neyse artık yaptırdığın zaman resmini koyarsın.
neyse artık yaptırdığın zaman resmini koyarsın.
Allahımm Bu Motorcu kardeslerıme abılerıme Nasıp kısmet ettırıpte aldırdıgın gibi
Bana Da 250Mct Almayıı Nasip Kısmet eyleeeeeeee yaraabiiiiiiiiiiiii
(AMİN AMİN AMİN)
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Arbetus Kardesımın dedıklerıne katılıyorum ve Motor bu eklerı yaparsak bırasdaha agırlasır gıbıme gelıorr sadece gösterıs içinn yapılır ama motorun gucunu azaltır dıyorum
aga zaten rüzgarda bi ton ses gelio sagdan soldan bide bunlardan takıpta daha fazla sesi kaldıramam
4 Teker Bedeni 2 Teker Ruhu Taşır ..
bu forum ne olmuş yahu ben görmeyeli
neyse bugün kısmetse motorumla yozgattan ankaraya dönüyorum, var mı eşlik etmek isteyen?
yardım, marş motorum her marş basışımda korna gibi ötüyor, gidon iyice bollaştı ama gevşemedi yani sıkılmıyor, zaten yarın servise götürcem ama bilen varsa servise fazladan para kaptırmayalım...
[B(+)]M.ÇEKİÇ
Profesyonel F650GS ve TA hastası...
[MCT]06BE996
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ra-yardim.html
bu toppıce bir göz atarsanız çok seviniriz....
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
far kısmı grenaj fiber malzemeden yapıldığı için fazla bir ağırlığı yok ayrıca hava akışını engellemiyor soğutmada herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor gece görüş süper önünüz gündüz gibi aydınlanıyor.(çantalar konunun dışında)
ayrıca mct'nin hızından memnun kalmayanlar motor üzerinde birkaç oynama yapılarak 180'i görmesi mümkün aklınızda bulunsun yalnız motor chopper'lıktan biraz çıkıyor.
selam dostum ses marş rublesinden gelebilir benim usta öyle demişti ama bende çok nadir yaptığı için yakalayamadık sesi ustanın yanında. gidonun neresi gevşedi tam olarak frene bastığında mı gevşeklik var?
ben bursada mctyi 400 cc ye çıkaran ya da krank mili ile oynayıp piston sıralarını değiştireni duydum. peki senin yöntemin nedir? ama bence gerek yok 180 çıkmak kadar durabilmek de önemli. bu iş için mct yi bozmaya gerek yok biraz para biriktirip gv650 alabiliriz son hız 230 km
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Motorumu dün teslim aldım. Daha önce hiç kullanmadığım için bayinin yanındaki bir okulun bahçesinde yarım saat kadar turladıktan sonra motoru eve kadar götürebildim. Çok kolay öğreniliyor.
Alırken jantları çelik jantla değiştirmiştim. Fiyatı galiba 270 ytl idi. Tel jantları 100 er ytl den geri aldılar böylece 70 liraya çelik jantlarım oldu. Koruma demirinden ücret almadılar.
Resmi:
dostum jantların çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle. 70 ytl ye bu işi yapabilmen çok iyi jant konusunda polemiğe giren arkadaş bunları görseydi herhalde yutkunurdu ismi neydi benim nickimle alay eden kişi jantların fiyatını koyunca caracalla denk geliyo diyordu. şimdi sana tam anlamıyla ne kadara mal oldu makina?
benimde bahsettiğim yaklaşık olarak bu fakat ısrarla bazı arkadaşlar chopper a hız motoru muamelesi yapmaya çalışıyor arkadaşların egoları tatmin olsun diye bu bilgiyi verdim ama illaki hız yapmak istiyorlarsa ankara da hacı ustayı bulsunlar mct hakkında çok değişik fikirleri var yalnız şunu unutmamakta fayda varki her şey orjinaline sadık kalındığı sürece güzeldir. tabi bu benim fikrim.
antistatik dostum motorun hayırlı olsun kazasız günlerde kullan yolun açık kaskın başında olsun.
Teşekkürler.
Motosiklet: 3250
Jantlar:70
İşçilik: 30
Toplam: 3350 lira
Plakayı almaya yarın gideceğim ne kadar tutacağını bilmiyorum.
Antistatik Kardes aldın mı motoru plakayı ruhsatı felann nasıl hallettın forma gelınce bu 3 ünü istiyorum tşklerrr simdiden
Arkadaşım benim motor Ramzey QM250. Benzer bir problemle ben de geçen kış karşılaşmıştım. Sadece soğuk havalarda ve motorum dışarıda kaldığında sabah çalıştırırken yapıyordu (çok keskin bir metal ötme sesi). Servisim yan (sol) kapağı söküp içindeki parçaları yağladı ve sorun bir daha ortaya çıkmadı. Belki seninki de benzer bir problemdir. Eğer öyleyse çözümü çok basit ama mutlaka iyi bir servise götürmelisin. Selamlar.
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim,üye olmamın sebebi 250mct hakkında bilgi almaktı.Benim için gayet yararlı oldu,buradaki arkadaşların fikirleri.Kısmetse bu ay sonu bende 250mct alıcam ve deneyimlerimi paylaşıcam.
arkadaşlar bu hafta sonu bi mct almayı düşünüyorum 1000 ytl peşinat werip kalanı peşin fiyatına taksitle almak istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bi bayi war mı indirim yapabilecek?avcılardaki bayilere sordum siyah yokmuş getirte bilirmisinz dedim getirtemeyiz fabrikada da yok dediler acaba üretimi durdu mu mct nin cvp larınızı bekliorum
avrupa yakasında ramide oturuorum eyübün üst tarafı.abi koydum kafaya ama indirim yaparlarsa cok ii olur bide siyah istiorum fabrikada yok falan dio bazı bayiler üretimimi durduki acaba arbetus?cvbını bekliorum
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)