Güzel olur...
bukelemon macit sinemalarda:D:D
Güzel olur...
bukelemon macit sinemalarda:D:D
3 KuruşLuk Bir inSana 5 Kuruş Değer VerirSen ; O 2 Kuruşa Yine Seni Satar...:cat:
fatihbey ;
Resim paylaşımın için teşekkürler.Bunları yetenekli bir arkadaş phohoshopla bizim macitlerede uygular aslında.Yokmu içimizde başarılı shopçuuu
ARBETUS;
Hocam çaylak gidonunun resimleri çekebilirsen atıver bi zahmet.bekliyoruz bakalım...
hava yağmurlu filan oluyo gelmek biraz zor gebzenin neresinde senin usta hava güzel oldumu gelebilirim orada rüzgarlık birde koruma demiri varsa ondanda lazim bana ama önce benzin ayarı yaptırmam lazim tabi neyse verdiğin bilgiler için teşekkürler
verdiğiniz bilgiler için sizede teşekkür ederim motor 4500 km de buji değişmesi gerekmiyo dediler birde ben 130 140 filan böyle gidiyorum çok titreşim oluyo bunu gidermenin bi çözümü varmı???? birde bu motorların 2. el piyasası ne ben 1700e aldim 2000 km deydi aldığımda ucuza mı aldım hiç araştirma filan da yapmadım
beni € baz alıp söylemiştim. yada şöyle düşün H/G den yada gividen soft yada deri çanta alıyorsun su geçirmez peki hiç düşündün mü ? yanında neden yağmur kılıfı verdiklerini? Bende korumalı bottan önce Harley davidson botu vardı orijinal. su tut yıka içeri damla girmiyordu. Aynı botu motorla kullanmaya başladığımda sağnak yağmurda bir yerden sonra su almya başlıyor. kışlık montlarda öyle. kışlık montlarda su geçirmez ama nedense aynı kaliteli firmalar birde yağmurluk üretirler sebebi bahsettiğim şeydir 2 saat durmadan yağmur altında gitmek zorunda kalırsan ne demek istediğimi anlarsın.
@mad_blue kardeş; Gebze merkezdeyim ben motorcu tatarları biliyorsan atla gel. Msn im profilimde
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ugur abi
istersen o demirlere chrom kaplattiriim. benim arkadas chrom isiyle ugrasiyor. cam masa ayaklari uretiyorlar. chrom kimya banyolari felan var. istersen yaptirabiliriz.
hem ben motorun bazi oksitlenmis parcalarinida chrom yaptiracam. hepsini birden sokar banyoya.
oyle bi soru sordunki ugur abi cevabini bilmiyorum. kimyasal banyolarda yapiyorlar. cam masa ayaklari ne olur? chrommu?
Uğur abi ledlerin maşallahı var one öyle projektör gibi seni farketmeyen kalmıyacak trafikte..gerçekten hoş durmuş.bu arada fotoğrafta yüklemeyi hallettiğine göre motorun temizlenmiş halini görelim bi artık.
fatih; çantaları halledebildinmi nasıl durdu yakışmıştır umarım.sendende foto bekliyorum benim macitte daha çanta yok..
mad blue;
Hocam sen baya bi hızlı gidiyorsun bizim macitelerle yahuu 130-140 ben daha görmedim bile tabloda bayır aşağı 128 yaptım daha gidemedim dediğin gibi titreşim o hızlarda kaçınılmaz bişey.Titreşimi minumuma indirmek istersen bir çoğumuzun yaptığı gibi arka dişlideki diş sayısını düşürmek.orjinal 34 dişten 31 veya 30 dişe düşürürsen titreşimi çok az hissediceksin bu kesin.
MOTORCU ADAMA BİŞEY OLMAZ:bounce:
Parklar resimde canlı duruyorda mühim olan geceleyin nasıl göründüğü bu sabah taktım bir de gece göreyim nasıl olduğunu.
bide resmi ufak olarak yükleyebildim sizinkiler gibi nasıl büyük olarak yükleyeceğimi çözemedim halen
Valla nikalaj ve krom birbirinden farklı işlemler birbirine benzesede benim resimde görürsün sisbar ın nikelajı kalmış nikelaj malzeye sır kaplama gibidir krom ise metale işler
[QUOTE=plarimed500;1263199]
fatih; çantaları halledebildinmi nasıl durdu yakışmıştır umarım.sendende foto bekliyorum benim macitte daha çanta yok..
/[QUOTE]
valla ustad zevk meselesi. ben aldigim model cantayi pekte fazla begenmedim. ama orjinal cantasinida hic begenmiyordum. resimleri yarin upload ederim. simdide sinyal taktim. buji ve yag degistirdim.
aaa... fark ettimde bu benim 31. mesajim. hehehehehe
ledler güzel olmuş eline sağlık ben biraz çalışayım üstünde )
Uğur abi yine yakmışsın ortalığı Valla arkandan gelmemek lazım.. Gözünü kör eder arkadakinin.
Geçen sağanak yağmura bende yakalandım.Motor sorunsuz gitti .Uzun zamandır yıkamamıştım iyi olduBiraz kuru bezle sildin mi tamamdır.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Beni tek düşündüren yakıtı bu motorun yakıtında tam bi sonuç alsam tüm forumu hatta googlede mct ile tüm yazıları okudum 1 haftadır kimisi çok diyor kimi az yakıyor diyor kimisi ....
Arkadaşlar 100 km ye litre olarak ne yakar şehir içi şehir dışı ???
3 KuruşLuk Bir inSana 5 Kuruş Değer VerirSen ; O 2 Kuruşa Yine Seni Satar...:cat:
Hocam eline sağlık sanki otururken cukkk diye ses çıkmış..yakışmış yahu ben beğendim.kaydedeyim bilgisayarın arşivine...sağlıcakla
selimbisiklet;
Bu tip çin motorlarının motorları zaten birbiriyle çok benzer yapıda.Bu motorlar unutmaki çift silindir ve çift karbüratörlü makinalar.Haliyle tork güçleri yüksek olan makinalar.Bunların 100km'deki şehir dışı ve içi ortalamaları 4lt.Bu değerin yukarısı ve aşağısı kullanıcıya kalmış bişey.Ve şu varki zaten bunlar keyif makinaları tabiki çarşıya pazara gidersin o ayrı ama bir ybr veya cbf150 gibi ekonomik şehir motoruda değiller.Herkesin imkanı dahilindede sonuçta motorlar var.Sana tavsiyem eğer durumun varsa hiç 125 veya 150cc ile uğraşma bir süre sonra yetmiyecek satmaya çalışacaksın zaten.Parana kıy 250cclik bir makina ile başla.markası ne olursa olsun sana kalmış.
MOTORCU ADAMA BİŞEY OLMAZ:bounce:
Güle güle kullan kardeş...
bir cruizer ancak bu kadar güzel olabilir !!!
Bugün feribotta yanımdaydı intruder M800 biraz sohbet felan ettik sürücüsüyle.
İÇİM aktı bitti gittim eridiiiim. Allahım ya rabbim. Ömrümde gördüğüm en güzel cruizer.
Fotoğrafta o kadar can alıcı durmuyor. Canlı görmek lazım yaa. Gözümü ayıramadım.
Allahım Banada nasip et nooolur
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)