Günaydın arkadaşlar,
21500civarındayım, major birkaç sorunum var vakitsizlikten ilgilenememkteyim
- sübaplardan yada manifolttan geldiğini düşündüğüm bir ses var ve hala çözemedim.
- alternatör keçesini değiştirmeme rağmen (sanırım tapadan) yağ damlatmaktayım.
- değiştirdiğim ön fardanda randıman alamamaktayım. değişik kombinasyonlar düşünmekteyim.
-arka fren balatam farenin kuyruğuna basmışım gibi ötmekte değiştirmem gerekli.
sissi barın bağlantı demiri gevşemiş. Rölantide çekirge gibis es çıkarıyor. Sıkmak için arka çamurluğu komple sökmem gerekli (ooffff of
) japon damlatıcam civatalara
Bir de geçen ay yaptığım bir hatayı şasenin kırılmasıyla ödedim. kız arkadaşımla yolda giderken takribi 50 km/s kasisi son anda farkettim ve sadece gazı kesebildim. kasisten havalandık ve çok serd bii şekilde yola konduk. O olaydan sonra motorun virajlarda dengesinde bi anormallik olmaya başlamıştı. Şase esniyor gibiydi. Ben salıncağın gevşediğini düşünüyordum ama sorunun sağ taraftan salıncağa yakın bir bölgeden kırıldığını farkettim. Hemen motoru askıya alıp tersanedeki biabimizi çağırdım ve çok sağlam bir kaynak yaptı. Cidden motor topladı kendini. Yukarıda bahsettiğim eksikleri motoru boyatırken sökeceğim için o zaman halledeceğim diye fazla üstüne düşmüyorum.Çaylak gidonu takacağım eksiğim sadece debriyaj teli kaldı. Kısmetse bu hafta onuda alacağım.
@Uğurapay, Abi sen şu amortisör uzatma aparatını yapabilirsen çok vakit kazanmış olucaz.
Sağlıcakla.