'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
kulaklarım çınladı, galiba adım geçti
evet rusyadayım, burda motor çok yaygın değil-soğuktandır herhalde- haliyle fiyatları da düşük değil. 20.000de 99 model bi kl250 buldum 4500$a vereceklerdi. pahalı geldi mesela
Barış ve Armağan çok geçmiş olsun. sizde bişey yoksa gerisi tamir olur
Armağan yazında akü problemi mi dedin? akü yeniydi, garantisi devam ediyor olmalı. servisteki usta sorun olursa geri getir dediği için almıştım. hatta iyi hatırlıyorum garanti belgesi de sol çantanın içindeydi. gidip değiştiriverseydin?
Yarış usta yazık o-ringi takmak için ne uğraşmıştı yahu Yarkın sağolsun o götürmüştü beni de. Hatta aldım mı hatırlamıyorum eski dişlimi benim için Yarış ustadan almıştı
Heygidi marcos, motoru aldığım ilk gün göstermeye gittim adama. adam direk nesine güveniyosa atladı arkama
ama geçen izinde kullandığım -pek tanıdık olmadığım- supershadowdan sonra artçım olmayı reddedebilir.-meğerse mct'nin arka freni yokmuş ve ss'inki de haddinden fazla varmış- alışkanlık işte hafif ıslak yolda arka freni denedim, onun da tutası tuttu. nasıl toparladık marcosla Allah bilir.
neyse xt iyidir, enduro iyidir ama bence gs-f650gs- çok iyidir.modası geçti ama hala onu istiyorum-ama ona da verilmezki o kadar para beee...-
[B(+)]M.ÇEKİÇ
Profesyonel F650GS ve TA hastası...
[MCT]06BE996
zaten sorun akülerde değilmiş konjektörden de değilmiş ustayla bugün konuştum umarım sarımlarda olmaz dedi masraf çıkar dedi başka da bişeyi yokmuş başka bir problemi olmadığı için çok sevindim ama masraf çıkarsa işim biraz zor cheronimo geldiğinde görüşelim hem motorsikletle gelirsen ex aşkınla birlikte gezeriz
Its not the same, takes two to know Two to know, two to know Why cant you see? Arnold layne...
Syd Barrett
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arkadasım depo zırıltısı derken kapaktan gelen sesten bahsediyorsan oraya bir bet siseden ufak bir parca kes ve koy hemen kesiliyor uzun sureli ben ilk aldıgımda yaptım ondan sonra kesildi ses suanda baska seste gelmiyor eger kafa tarafından geliyorsa kafadaki kapakları tutan alyan vidayi degistir araya bir pul at oda kesiliyor
arkadaşlar ben bu pazar arkamda artçı olduğu halde 460 km. yol yaptım 100/3,2lt. benzin tükettim. Havran-Çanakkale-Abide-57.Alay-Gelibolu-Lapseki-Çanakkale-Havran güzergahında unutulmaz bir gezi yaptık havran motor dostları olarak.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ini-surdu.html
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 750km de 2005 ten buyana garajda kullanılmadan yatmış sıfır ayarında bir mct aldım. motor traktör gibi 2. vitesle bile çok rahat kalkış yapılabiliyor bende arka dişli modifiyesi yapmaya karar verdim hem yakıt tasarrufu hemde vibrasyonun azalacağını düşünüyorum. orjinal dişli 34 forumda okudum konu ile ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum dişliyi nasıl temin edebilirim. elinde olan arkadaşlardan havale-kargo şeklinde alabilirim. lütfen erdincsen@windowslive.com adresinden bana ulaşınız.
teşekkür ederim.
kaya018 bu deri kaplama işini nasıl yaptın? bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var depom çizik dolu ve bir yerinde ezik var .. eziği yaptırmanın oldukça maliyetli olduğunu söylüyorlar boyasıyla vs. büyük bir mebla tutacak sanırım .. bende yaptırmak yerine çelik macunuyla doldurtup bu şekilde deri kaplamayı düşünüyorum bi yardım eli uzatın
Arkadaşlar kafam karıştı bu bizim mct'ler için en iyi motor yağı hangisi?
yok almassın 83 ytl yanımıyorsam ama ceza kadardı zaten ruhsat masrafların.
her şehirde farklı işliyo süre 2 sene önce ankarada yaptırmıştım 3 saatte ruhsatı teslim aldım.şimdi eskişehirdeyim 1 saatte işleri hallettim ama ruhsatı 3 gün sonra veriyorlar.
Castrol un motosiklet için üretilmiş Power1 'ini kullanabilirsin. 10 * 40 yağ. ben onu kullanıyorum Bir sorun görmedim. Ama yazın sıcak iklimdeysen biraz daha kalın öneriyorlar.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
hayırlısı olsun Arbetus ... Bende sezon sonu araştırmaya başlayacağım.650 enduro kulağa çok güzel geliyor. Tarzımda aslında başlamadan oydu ama şartlar malum Bu da güzel...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
selam arkadaşlar castrol 10w40 magnatec (yarı sentetik) yağını öneririm ben gerçektende çok kaliteli bir yağ...
herkese slm
kazasız sürüşler dileği ile
bende bugün mct 250 aldım yazdıklarınızı okuyorum eğer yardıma ihtiyaç duyarsam desteğinizi bekliyorum
esk.mesut
Its not the same, takes two to know Two to know, two to know Why cant you see? Arnold layne...
Syd Barrett
Teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi castrol 1 4t 15w 40 yağda hem fikirmiyiz?Yani yağda yakıtta kullandığımız marka ve modellerin motorlarımız için en iyisi olması gerektiğini düşünüyorum.Bindiğimiz dalı kesmeyelim.KİLCİM arkadaş hayırlı olsun ve hoşgeldin.
Ruhsat devir işlerinide Üsküdar Trafikten hallettim.
Öncelikle ek-1 denilen bir belge var onu dodurmak gerekiyor.Canım memlekette mecburen daktilo ya da bilgisayardan doldurmak gerekiyor:S (Dışarıdaki kırtasiyeden)
Ona dosya bedeli 2.5 ytl + Dışarıda kırtasiyede print çıktısınada 10 Ytl veriyorsun.Zorunlu trafik sigortası mutlaka yenilenmesi gerektiğinden bir 30 ytl de ona ,bunların dışında Ruhsat bedeli olması gerekir içerisinde ne var bilmiyorum ama 28 ytl sanırım o olması gerekir.3 iş günü sonrasına ruhsatı alabilir mişim.
Toplamda 70 milyon civarına halledildi. Aracıya gerek yok çok kolay halledilebiliyor.Ben sabah gittim 1 saatte hallettim.
Bilgilerinize.
***Ruhsatı üzerime aldıktan sonra da birde ıslatma parası var O koyuyor))
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)