zinciri o ring zincir ile değiştirdim
75 ytl vibrasyon azaldı çakır çukur ses kalmadı iyi bi iş yaptım vallaaa
zinciri o ring zincir ile değiştirdim
75 ytl vibrasyon azaldı çakır çukur ses kalmadı iyi bi iş yaptım vallaaa
...tın tın giderim abi....
hayırlısı olsun metemen..
anlamadıgım bişey var.. şimdi zincir ses yapıyor 2 kiş ibiniyorum normal ses yok ..
peki tek kişiyle ses yapmayan zincire iki kişi bindiğimizde amortisörün esneme payı ne olcak yada çok gergin zincirin sakıncası?
ozan bu pazarmı ? eminmisin sınav ? ablamnda sınava gircek sınavddan çıksın tatile gidecez de
selam millet nasılsınız.
macit ile ilgili yeni birşey öğrendim. belki bileniniz vardır; motor yan ayakta iken gazı sonuna kadar açmaya çalıştığınızda biryerden sonra devir yükselmiyor. ama yan ayağı kapatıp bastığınızda deli gibi kükrüyor. biz bunu arıza sanıp motorda ne varsa baştan ayağa elden geçirdik. sübap ayarı karbüratör temizliği falan filan cahillik kötü bişey. bunun dışında arkaya bu ss motorlara takılan küçük sinyallerden taktım eskilerine oranla daha iyi görünüyorlar.dolayısıyla yatağımın altında duran üstten kapaklı plastik çantaları takabilirim diye düşündüm. taktım yarın gibi deri kaplatmayı düşünüyorum kısmetse. tüm bu işlemler için fotoğraf çektim ama koymicam siteye çünkü yorum yapan yok. mat siyah benzin deposuna hiç kimseden yorum gelmedi.
kızgınım size.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Ankaralılar nerdesiniz ya!!!!!!!!
Bi denk getiremedik iki kişiyi yanyana şu koca şehirde...
Valla sinirlenmeye başladım artık bu işe..
Neyse benim MCT'nin bakım zamanı geldi (1000km), nereye, hangi ustaya götüreyim Ankara için tavsiyede bulunun bana beyler, tabi götüreceğim yer yetkili servis olmalı ki yanmasın garantimiz di mi ama..
Bi de şu 31 dişliyi nerede bulup taktırabilirim Ankarada??
Her iki konuda da ciddi ciddi tavsiye bekliyorum sizlerden, yardımcı olursanız sevinirim hatta...
metin abiye hak veriyorum kaldıki ben deponu görmemiştim bile eski sayfalara bakıp gördüm..
çoktandır istiyodun bi takta bizde görelim.. altındaki parlak boya duruyormu?
vernik vs. kalıcı olmasını saglamak için bişey kullandınmı? en ufaz bi harekette çizilip alttak iboya çıkmasın??
bence de depo güzel olmus ama motorun üstünde görsek daha fazla sey söyleyebiliriz
4 Teker Bedeni 2 Teker Ruhu Taşır ..
Ankara yeter!! Artık uyan istersen!!!!
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
1. mondialin sitesindeki fiyatları hiç bir servis dikkate almıyor en az iki kat fiyat çekiyor. arayıp mondiale fiyatların güncel olup olmadığını sordum güncel olduğunu ama servislerin kargo ücreti ekleyebileceğini söyledi. doğrudan kendi adıma sipariş vermek istediğimde bayi üzerinden çıkmaları gerektiğini söyledi. vesselam mondialin sitesindeki fiyatlar taban ankarada debriyaj teli üzerinden yaptığım araştırmalarda en ucuzun odabaşı olduğuna karar verdim(10ytl)(diğerleri 15-20ytl ve hatta üzerine internet sitesinin güncel olmadığına dair nasihat)
2. didim'de polis motoru olarak kullanılan bir mct250 gördüm dayanamadım genç polis arkadaşlara sorun çırarıp çıkarmadığını sordum. sorunlar:
akord teli kırılması 7-8 defa
zincir kırılması 1 defa
elektrik aksamda arıza 1 dafa
debriyaj teli koparma 1 dafa
sonuçta 8.000 km.de ve eşek gibi kullanılan devamlı 2 kişi binilen bir çinli için gayet başarılı geldi, kendi mucit'ime güvenim arttı.
3. ankaralılara uyanış çağrısına yanıt veremiyorum üzgünüm işlerim yoğun ama yakında yozgatlıları uyandırabilirim.
4. benim de 2000 bakımım geldi de geçiyor, ben odabaşı'ya götürcem ama kimseye tavsiye etmiyorum bir önceki sayfada etlikten bir servis tavsiye almıştı.
5. 11ykr/km yakıt için normal mi? bir de bu borudaki benzin neden kurur da 1 hafta yatan motor akü bitirene kadar çalışmaz, illa ki vurdurulmak ister? ayrıca benzin kapağı titremesine çözüm getirilebilindi mi?
teşekkür ve saygılar
Benzin kapagı için anahtar giren kısma hafif silikon sür anahtarla içine hafif yedir ben sahsen öle yaptım ses kalmadı orda anahtarın cevrilmesine engel olmuyor hafif silikon
Bu arada arkadaşlar motorumu satıyorum virago 535 düşünüyorum satılırsa
ilan ve motorun son hali burdadır
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4523518
günaydın arkadaşlar
dün direksiyon sınavına girdim
herkes ama herkes (ben hariç) sınava kendi motoru ile gelmişti
bi yerde bi yanlışlık var ama bedeviliğim üzerimde iken yanlışlığın nerde olduğunu araştırmayayım daha fazla
kısmetse haftaya bugün de ehliyetime kavuşmuş olurum, sonracımaa da siyah bir tane macit
arkadaşlar depoyu takmadım çünkü denemek amaçlı elle boyadım. (kendi depomu diil) renk beni tatmin etti ilk fırsatta boyatıcam motoru. arka dişli takozlarım bitmiş iyiden iyiye hissetmeye başladım bunu arka dişli durduğu yerde nerdeyse yarım tur dönüyor dikkat ediyorum da bu topicte hep aynı muhabbet dönüyor. hiç gezi toplaşmayı düşünen yok. artık ben de uğraşmıyorum bu işle. biz adam olmayız aman diyim dizliğinizi ihmal etmeyin sadece düşmede değil bir aracın yandan çarpmasından da koruyor hafta sonu bir arkadaşım bir araç sürücüsünün kapıyı açmasından dlayı aracın içine davetsiz misafir olarak girivermiş. dizliğini evde bıraktığı için bacağında bir kesik var. Kahretsin ki ekipmanı almış olmakla Koruma sağlanmıyor bir de takmak gerekli ah bir de takmadan koruyanları çıksa
şaka bir yaa dikkat edin tatilimde 7000 tane ayrı maganda ve tehlikeyle karşılaştım tedbiri elden bırakmayın bu arada 7100 km oldum 10000 hedefime az kaldı. artık bu topice girip çıkmak tat vermemeye başladı ekşın mekşın yokmu yaw sizde?
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ekşın olsun tabii yaaaa
sabırsızlıkla bekliyorum zatennnn
bursaya 2 saat uzaklıktaki heryere gelebilirim diye umuyorummm
ama önce biraz tecrübe kazanayımmmm
bir ekşın videom var işini görür mü?
sıfır çizme çalışmam
http://www.youtube.com/watch?v=LcPyhkqAJ8U
tek teker çalışmam
http://www.youtube.com/watch?v=5fpQDHPTinU
motoruma 2 senedir biniyorum artık sıkılmaya başladım bende böle işlerle uğraşmaya başladım....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
tek tekerini izlemiştim ekşından kastım gezi buluşmaydı ona bakarsa ben de botlarımı yere sürtüp kıvılcım çıkartıyorum ama çeken olmadı beni henüz
selam millet motoru sattım motorcluk hayatı bitti benim için sizlerle konuşmak birşeyleri tartışmak güzeldi.
herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)