bende tel kopmadı ama endişeliyim.Özellikle tel olmasını niye öneriyorlar acaba?
Alüminyum jantta ayrı bi güzel duruyo dostlar ya...
Bakınız....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6814
-
arkadaşlar nazilliyi biraz tehdit ettim kalın telleri garantiden değiştitirecekler
servisin dediğine goıre gelen teller kalın deilmiş yaws bi kerede bi işim duzgun gitmeyecekmi
abzah akuyu bende bitirdim hatta aku sarj aleti bile aldım ama kendiliğine bitmedi benimki marşa basmaktan akusu bitti kendiliğine akusu bitenide duymadım burda sen kontagı falan acık unutmadıgına eminsin değilmi eger kendiliğine bittiyse bi yerde kısa devre vardır yakarsın motoru allah korusun dikkat et bi servise gotur goster buyuk ihtimalle onlar geri motoru toplarken bi yeri yanlış baglamışlardır
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
eh işte fena diil ama benje jinlun yada keeway
-
geçen tel için servise gittiğimde yaklaşık bir hafta kaldı motosikletim.aldım ve biraz istanbul turu attım..ama sabah anladığım kadarıyla akü boşalmış.akü'yü şarj ettirdim bir oto elektirikçisinde.aküyle sorun yaşayan var mı aramızda?ya da değiştiren oldu mu arkadaşlar?
theturk;aküsü çıkarılmıştı tamirdeyken o olabilir dedim ama sarj etmeme rağmen çalısmadı alet..akü takviye kablosu tamamen tesadüf ama akünün yanında yavarlak bir cisme değdi ve motor çalıştı içime kurt düşünce gittim servise.o parça bozuk olabilir diye değiştiler.çok açıklayıcı olmadı ama eh idare edin işte.bu arada hava dün istanbul da harikaydı.bir ara istansbul'da ki arkadaslarla görüşelim
-
Ben bu foruma yeni üye oldum bir mondial 250 almak istiyordum burda o kadar çeşit varki kafam karıştı benim bir haftadırokuduklarıma göre mondial 250 ler jinlun 250 lerden iyi ama keewayler bu ikisindende iyi gibi aktarılanlar doğrumu siz hangisini almamı tavsiye edersiniz nerdeyse fiyatları aynı olan motorlardan yardım eden olursa sevinirim........
-
dun ılk defa motoru garajdan cıkardım ama calıstıramadım neyse bı usta geldı motoru vurdurdu ve calıstırdı sonra dedıkı bujıler ıslanmıstır , bıdaha motoru kapattıgında yakıt tankının muslugnuda kapat dedı ... bende bu sabah motoru calıstırdım yakıt muslugnu acmayı unuttum ve 800m gıttım sonra kokuya dayanamadım ve dank ettı muslugu actım ve koku gectı ve butun gun kullandım bısey olmadı motora sızce bu motora ne yaptım ???????
-
confectioner;jinlun'dan iyi olduğunu söyleyebiirim ama ayrıca mct 250'NİN keeway 150'den görünüm olarak daha büyük ve doyurucu olduğuna da görebilirsin..bir tek alternatif var bu da diğerleri gibi benim görüşüm tabii.regal raptor MCT 250'yle karşılaştırabilirsin ama bakıldığında neredeyse ikisi de aynı gibi.nerede yaşadığını yazmamassın.servis olarakta düşün derim ben..
-
buji yakma zengin karışımdan arkadaşlar
Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 112 kullanıcı var. (0 üye ve 112 misafir)
Bu Konudaki Etiketler