solmyr adlı üyeden alıntı
arbetus, motoru almak için girdiğimde de böyle aşırı hoşgörülü gibi dawranıp, adam haklı lan s..tir git solmyr burdan ortamı yarattın,ilk msj ı yazdığımda da aynı şeyi yaptın, alaycı olarak uğurarmıydın falan, halbuki ben çok benzin yaktığını ve klavuzda yazanın bence doğru olmadığını söyledim sadece, susmak asla bana göre değil, siteden atılmadıkça, cevap vermek için her seferinde, girip yazdıklarını okuyucam, yazdığın gibi karıştırmaya gelmedim, siteden atılsamda başka maille üye olur yine girerim. niyetim kesinlikle asla götü değil, anlamadın bunu, dinazor motorcular var diyosun, yazdığımı okursan, bizim motorlar daha yeni PEK arıza olmuyo sizinkiler km li o yüzden HER İKİSİDE aynı olduğu için, ben km yaptıkça acaba nolacak diye bakıyorum, burayı okuyorum, benden farklı bişey sölemiyosun, ama forumdaki üyelere beni art niyetli gösteriyosun bunu yapma! benim art niyetim yok, sen bana iğneli iğneli konuştukça dediğim gibi bende çuvaldızlı konuşuyorum, kusura bakmıycaksın, ben asla mct yi kötülemedim, kötünün iyisini seçmeye çalıştım, 6100km ye geldim, seçebilmiş miyim seçememiş miyim hala anlamadım, ben mct yi daha çok istediğimi defalarca yazdım, ama beni mct ye düşman gibi göstermeye çalışırsan düşman olucam böyle giderse. sen beni hiç sewmedin biliyorum. sewmediysen hoşgörü gösterme bana.